Quote Originally Posted by Proudlion View Post
Çifte kupayı rahat alırız bu yıl
Olmadı...


Yaşadığım olaylarda çok sıkıntılar çektim.Bunun altını çizeyim.



Ligde kalan tüm maçlarımızı yenerek şampiyon olmuştuk.Bu beklenen bir şeydi.Kesinliğin ötesindeydi,ama bir sözüm vardı.Çifte kupa bu sene olmalıydı.



Ama olmamıştı.Yapamamıştık,bocalamıştık.Maç çıkışında etrafım sarılıydı.Taraftarlar tarafından yuhalanıyordum.Yapabilecek birşey yoktu.Önüme mikrofon uzatıldı.

'' Taraftara verdiğiniz sözü tutamadınız ve yüksek bir tepki gördünüz.Ne hissediyorsunuz bu konu hakkında? Bu olayların devamı size ne getirecek? ''

'' Böyle bir tepki almak üzücü. ''

-Herkes sessizleşmişti.Taraftarlar bana bakıyorlardı.-

'' Böyle bir ortamda sevilirken,bir anda yuhalanmak gurur kırıcı...Taraftarımızın kararına hep saygı duyarım.Eğer yuhalanıyorsam,birşeyler yanlış gitmiş demektir.Yarın ilk iş istifamı vereceğim.Taraftarımızdan yanımda olduğu her dönem için teşekkür ediyorum.Yanımda olmadıkları dönemlerde de canları saolsun... ''

-Binlerce kişi sessizliğe bürünmüştü.-

-----Olayların ardındaki sabah,başkanın odası.-----

İstifamın yazılı olduğu kağıdı başkana uzattım.Altımda imzam vardı.Kararın bu yönde olduğuna emin misin? dedi.

'' Kesinlikle. ''

'' Yolun açık olsun... ''

'' Teşekkür ederim. ''

Antreman sahasına gittim,olanlar zaten biliniyordu.Herkesle vedalaşıp kulüp binasından ayrıldım.

Çıkışta yığınca bir medya ordusu vardı.Hepsi mikrofonlarını uzattılar.

'' Görevimin sonuna geldim...Soru almayacağım. ''

Diyerek arabama binip ayrıldım.Türkiye'den uzaklaşmak istiyordum.Ailem de bunu istiyordu.Burada oynanılan futbol ve taraftar kaliteli değildi.

Diğer 2-3 gün içinde tam 7 teklif aldım.

-Granada
-Wolfsburg
-Arsenal
-Verder Bremen
-Real Madrid
-Sevilla
-Antalyaspor

bu teklifler gün gün artıyordu.Ama ben büyük bir takım istemiyordum,baskısını kaldıramayacağım bir takım istemiyordum.Ayrıca taraftarı da kaliteli olmalıydı.İspanya'da baskıyı başaramazdım.İtalya'dan zaten teklif gelmemişti.Tek Almanya kalıyordu.Almanya'da kümeye oynayan,orta halli bir takımdan teklif bekliyordum.

4-5 gün sonra,Mainz'den iş teklifi aldım.Bu beklediğim takımdı.Yapabilirdim.İstenilenler bana uygundu.Bu düşüncelerimden sonra,ailemle Almanya'ya taşındık ve Mainz'in başına geçtim.