Öncelikle takım taktiğe alışmış uçuyor şuan takım.
Bu ara Douglas Costa'yı o fiyata nasıl aldın ya benim kariyerde 15 Milyon'a kaptım adamı Dünyanın en iyi sağ kanadı seçildi,bence yaptığın en iyi transfer o şuan![]()
Öncelikle takım taktiğe alışmış uçuyor şuan takım.
Bu ara Douglas Costa'yı o fiyata nasıl aldın ya benim kariyerde 15 Milyon'a kaptım adamı Dünyanın en iyi sağ kanadı seçildi,bence yaptığın en iyi transfer o şuan![]()
Şöyle diyeyim,Douglas Costa bende Bayern'de ve Ribery&Robben ikilisinden şans bulamıyordu.Bir de Guardiola kötü yönetince takımı,Costa'da sorun çıkardı.Bizde bu fiyata kaptık^^
Athletic eşleşmesi ve Fenerbahçe'yle oynanacak Ziraat maçı için çalışmaktan gözlerim şişmişti.Günü 3-5 saat uykuyla geçiriyordum.Allahtan ligde ki fikstürümüz kolay sayılırdı.Onun için de ek bir çaba harcamama gerek kalmıyordu.
Fenerbahçe maç çıkışında sürülerce alkış almıştık.Saraçoğluna hapsettiğimiz Fenerbahçe çok kötü bir yönetimle yönetiliyordu,bunu anlamıştım.Önce Caner ve Gökhan'ın satılması bunu belli etmişti.Daha sonra,Nani ve Robin van Persie'nin 7 aylık sakatlıkları takımın kopmasını sağlamıştı.Skor da bunlarla beraberinde gelmişti.
Athletic maçında maç boyu,elimde ki ne varsa fırlatmak istedim.Tek kale maç oynuyorduk,herşeyi biz yapıyorduk.Ama Athletic geliyordu,frikikten atıyordu.3 gol frikikten atıldı.Ama bizim de karşılığımız bunun misliyle oldu.Deplasmana çok avantajlı ve Çeyrek finali isteyerek gittik.Sonuçta beraberinde geldi.
Etraftan çok güzel tepkiler alıyorduk,spor yorumcuları bana iltifatlar ediyor sosyal medya da boş durmuyordu.Hakkımda yazılıp çizilenler çoktu.
Bu tarz tepkiler çoğalınca bir basın toplantısı düzenlemeye karar verdim.Basın toplantısının konseptinde,önce Avrupa Ligi çeyrek final kurası izlenecekti.Daha sonra takımda kalmam ile ilgili basın açıklaması yapılacaktı.Son bomba ise,takımla yeni sözleşme imzalamam olacaktı.
'' Değerli basın mensupları,düzenlediğimiz basın toplantısında ilk etapta hep birlikte kura çekimini izleyeceğiz.Karnı acıkanlar,susayanlar,bir içeceğe ihtiyaç duyanlar sağ taraftaki açık büfeyi kullanabilirler. ''
Çoğu insan elinde yemekler,çaylarla geri geldi.Kura çekimi başlamıştı,zorlu rakiplernden Barcelona eşleşmesini bitirdi.Diğer rakip Southampton'da eşleşince üzüldüm.Kolay bir rakip olacaklardı.Sonra kura da adımız çıktı,ardından da Liverpool'un adı...
'' Emir bey,kurayı nasıl değerlenidiriyorsunuz? ''
'' Bu aşamaya gelince,kolay zor rakip yoktur arkadaşlar.Liverpool dengimiz olan bir takım.Geçen sene takımımız,onları 2.eleme turunda mağlup etmişti.Şimdi bunu çeyrek finalde yapma imkanımız daha yüksek. ''
'' Emir bey,hakkınızda ki ayrılık iddialarına ne diyeceksiniz? ''
'' Bunun cevabını birazdan görüntü olarak alacaksınız arkadaşlar,beklemede kalın. ''
'' Emir bey,Şu ana kadar Fiorentina ve Athletic'i kolay bir biçimde elediniz.Liverpool'a karşı bu devam edecek mi? ''
'' Tek temennimiz bu.Eğer onları geçersek,kupa için büyük bir şansımız var demektir. ''
'' Şimdi arkadaşlar,takımda kalmam ile ilgili bir sürü hayal unsuru olaylar yazılıp çizildi.Onlara bugün klubüm adına 3 senelik bir sözleşme imzalayarak son vereceğim. ''
-Alkışlar-
Takımla sözleşme imzalanınca,basın toplantısı da bitti.Üzerimden büyük bir yük kalkmıştı.Eve gidince tabletten lig puan durumuna baktık.
Gidişatımız gayet sağlamdı.Ligde son 7 haftaya girmiştik ve şampiyonluk için gün sayan bir taraftarımız vardı...