Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: Türkiye'den Almanya'ya | Beşiktaş'tan Mainz'e

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Wolsburg daha iyi olabilirdi ama seçim yinede güzel Yeni takımında başarılar

olgunege75
    Wolsburg daha iyi olabilirdi ama seçim yinede güzel Yeni takımında başarılar

Hedefim Mainz'de 1 sezon durup,Avrupa Ligi başarısı almak olacak.O zaman yine istifamızı verip,hazır olduğum bir takıma gidiceğim.

*Yorumun için teşekkür ederim^^*

sukass53
    Enteresan bir seçim Keşke bırakmasaydın güzel sistemli oturmuş bir kadromuz vardı.
    Evet,oturmuş bir kadromuz vardı.Ama benim hikaye modunu felan geçelim ayrılma sebebim,diğer ligleri merak etmem.Ayrıca 2.sene şampiyonluktan sonra lig batıcaktı.

Proudlion
    Yeni takımınında başarılar neler bekliyor bizi

Aşağıda hocam,yaptığımız bir kaç eylem.

diktac
    Yeni takımında başarılar
    Teşekkür ederim ^^

defective1907
    başarılar yeni takımında...

Teşekkür ederim ^^

LukasPodolski
    Yeni takımında başarılar ama 1-2 yıl kalabilirdin diye düşünüyorum ama Mainz ile iyi işler yapacağına eminim.
    Mainz köprü olacak bizim için,iyi performans sergilersek en iyi teknik adamlardan biri olmak için önüme bir kapı açılacak.Diğer türlü ise,2-3.lig takımlarına yöneleceğiz.

krasafcik
    Yeni takımında başarılar dilerim
    Teşekkür ederim ^^

Dortmund şehir sokaklarında gezerken,üstünde Mainz forması olan bir taraftar gördüm.Gülümsedim,beni hemen tanıdı.Türkiye'den Almanya'ya taşınmıştı sanırım ki,anında Selam dedi.

'' Selam. ''

'' Çok beğeniyoruz biz seni,hoşgeldin takıma. ''

'' Sizi mutlu edeceğime emin olabilirsiniz.Güzel bir sezon geçireceğiz sizin desteğinizle. ''

'' Umarım patron. ''

Hazırlık döneminde,Adrian Ramos'un performansı öne çıkmıştı.Takımımız çok gençti,çok dinamik bolca koşarak ve hareketlenerek bir oyun oynuyorduk.

Haris Cosic ve Clemens genç oyunculardı.Ama takımın hiç tecrübeli oyuncusu yoktu.Ortasaha da ofansif yönü kuvvetli,taşıyıcı bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Bu yönde,değerinin altında bir bedelle Bryan Ruiz'i kadromuza kattık.

Clemens'i antremanlarda çok beğemiştik,Habher de benimle antremanlara katılıyordu.Kendisi Schalke'den kiralık oynuyordu.Ama satın alma opsiyonuna sahiptik.Kendisinde çok iyi bir gelecek gördüğüm için,satın aldık.

Takıma alışılmışın aksine çok çabuk alışmıştım.Çünkü buradaki oyuncular gençti,nasıl eğlenileceğini,nasıl ciddi olunacağını biliyorlardı.Antremanlar oldukça eğlenceli geçiyordu.Hatta antreman sahasına 5+1 müzik seti de yaptırmıştık.Antremanlarda belirli bir bölümde oyuncular müzik eşliğinde parkuru geçiyorlardı.Müzik durduğunda oyuncu durmak zorundaydı.Kıpırdayamazdı,kıpırdayan oyuncu yeniliyordu.Kazananlara da her gün farklı hediyeler veriyorduk.Takımla kimyam çok uyuşmuştu.

Antreman çıkışında fikstüre bakmadığım aklıma geldi.İncelediğimde,gerçekten zorlu maçlarla Bundesliga'ya adımlarımızı atacaktı.Kupada ilerlemek zorundaydık,ligde ise hedefim 3 maçta 7 puandı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almanya Ligi zevkli olur. Yeni takımında başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takımdaki külfeti iyi elden çıkarıp yerine nokta transferler yapmışsın hocam.Clemens'in profili çok iyi onu zaten biliyordukta şu Cosic çok can yakar

Beister,A.Ramos,Clemens,Ruiz bu 4 lü çok iş yapar hele Beister mükemmel bir oyuncu. Bu yıl hedef ilk 8 olmalı bence

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Almanya Ligi zevkli olur. Yeni takımında başarılar
    Teşekkür ederim.^^
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Takımdaki külfeti iyi elden çıkarıp yerine nokta transferler yapmışsın hocam.Clemens'in profili çok iyi onu zaten biliyordukta şu Cosic çok can yakar
    Cosic alt takımda çalışıyor bol bol maçlara çıkıyor.Geleceğin yıldızı yapacağız kendisini.
    Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Beister,A.Ramos,Clemens,Ruiz bu 4 lü çok iş yapar hele Beister mükemmel bir oyuncu. Bu yıl hedef ilk 8 olmalı bence

A.Ramos pek etkili gidemiyor şuan.Aslında şuana kadar o mevkide oynayan hiçbir oyuncu verim sağlayamadı.Hedefimize katılıyorum ilk 7-8 bize yetecektir.

Almanya Kupası 1.Tur

Maç boyunca çıldırıyordum resmen.Defansta çok saçma hatalar yapıyorduk,tek kale oynadığımız maçta rakip geldiği tek atakta gol buluyordu.Defansta zaten eksiğimiz vardı,bu kendini iyice belli ediyordu.İyi bir stoperimiz olmadığı için,o bölümde bir sağ bek kullanıyorduk.Buraya transfer şarttı.Ama ofansif anlamda attığımız 55 şut,muhteşemdi.Zor da olsa turu geçtik.

Bundesliga Hafta 1

Aklımda ki 7 puanda beraberlik Wolfsburglaydı.2-1 öne geçsekte skoru koruyamadık.Ama yinede elde ettiğimiz muhteşem bir skordu.Maç çıkışında staddan mutlu ayrıldık.

Wolfsburg maçının ertesi gün sabahında,başkanın telefonuyla uyandım.

'' Günaydın,sana bir sürprizim var.''

'' Günaydın,başkanım.Neymiş sürpriz? ''

'' Takımın web sitesine bak. ''

Yanımda ki tabletten takımın web sitesini hızlıca açtım.İstediğim olmuştu,takibimizdeki dev stoper Tah'ı takım Schalke'den satın almıştı.

'' Başkanım,çok çok teşekkür ederim. ''

'' Bunun teşekkürünü ancak iyi başarılar ile edebilirsin. ''

'' Yapacağız başkanım,yapacağız. ''

Bu muhteşem genci 6MN'a almıştık.Real Madrid'in ve Barcelona'nın ilgilendiği bir genci koparmak büyük bir transfer başarısı olmuştu.

Bundesliga Hafta 2

Elimdeki not defteri,kağıt,kalem ne varsa fırlattığım kırdığım bir maç oldu.Maç çıkışında takımı güzelce azarladım.Çok pozisyon kaçırmıştık.Tek kale maç oynuyorduk,ama gol atamıyorduk.Rakibimiz ise,geldiği ilk ve tek ataktan gol atıp geriye yaslanmıştı.Ligde galibiyet yüzü görememiştik.

Bundesliga Hafta 3

Evimizde tamamıyla domine ettiğimiz bir maçtı.31.902 kişinin önünde muhteşem oynamıştık,rakibe nefes aldırmamıştık.Takıma maç çıkışında performansından dolayı çok teşekkür ettim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şimdilik sıkıntı yok gibi

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri