Quote Originally Posted by Escochae View Post
Ben hayatımda bu kadar ikiyüzlü futbol oynayıpda bu denli sevilen bir futbolcu görmedim. Kimden mi bahsediyorum. Tabiki Sow. Son 2 senedir istatiksel anlamda kötü olmayacak rakamlara ulaşmış olsa da(gerçi onada küçük takımlara hatrick yada kopmuş maçlarda birden fazla gol atarak ulaştı) büyük maçların çoğunda koca bir hiç olan, 2-3 ay koca göbeğiyle oynayan, koşu mesafesi olarak hep gerilerde kalan, takımının ona ihtiyaç olduğu anda ortalarda olmayan bir oyuncuydu. İşin ilginç tarafı böyle olmasına rağmen inanılmaz seviliyor. Gerçi nasıl sevilmesin. Adam müslüman! Bu yeter Musa musa diye haykırmaya, koşmasada olur. Topal kim ki? O, Sow kadar Müslüman değil daha secdeye bile yatmıyor onun adını haykırmak doğru değil! Neyse çok fazla patlayıp olup olmadık şeyler de yazmak istemiyorum. Yalnız bunu söylemeden de geçmeyeceğim. Bu takımın en büyük tümörü ne Emenike ne de Emreydi. Açık ve net bir şekilde Sow'du. Eğer takımda kalırsa ve Fernandao/RVP'nin arkasında yedek konuma düşerse inanın takım içinde karışıklığa da sebep oyuncudur. Özelliklede taraftar ve teknik heyet arasında. Sow'dan Webo performansı yada kişiliği bekleyenler büyük bir yanılgı içindeler. O yüzdendir ki hazır piyasası varken satılması herkesin adına iyi olacaktır.
Bence Sow'da bunu anladı.. Hani derler ya ''Yumurta kapıya'' dayandı. Şimdi Sow'un yaşadığı bu ve hazırlık dönemine iyi başladı bizim yeni hoca da kimseye yüz vermeyecek gibi herkesi deniyor şimdi RVP'de geldi Sow kendine dikkat ediyor eğer böyle giderse , rekabeti oluşturacak ve kendini gösterme çabasında.. uzun lafın kısası ben de tam tersi düşüncedeyim..