Hocam 10.haftaya kadar mağlubiyet almamamız lazım.
7. HAFTA
Güçlü rakibimize karşı biraz daha üstün olan taraf biz olsak da maç beraberlikle sonuçlandı.
8. HAFTA
Maalesef etkisiz kaldığımız bir maç oldu ve puansız ayrıldık sahadan.
9. HAFTA
Nihayet aradığımız galibiyeti bulabildik. Güzel de bir oyun ortaya koyduk.
10. HAFTA
Mükemmel bir oyunla üst üste ikinci galibiyetimizi alıyoruz.
11. HAFTA
Şu son dakikalarda bir kez de o golü biz bulsak nolur FM BEY?
12. HAFTA
Rakibimize sahayı dar ettik sayısız atak yaptık ama onlar iki atakta iki golle işi bitirdi.
PUAN DURUMU
Bi tık da olsa toparlandık. İlk yarının sonuna doğru biraz daha yüksebilirsek üst sıralara ligin ikinci yarısına ümitli girebiliriz.
FRANSA KUPASI 5. TUR
Güçsüz rakibimiz karşısında çok rahat bir galibiyet alarak bir üst tura yükseldik. Çok iyi de moral oldu bu galibiyet.
FRANSA KUPASI 6. TUR
Rotasyon yaparak çıktığımız maçta rakibimizi sahaya dar etmemize rağmen bir türlü üstünlük kuramadık. Güçsüz rakibimizi penaltılarla zor da olsa geçip adımızı bir üst tura yazdırdık.
FRANSA KUPASI 7. TUR RAKİBİMİZ
La Trinite Sport Football
13. HAFTA
Salladık salladık ama bir türlü deviremedik.
14. HAFTA
Güçlü rakibimiz karşısında sahada hiç ama hiç varlık gösteremedik. Baştan sona oyunu skoru üstün götürüp farklı mağlup ettiler.
Bu farklı mağlubiyetin ardından yönetim toplantıya çağırdı ve önümüzdeki 5 maçta en az 10 puan toplama konusunda anlaştık. Eğer önümüzdeki 5 maçta en az 10 puan alamazsak yollarımız ayrılacak.
PUAN DURUMU
Artık hem kulüpte kalabilmek adına hem de üst sıralara tırmanabilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız.
5 maçta 10 puan bizi çok zorlayacak.Ama yapabilirsek,hatta üstüne çıkarsak devamı da gelir zaten.
15. HAFTA
Kaldı 4 maçta toplanılmak zorunda olan 10 puan...
16. HAFTA
Artık kaybetme şansımız yoktu. Bir beraberlik hakkımız var.
17. HAFTA
Lig sonuncusu ile golsüz berabere kalarak beraberlik kredimizi de doldurduk. Kalan iki maçta iki galibiyet almak zorundayız.
18. HAFTA
Ligin güçlü ekibinin deplasmanından da maalesef beraberlikle ayrılıyoruz ve yönetimin puan hedefini yerine getiremiyoruz.
PUAN DURUMU
Ligin ilk yarısını 15. sırada tamamlayabildik. Yönetimin puan şartını da yerine getiremediğimiz için her an kovulabiliriz.
FRANSA KUPASI 7. TUR
Yine güçsüz bir rakibi net bir skorla geçerek bir üst tura çıkıyoruz.
FRANSA KUPASI 8. TUR
Kupada 2-0'lık galibiyetlere devam ediyoruz. 9. Turdayız.
FRANSA KUPASI 9. TUR RAKİBİMİZ
FC Alberes Argeles
GFC Ajaccio kulübü, menajer Burak Dinç'in kovulduğunu borsaya bildirdi.
Haydaaaaaaaa... yılmak yok devam
Geçmiş olsun hocam...
Keçiörengücü kulübü, menajer Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
değişiklik iyidir. ajaccioda işler baya sarpa sarmaya başlamıştı. yeni bir sayfa açmak iyidir.
keçiörengücü iyidir iyidir zevkli olur![]()
Kaldığım yerden okudum. Gerçekten zorlu dönem geçirmişiz ama Fransa'nın alt ligleri gerçekten çok zor. Türkiye 3. liginde bir takım alsak aslında harika olur.
TEcrübelerimiz artıyor,bu güzel bişey.
RC Mechelen kulübü, menajer Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Bence bir Türkiye havası alalım.
Sağlık olsun hocam.Ben yıllardır bu ligi oynuyorum daha çözemedim.Olan olmuş.Prof bir takımda işleri daha hızlı yoluna koyabilirsin.Başarılar..
Sumy kulübü, menajer Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Samsunspor kulübü, menajer Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Samsun olur inşallaah![]()