1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Türkiye'den Almanya'ya | Beşiktaş'tan Mainz'e

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Beşiktaş mülakatını geçemezsin. İkinci ligden başla en iyisi

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Beşiktaş mülakatını geçemezsin. İkinci ligden başla en iyisi
    Hayallerimi yıktın hocam.
    Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Bol şans..
    Teşekkür ederim...
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Onaylanmıştır. Başarılar dilerim. Zevkli bir kariyer bizi bekliyor galiba.
    Umarım zevkli geçer,teşekkürler.

Sabah kuzenimin arabasını alıp erkenden saat 12'de ki mülakat binasına gittim.İstanbul hakkında bilgim vardı.çünkü burada okumuştum.Şehri güzel yanlarını kestirme yollarını iyi biliyordum..

Kulüp binasına emin adımlarla girdim.Önümde ki güvenlik önce makineyle beni aradı,daha sonra ne için gelmiştiniz? diye bir soru yöneltti.

'' Futbol teknik direktörlüğü mülakatına çağırıldım. ''

'' Adınız? ''

'' Emir Bıyıkcı ''

'' Buyrun geçin,ilerde ki takım elbiseli beyefendi size eşlik edecektir. ''

Beyefendinin yanına gittiğimde bana önce hoşgeldin tarzında uzun bir cümleler anlattı.Onu yarım yamalak dinledikten sonra,etrafı incelemeye başladım.Bina harikaydı,her yerinde Beşiktaş ile ilgili bilgiler,çerçeveler vardı.Cidden çalışmak istenilebilecek bir yerdi.

Yanımda ki takım elbiseli adam,şu odadan içeri girin dedi.Kapıyı araladım,içerden bir erkek sesi;

'' Buyrun Emir bey,biz de sizi bekliyorduk. ''

'' Geç kalmadım umarım,yol biraz sıkıntılıydı. ''

Elimden geldiğince kibar olmaya çalışıyordum ki bu zordu.Eski iş yerimde espriler ve insanlar stresden argoya çok yöneliyorlardı.

'' Hayır,erken bile geldiniz.Bu size artı puan kazandıracaktır. ''

'' Umarım öyle olur. ''

Bu cümleyi kullanırken hata yaptım mı? Bilmiyorum.Amacım sadece soğukkanlı görünmekti.

'' Ha-ha,öncelikle Emir bey neden Beşiktaş? ''

Bu soruyla başlayan mülakatın %75'i benim Beşiktaş'ı sevmem de neden olan küçüklük anılarımla geçti.Mülakat sonunda;

'' İyi bir çalışmaydı Emir bey.Teknik sorunlarda hiçbir eksikliğinizi görmedim,Beşiktaş'ı hakeden birine benziyorsunuz.Bunlar raporuma yansıyacaktır.Ayrıca teknik direktörlük lisansınız olmadığı biliyorum,kulübümüz en kısa süre içerisinde eğer kabul edilirseniz,size bir başlangıç lisansı çıkaracak.Böylece takım için önemli bir yere geleceksiniz.''

'' Teşekkürler. ''

'' Bu arada bugün klüp binamızın konaklama bölümünde kalacaksınız.Kabul edilirseniz yarın sabah başkanımız ile görüşmeniz olacak. ''

'' Tamamdır,aileme haber vereyim o halde. ''

'' İyi günler. ''

Sabah olunca odamın kapısı tıklandı,hazır mısınız Emir bey? Diğer adaylarla konferans odasında olacaksınız.Seçim orda olacak.

Hızlı adımlarla konferans odasına çıktık,herhangi bir heyecan hissetmiyordum.Mülakattan sonra gerisinin kolayca geleceğine inanıyordum.

Konferans odasında,soğuk bir hava yüzüme üfürdü.İstemsizce gözlerimi kırptım,üstümde ki tüm sıcaklık bir anda yok oldu.Yerini sakinliğe bıraktı.İki adım ilerledikten sonra koridor bitti,uzun bir masa ve 3 kişi gözüküyordu.Biri Fikret Orman diğerleri ise adaylardı.Sadece 3 aday mıydık?

Fikret Orman söze başladı;

'' Merhabalar,günaydınlar dilerim.Olayı çabuk tutacağım,raporlara göre sadece bir kişi seçildi o da şuan belli. ''

Nefesimi tuttum,gözlerimi kırpmadan Fikret Orman'a baktım.İlk önce solumdaki adaya baktı,mırıldandı.Ümidim biraz eksilmişti.

Sonra gür bir sesle;

'' Emir Bıyıkcı,görevinize hoşgeldiniz! ''

Bu sesten sonra Fikret başkanla biraz konuştuk,takım hakkında görüşlerimi aldı ve imza töreni düzenlendi.

Böylece kamuoyuna bildirilerek,taraftarlarımız da bilgilendirildi.

Sosyal medya bu tarz haberlerle doluydu ve herkes bana güveniyordu.Yarın da bir basın toplantım vardı,iyi hazırlanmalıydım.

Ama hazırlanmaktan önce takımla tanıştım,iyi bir toplantı yaptık ve kimya oluşturduk.İyi bir takımız vardı.

Basın toplantısı;

'' Merhabalar Emir bey,görevinize hoşgeldiniz. ''

'' Hoşbuldum. ''

'' Takım ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz? ''

'' Takımımız geçen sezonu iyi bir yerde biteremesede,oyuncularımızın hepsi şampiyonluğu hakeden oyuncular.Bizde bu yolda canla başla çalışacağız. ''

'' Transfer politakınız hakkında bir yorumunuz var mı? ''

'' Bir forvet oyuncusu ile anlaşacağız,toplantı bitmiştir.Teşekkürler. ''

Toplantıyı erken bitirmiştim,yönetim bundan memnun olduğunu dile getirdi.

'' Bir daha ki güncelleme de,hazırlık maçları,transfer de giden/gelen durumuna göz atacağız. ''

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri