1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Büyük Hedefler - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Kondogbia'yı o fiyata görünce zaten dedim bu iş olmuş diye CL Çeyrek Final görür bu takım

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Transferler çok iyi olmuş
    Teşekkür ederim kardeşim.
    Quote Originally Posted by ilyaoblomov View Post
    Transferler iyi olmuş hocam. Avrupa'da başarı gelecektir.
    Hedefimiz de bu hocam.
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Kondogbia 2.8 milyona nasıl geldi hocam helal olsun vallahi.Ayrıca Jimenez ve Atilla transferleride çok iyi.Lig için söylenecek birşey yok dağıtmışsın ortalığı.Quaresma favori oyuncularından sanırım.Özellikleri 2.senede çok düşüyor.
    Hocam Mayıs ayında transfer listesine koymuşlardı.O zaman bütçe yoktu alamadık.Şimdi bütçe olunca kaçırmadık.
    Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Kondogbia'yı o fiyata görünce zaten dedim bu iş olmuş diye CL Çeyrek Final görür bu takım
    Umarım hocam,iyi bir başarı seneye kupayı getirir bize.

'' Kanarya'da Son Saniye Bombaları! ''

Aynı şekilde Quaresma'da 8-10 ay sakatlandı.Böyle olunca kiralamasını iptal etmek zorunda kaldık.

'' Q7 Gitti,Genci Geldi! ''

Bilal Basacikoglu 4.9MN karşılığında Fenerbahçe'de!

'' Hazırlık Maçlarımız! ''

Hazırlık dönemimiz pek sağlıklı geçmedi.Sporting'e karşı galibiyet alsakta MANU ve Chelsea maçlarında en azından bir beraberlik beklerdim.

'' Şampiyon Sahalara Döndü! ''

Saçma bir olay yaşadık.Beşiktaş'ın sanırım CL playofflarından dolayı TFF Süper Kupası milli maç haftasına ertelendi.Jimenez vs.kimse yoktu.Elimizde ki oyuncularla defansa yatarak kontradan gol bularak maç kazandık.Ligde ise ilk 2 haftada ki rakiplerimiz kolaydı.Kalitemizi daha belli edemedik.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri