Sayfa 445 / 447 İlkİlk ... 345395435443444445446447 SonSon
13,321 ile 13,350 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Daha sezon başı ama bu Stoch çöp adam bana kalırsa çalım atamayan orta açamayan kanat oyuncusu olmaz bana kalırsa tek özelliği şut atması..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Stoch'un oyununa çeşitlilik katmaması, dolayısı ile tahmin edilebilir oyunu etkisiz kılıyor. Çok bir yedek olacaktır ama ilk 11 oyuncusu zor. Sol kanata ve orta sahaya transfer gelecektir mutlaka.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Alper gibi dikine gidebilen biri varken bana kalırsa transfer gereksiz kanat için özellikle Sow ve Stoch yedek beklerken Nani ve Alper as oynayabilir..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence de Alper gibi bir cevherin üzerine yoğunlaşmayıp transfer düşünmek gereksiz. Sol kanat için biçilmiş kaftan ama orta saha transferi kesinlikle şart, alınacak oyuncunun da top hakimiyeti ve sürmesi üst düzey olmalı. Gerekirse en fazla paranın harcanması gereken yer orta sahaydı ama bütçenin büyük kısmı forvete harcandı. Forvetimiz çok iyi oldu ama orta saha iyi olmadıktan sonra bir anlamı yok. Hocanın bunu göreceğine inanıyorum zaten, özellikle Meirelesle yola çıkılmayacağını da birisi hocaya hatırlatmalı. Souza'yı ise şimdiye kadar beğendim(daha 2 maç oynadı çok erken), yine de 8 milyonun çok olduğunu düşünüyorum. Üstüne 3 milyon daha koyup Jordy Clasie alınmalıydı, çok saçma bir transfer tercihi oldu bence. Umarım orta saha eksikliği yüzünden sıkıntı yaşamayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben Eylül'e kadar süre veriyorum ama ilk sinyaller iyi değil.Takım savunması ve kaleci ile orta sahada yaratıcılık konusunda sıkıntı var

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

RVP'nin imzasından sonra 35.000 forma satmışız

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben tempolu bir takim bekliyorum, kamp donemi oldugu icin fizik olarak bunu basaracak durumda degiller. o yuzden istenilen yaraticilik ve bitiricilik yok, defansta da basit hatalar fazlaca. kondusyon ve uyum ile takim kalitesini ortaya koyacaktir.

alper beklemedigim kadar iyi basladi, nani ile birlikte kanatlarin vazgecilmezleri olur gibi sanki. ortasaha bence de transfer istiyor, maliyeti dusuk tecrubeli bir isimle rotasyonu guclendirebiliriz veya kiralik formulu uygulanabilir o bolge icin. meireles pek devamliligi olan biri degil, 4. bir isim sart.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alper gibi bir oyuncu bu takimda yedek kalirsa yazik olur adama.. asiri derece potansiyeli yüksek bana tuncayin verdigi heyecani veriyor evet ikiside farkli tipte oyuncular fakat performans bakimindan hemen hemen aynilar.. bu arada kurayi yorumlayacak olursak shaktar bizim takimi bayagi zorlar bu isler transferle olmuyor ne yazikki takim oyunu ve uyum önemli oda su an icin bizde yok ayrica herkesin dedigi gibi lucescu faktörü var sayet elenirsek yapilan nani ve persie transferlerine yazik olacak koskoca persie yi avrupa liginde mi oynatacagiz ben sayet yakistiramam onun gibi bir oyuncuya eger sampiyonlar ligine kalirsak persie zamaninda carlosun yarattigi etkiyi yaratabilir takimda.. carlosun döneminde rakiplerin saygisi vardi bizim takima karsi ayrica tecrübesiyle saha icinde diger oyuncularada yardimci oluyordu.. persie de onun rolünü üstelenecektir avrupa arenasinda..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

shakhtar kurasi kotu oldu, takim guc kaybetmis olsa da artik bir ekol.
    brugge ciksin isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

shakhtar çok hazır en zorunu çektik

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Geçmiş olsun..Küçük çaplı mucize olmazsa UEFA'ya gidiyoruz..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ohoo beyler ne oluyo?

Savaş sorunu olan, maçlarını başka stad da oynayan ve birçok oyuncusunu kaybetmiş bir takımdan bahsediyoruz. Şu eşleşmede ben Fenerbahçe'yi daha şanslı görüyorum. En büyük sebebine gelecek olursak yeni bir kadro, yeni bir oluşum ve Shaktar hocası Luce, onu neyin beklediğini bilmiyor.

Kağıt üstünde Nani'ye, Van Persie'ye önlem alırsın ancak henüz hiç bir resmi maça çıkmamış, tamamen kapalı kutu bir Fenerbahçe varsa karşında o zaman önlem alman daha da zorlaşır. Shaktar saha dışı sorunlar nedeniyle de kötü durumda olan bir takım şuan.

Bernard, Teixeira, Taison, Fred harici çok büyük birşey göremiyorum takımda. Forvette büyük güç kaybettiler, Luiz'in yeri kolay kolay dolmaz.

Biz bu turu geçemezsek bunun mutlak sebebi takımın uyumsuzluğu olacak. Ben bunun haricinde bir şey kesinlikle beklemiyorum. Ancak şu son hazırlık turnuvasında takım iyi şeyler koyarsa ortaya biz bu turu sanıldığından daha rahat geçeriz.

Altını çize çize söylüyorum, biz bu turda elenirsek bunun tek sorumlusu uyum sorunu olacak. Ama nedense içimde beklentilerin tam tersi olacağı hissi var.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2014

En büyük handikapımız, Shaktar kendi kampını tamamladı. Yarın Liginde ilk resmi maçına çıkacak.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İlk maç çok önemli.. 2-0, 3-1 'lik bir galibiyet alırsak deplasmanda turlarız

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Sow-Fernandao-Diego üçlüsü can yakmaya devam ediyor.. RVP takıma dahil edilince nasıl olacak neler olacak merak ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

shakhtar maclari da bu sekilde gecerse takimin kalitesine ikna olucam. simdiye kadar izledigimiz fener cok iyi bir goruntu verdi, umarim resmi maclarda da ayni sekilde devam eder. takimin resmi olmayan mac icin bile arzulu oynamasi sevindirici ama obur yandan rakiplerin de dostluk maci havasinda olmalari handikap. takimin durumu konusunda yaniltici olabilir. shakhtar maclariyla birlikte ak kara belli olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bir tek fernandao yu ben mi beğenmiyorum çok mu abartıyoruz anlamadım ki ? maçlarda bana kalırsa hiçbir varlık gösteremiyor.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    bir tek fernandao yu ben mi beğenmiyorum çok mu abartıyoruz anlamadım ki ? maçlarda bana kalırsa hiçbir varlık gösteremiyor.
    Aslında çok iyi bir oyuncu değil her anlamda ama deniyor ve son vuruşları iyi olduğu için olumlu yönde yorumlar alıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben hayatımda bu kadar ikiyüzlü futbol oynayıpda bu denli sevilen bir futbolcu görmedim. Kimden mi bahsediyorum. Tabiki Sow. Son 2 senedir istatiksel anlamda kötü olmayacak rakamlara ulaşmış olsa da(gerçi onada küçük takımlara hatrick yada kopmuş maçlarda birden fazla gol atarak ulaştı) büyük maçların çoğunda koca bir hiç olan, 2-3 ay koca göbeğiyle oynayan, koşu mesafesi olarak hep gerilerde kalan, takımının ona ihtiyaç olduğu anda ortalarda olmayan bir oyuncuydu. İşin ilginç tarafı böyle olmasına rağmen inanılmaz seviliyor. Gerçi nasıl sevilmesin. Adam müslüman! Bu yeter Musa musa diye haykırmaya, koşmasada olur. Topal kim ki? O, Sow kadar Müslüman değil daha secdeye bile yatmıyor onun adını haykırmak doğru değil! Neyse çok fazla patlayıp olup olmadık şeyler de yazmak istemiyorum. Yalnız bunu söylemeden de geçmeyeceğim. Bu takımın en büyük tümörü ne Emenike ne de Emreydi. Açık ve net bir şekilde Sow'du. Eğer takımda kalırsa ve Fernandao/RVP'nin arkasında yedek konuma düşerse inanın takım içinde karışıklığa da sebep oyuncudur. Özelliklede taraftar ve teknik heyet arasında. Sow'dan Webo performansı yada kişiliği bekleyenler büyük bir yanılgı içindeler. O yüzdendir ki hazır piyasası varken satılması herkesin adına iyi olacaktır.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Escochae View Post
    Ben hayatımda bu kadar ikiyüzlü futbol oynayıpda bu denli sevilen bir futbolcu görmedim. Kimden mi bahsediyorum. Tabiki Sow. Son 2 senedir istatiksel anlamda kötü olmayacak rakamlara ulaşmış olsa da(gerçi onada küçük takımlara hatrick yada kopmuş maçlarda birden fazla gol atarak ulaştı) büyük maçların çoğunda koca bir hiç olan, 2-3 ay koca göbeğiyle oynayan, koşu mesafesi olarak hep gerilerde kalan, takımının ona ihtiyaç olduğu anda ortalarda olmayan bir oyuncuydu. İşin ilginç tarafı böyle olmasına rağmen inanılmaz seviliyor. Gerçi nasıl sevilmesin. Adam müslüman! Bu yeter Musa musa diye haykırmaya, koşmasada olur. Topal kim ki? O, Sow kadar Müslüman değil daha secdeye bile yatmıyor onun adını haykırmak doğru değil! Neyse çok fazla patlayıp olup olmadık şeyler de yazmak istemiyorum. Yalnız bunu söylemeden de geçmeyeceğim. Bu takımın en büyük tümörü ne Emenike ne de Emreydi. Açık ve net bir şekilde Sow'du. Eğer takımda kalırsa ve Fernandao/RVP'nin arkasında yedek konuma düşerse inanın takım içinde karışıklığa da sebep oyuncudur. Özelliklede taraftar ve teknik heyet arasında. Sow'dan Webo performansı yada kişiliği bekleyenler büyük bir yanılgı içindeler. O yüzdendir ki hazır piyasası varken satılması herkesin adına iyi olacaktır.
    Bence Sow'da bunu anladı.. Hani derler ya ''Yumurta kapıya'' dayandı. Şimdi Sow'un yaşadığı bu ve hazırlık dönemine iyi başladı bizim yeni hoca da kimseye yüz vermeyecek gibi herkesi deniyor şimdi RVP'de geldi Sow kendine dikkat ediyor eğer böyle giderse , rekabeti oluşturacak ve kendini gösterme çabasında.. uzun lafın kısası ben de tam tersi düşüncedeyim..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

nani bana sanki elde patlicak gibi geliyor bir kac macda hic begenmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Bence Sow'da bunu anladı.. Hani derler ya ''Yumurta kapıya'' dayandı. Şimdi Sow'un yaşadığı bu ve hazırlık dönemine iyi başladı bizim yeni hoca da kimseye yüz vermeyecek gibi herkesi deniyor şimdi RVP'de geldi Sow kendine dikkat ediyor eğer böyle giderse , rekabeti oluşturacak ve kendini gösterme çabasında.. uzun lafın kısası ben de tam tersi düşüncedeyim..
    Bizim taraftar iyiden iyiye abarttı ve diğer oyuncuların emeğine haksızlık ediyorlar. En ufak hareketinde bile musa musa diye bağırılır mı ya. İrrite oldum iyice. Sırf bu yüzden bile gitmesini istiyorum. Hem olası bir ortasaha transferine de kaynak yaratmış oluruz. Yoksa seneye bedavaya göndermek zorunda kalacağız.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Escochae View Post
    Bizim taraftar iyiden iyiye abarttı ve diğer oyuncuların emeğine haksızlık ediyorlar. En ufak hareketinde bile musa musa diye bağırılır mı ya. İrrite oldum iyice. Sırf bu yüzden bile gitmesini istiyorum. Hem olası bir ortasaha transferine de kaynak yaratmış oluruz. Yoksa seneye bedavaya göndermek zorunda kalacağız.
    Güzel yerlere değinmişsin hocam bazı abartılı sevdalar oluyor.. Bir de yine yorumun üzerinden bir farklı konuya geçeceğim. Bence bizim 2 yönlü dedikleri orta sahaya ihtiyacımız kalmadı.. Diego bu sene çok hırslı başladı ve oynadığı her maçta yeni yeni özelliklerini ortaya çıkarıyor , bildiğimiz 2 yönlü orta sahaya döndü tabi ofansif yanı daha çok basıyor ama bizim diğer orta sahalarda zaten çok defansif..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Güzel yerlere değinmişsin hocam bazı abartılı sevdalar oluyor.. Bir de yine yorumun üzerinden bir farklı konuya geçeceğim. Bence bizim 2 yönlü dedikleri orta sahaya ihtiyacımız kalmadı.. Diego bu sene çok hırslı başladı ve oynadığı her maçta yeni yeni özelliklerini ortaya çıkarıyor , bildiğimiz 2 yönlü orta sahaya döndü tabi ofansif yanı daha çok basıyor ama bizim diğer orta sahalarda zaten çok defansif..
    Yalnız Diego'nun performansından bende çok memnumum. Ama gerek 3 kulvarda mücadele edecek olmamız gerekse Diego'nun yaşı gereği zaman zaman fiziksel düşüşler yaşaması, ortasaha transferini atlamamamız gerektiğini düşündürüyor. Keşke Souza yerine oyunu iki yönlü oynayabilecek daha komplike bir oyuncu alınabilseydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nani - RVP - Kaejer gibi adamlar elde patlamaz, bu adamlar rüştünü ispatlamış büyük oyuncular. Tecrübe ve kaliteli bile yeter. Elde patlayacak olan adam ne idüğü belirsiz adamdır bence şimdiden patlamaya başlayan Fabiano ve Ba gibi. Souza ise henüz belirsiz. Hala ona 8 vermemize aklım almıyor. 3-4 daha ekle Dünyaca ünlü bir oyuncu getir oraya. Akıl işi değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu adam Caner'i kesip Hasan Ali'yi oynatacak gibi duruyor. Çok ama çok saçma bir seçim olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bu adam Caner'i kesip Hasan Ali'yi oynatacak gibi duruyor. Çok ama çok saçma bir seçim olur.
    Kararı desteklemiyorum ama çok ta saçma olduğunu düşünmüyorum. Caner sezon sonu sakatlandı ve ameliyat oldu fizik olarak yeterli seviyede olmayabilir. Diğer konu ise Caner'in defansif olarak yetersizliği, Türkiye liginde bile tuttuğu kanat otoban oluyor Avrupa'da ne olur Allah bilir. Ayrıca sürekli faul yapması, kart görmek için kaşınması ve hakeme sürekli el kol hareketi yapması da cabası. Birçok insanın aksine ben Caner'in oynadığı futbolu genel olarak beğenmiyorum, evet harika orta yapıyor ama başka da bir şey yapmıyor. Hasan Ali mi Caner mi desen formdaysa tabi ki Caner derim ama şuan öyle değil büyük ihtimalle. Daha önce de buna benzer bir şey söylemiştim, birisi Caner'in artılarını sıralasın ben de eksilerini. İddia ediyorum en azından 2 katı yazı yazarım.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Caner'i sadece sol bek olarak düşünmeyin bence Sol Açık'da olabilir. Bakalım ben hocaya fazla güveniyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ben hala Fenerin neden 3-5-2 tarzı taktikleri denemediğini anlamıyorum,bence ligde o taktiğin en kritik noktaları olan bekler konusunda en uygun takım onlar. Caner/Gökhan veya Caner/Şener iyi iş yapar beklerde.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-5-2 falan güzel düşünceler fakat nani,stoch,sow ne olacak?

Mesaj Yetkileri