PİERRE CAHUZAC CUP
"GFC Ajaccio Efsanelerini Anıyor" kapsamın düzenlenen Pierre Cahuzac Cup turnuvasını İtalya'dan Latina takımı kazanırken, ikinciliği Pole Espoirs Ajaccio, üçüncülüğü ise GFC Ajaccio aldı.
PİERRE CAHUZAC CUP
"GFC Ajaccio Efsanelerini Anıyor" kapsamın düzenlenen Pierre Cahuzac Cup turnuvasını İtalya'dan Latina takımı kazanırken, ikinciliği Pole Espoirs Ajaccio, üçüncülüğü ise GFC Ajaccio aldı.
Moral toplayabildik mi?Anlayamadım ben,bir de hazırlık kupalarını nasıl düzenliyoruz hocam yardımcı olur musun?
19. HAFTA
Bu kadar saçma bir maç daha önce oynamadım sanırım. Topu biz oynadık ama her atakları öyle böyle bir şekilde gol oldu.
20. HAFTA
Şanssızlık ikinci adımız oldu artık resmen. Maç motoru iki kez Istres atağı gösterdi ikisi de ne hikmetse gol oldu.
21. HAFTA
Nihayet hak ettiğimiz galibiyet. Buldozer gibi ezdik.
22. HAFTA
İstatistikler her şeyi anlatıyor değil mi?
PUAN DURUMU
Sıralama umrumda değil tek amacım önümüzdeki sezon bu takımda kalabilmek.
İyi gidiyoruz hocam çıkarız gibi zaten çıkarsak takımda da kalırız![]()
​İyi gidiyoruz hocam,teşekkürler kupa için^^
23. HAFTA
Maalesef bu maçta istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.
24. HAFTA
Yine inanılmaz saçma bir maç daha. İlk yarıyı 3-1 önde kapatmışım. İkinci yarıda maç motoru 3 kez rakip takımın atağını gösterdi. Artık anlamakta inanılmaz derecede güçlük çektiğim şekilde atak mutlaka golle sonuçlandı...
25. HAFTA
Derbide de aynı şekilde maç motoru rakip takımın hangi atağını gösterse gol oldu. 50 tane atak yapıyorum gol olmuyor ama rakibin her atağı bir şekilde golle sonuçlanıyor. Artık ne söyleceğimi bilemiyorum.
26. HAFTA
Bu kez de biz biraz şanslı bir beraberlik aldık.
PUAN DURUMU
Daha önce de dediğim gibi sıralama umrumda değil. Tek isteğim önümüzdeki sezon bu takımda kalabilmek.
27. HAFTA
Güzel ve etkili bir oyun ortaya koyarak 3 puana uzandık.
28. HAFTA
Güçlü rakibimiz karşısında maalesef hiç varlık gösteremedik.
29. HAFTA
Birçok pozisyona girdik ama topu bir türlü üç direğin arasından geçiremedik. Rakibimizde varlık gösteremeyince 1 puanla sahadan ayrıldık.
30. HAFTA
Ligin lideri ve aynı zamanda şampiyon takım karşısında da hiç varlık gösteremedik maalesef.
PUAN DURUMU
Önümüzdeki sezon bu takımda kalmak için uğraşıyoruz. İşler şu anda biraz kötüye gidiyor. Oyuncular durumdan memnun değiller. Umarım kalan 4 maçta durumu düzeltir ve yeni sözleşmeyi kaparız.
4'te 4 yaparsak eğer takımda kalmamız garanti.
31. HAFTA
Şanssız mağlubiyetler serisine bir yenisini daha ekliyoruz.
32. HAFTA
Başından sonuna çok baskılı ve etkili oynadığımız maçta 3 puana 3 golle ulaşıyoruz.
33. HAFTA
Colmar karşısında da baştan sona etkili bir oyun sergiledik ve golcümüz Mayi'nin iki golüyle 3 puana uzandık.
34. HAFTA
Kaybettiğiniz menajere dönün bir bakın istedim
PUAN DURUMU
Sezonu 12. sırada tamamlayabildik. Umarım önümüzdeki sezon takımda kalabiliriz.
Yılın Takımı'na takımızdan Kevin Mayi (As); Louis Poggi ve Ali M'Madi (Yedek) girme başarısı göstermiştir.
Gol Kralı ödülünde 3. sırayı takımımızdan Ali M'Madi almıştır.
takım ligde kalmış bu önemli.Çok zor bir ligdir.3.Sezonda olduğun için söyleyeceğim oyuncular vardı özellikleri şuan ne durumdadır bilmiyorum ama ben genede yazayım
Paris'ten Pailot,Ogounbiyi,Kinkela ve Aboubakary Kanté.Kante 22 yaşında falandır senin kariyerinde.Özellikleri genelde random oluyor ama iş görür.Kararlılığı yüksek oluyordu bende.Gelişime açık bir oyuncu.
Kevin Vergerolle
Guillaume Coelho
Jean-Bryan Boukaka
Anthony Derouard
Youssouf Touré
Ligde kaldığımıza göre,takımda da kaldık gibi gözüküyor.
Hocam istediğin olmuş gibi ligde kaldık sözleşme yenileme oldu mu peki ?
Artık lisanslı bir çalıştırıcı olduk. Ulusal C Lisansı'nı aldık.
GFC Ajaccio kulübü, menajer Burak Dinç'in sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldığını borsaya bildirdi.
Oh be,90+'da gelen gol gibi olmuş bu.Bu sezonumuzun hedefi çıkmak olmalı.
OYUNCU TRANSFERLERİ
Maalesef çok zorlu bir transfer dönemi geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Öncelikle sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncularımızla sözleşme uzatmama kararı aldık. Transfer sezonunun açılmasıyla transfer pazarında arayışlarımıza başladık. Birçok mevki için birçok iyi isimle görüştük fakat takımımız yarı-profesyonel bir takım olduğu için hiçbir oyuncuyu takımımıza gelmeye ikna edemedik. Maddi olarak değil ama itibar ve profesyonellik durumu uzun süre transfer yapamamamıza neden oldu. Bunun sonucunda takımımızdan ayrılan oyuncuların yerini öncelikle 19 yaş altı takımımızda oynayan genç oyuncularla geçici olarak doldurmaya çalıştık. Serbest olan özellikleri çok da iyi olmayan birkaç isim ve takımımızdan ayrılan birkaç isimle yeniden anlaşmak zorunda kaldık. Bu ligde sıkıntılar gerçekten hiç bitmek bilmiyor...
PERSONEL TRANSFERLERİ
![]()
SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK KAMPI
HAZIRLIK MAÇLARI
Uzun süre transfer yapamamamızdan dolayı iki hazırlık maçımızı iptal etmek zorunda kaldık. Kalan maçlarla da genellikle güçlü ekiplerle karşı karşıya geldik. İç açıcı bir hazırlık dönemi olmadı. Umarım sezon içerisinde daha az sıkıntı yaşarız.
LOUİS POGGİ CUP
"GFC Ajaccio Efsanelerini Anıyor" etkinlikleri kapsamında sezon öncesi efsane ismimiz Louis Poggi adına hazırlık turnuvası düzenledik. Turnuvaya; Çek Cumhuriyeti'nde Lokomotiva Vltavin, Fransa'dan Evian ve Monaco takımları katıldı. Turnuvada şampiyon Monaco olurken, ikinci Lokomotiva Vltavin, üçüncü Evian oldu.
Birşeyden bahsetmek istiyorum.Bir de senin yorumunu merak ediyorum.Maddi gelir açısından bu tarz takımlarla kariyer yaparken,büyük takımlarla hazırlık maçları alıyoruz.Ama çok ufak bir gelir getirisinin yanında bence bize eksi yönden moral sakatlık ve taktiğe alışamama gibi durumlar geri dönüyor.Bir dahaki sezon taktiğe alışmak adına kendimden statü olarak yüksek takımlarla maç yapmamayı düşünüyorum.Belki kadroların ve taktiğin oturmasında faydalı olabilir.Bunu paylaşmak istedim.Daha önce bunu denedin mi hocam yoksa genelde büyük takımlara karşı mı hazırlık maçı ayarlıyorsun ?
Oyuncuların hiçbirini tanımıyorum profillerine kendi kariyerimden bakmaya çalışacağım.Umarım Ligue 2 hasretimiz bu sene son bulur.Başarılar.
Yorumun ve iyi dileğin için teşekkürler hocam. Ben genelde hazırlık maçlarımı kura uygulamasından random olarak ayarlıyorum. Bahsettiğin şeyde haklısın. Hazırlık maçlarında büyük takımlarla oynamak sadece kadro ve taktiğin oturması açısından faydalı geriye kalanlar ise hep eksi olarak hanemize yazılıyor.
OYUNCU TRANSFERLERİ
Transferin son günlerinde tam anlamıyla atağa geçtik. Kadroyu hem alternatifli kurmak hem de 15 yaşındaki genç oyuncuları oynatmak zorunda kalmamak için özelliği iyi-kötü olan, aradığımız mevkilerde ki isimlerle anlaştık.
PERSONEL TRANSFERLERİ
Personel kadromuzu da güçlendirmeye devam ediyoruz.
LİSANS
Ulusal B Lisansı'nı almak için kursa başladık. Kulüp sağolsun neredeyse her isteğimi yerine getiriyor.
1. HAFTA
Henüz transferleri tamamladan lige başlamıştık. Çok fazla eksiğimiz olmasına rağmen iyi de oynadık fakat sezona mağlubiyetle başladık.
2. HAFTA
Zaten eksiğimiz çok; bir de kırmızı kart görerek sahada eksik kaldığımız için varlık gösteremeden mağlup olduk.
3. HAFTA
Maçın başından sonuna üstün oynayan taraf bizdik. Fakat kaleci transferini bu maça yetiştirememiştik. Böyle olunca da kalemize gelen 3 topun ikisi gol oldu. (!)
4. HAFTA
Çok kötü gidiyoruz çok çok kötü...
5. HAFTA
Zaten şu sans bir kere de bize gülse dişimi kıracağım.
6. HAFTA
Tam kadro olarak çıkabildiğimiz ilk maçta sonuç ortada.
PUAN DURUMU
Dibe çöktük. Kovulmadan çok acil toparlanmamız lazım.
Aman hocam düşmeyelim...