Wolsburg daha iyi olabilirdi ama seçim yinede güzel Yeni takımında başarılar

Hedefim Mainz'de 1 sezon durup,Avrupa Ligi başarısı almak olacak.O zaman yine istifamızı verip,hazır olduğum bir takıma gidiceğim.
*Yorumun için teşekkür ederim^^*
sukass53Enteresan bir seçim

Keşke bırakmasaydın güzel sistemli oturmuş bir kadromuz vardı.
Evet,oturmuş bir kadromuz vardı.Ama benim hikaye modunu felan geçelim ayrılma sebebim,diğer ligleri merak etmem.Ayrıca 2.sene şampiyonluktan sonra lig batıcaktı.
ProudlionYeni takımınında başarılar neler bekliyor bizi

Aşağıda hocam,yaptığımız bir kaç eylem.
diktacYeni takımında başarılar
Teşekkür ederim
^^
defective1907başarılar yeni takımında...
Teşekkür ederim
^^
LukasPodolskiYeni takımında başarılar ama 1-2 yıl kalabilirdin diye düşünüyorum ama Mainz ile iyi işler yapacağına eminim.
Mainz köprü olacak bizim için,iyi performans sergilersek en iyi teknik adamlardan biri olmak için önüme bir kapı açılacak.Diğer türlü ise,2-3.lig takımlarına yöneleceğiz.
krasafcikYeni takımında başarılar dilerim
Teşekkür ederim
^^
Dortmund şehir sokaklarında gezerken,üstünde Mainz forması olan bir taraftar gördüm.Gülümsedim,beni hemen tanıdı.Türkiye'den Almanya'ya taşınmıştı sanırım ki,anında Selam dedi.
'' Selam. ''
'' Çok beğeniyoruz biz seni,hoşgeldin takıma. ''
'' Sizi mutlu edeceğime emin olabilirsiniz.Güzel bir sezon geçireceğiz sizin desteğinizle. ''
'' Umarım patron. ''
Hazırlık döneminde,Adrian Ramos'un performansı öne çıkmıştı.Takımımız çok gençti,çok dinamik bolca koşarak ve hareketlenerek bir oyun oynuyorduk.

Haris Cosic ve Clemens genç oyunculardı.Ama takımın hiç tecrübeli oyuncusu yoktu.Ortasaha da ofansif yönü kuvvetli,taşıyıcı bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Bu yönde,değerinin altında bir bedelle Bryan Ruiz'i kadromuza kattık.
Clemens'i antremanlarda çok beğemiştik,Habher de benimle antremanlara katılıyordu.Kendisi Schalke'den kiralık oynuyordu.Ama satın alma opsiyonuna sahiptik.Kendisinde çok iyi bir gelecek gördüğüm için,satın aldık.

Takıma alışılmışın aksine çok çabuk alışmıştım.Çünkü buradaki oyuncular gençti,nasıl eğlenileceğini,nasıl ciddi olunacağını biliyorlardı.Antremanlar oldukça eğlenceli geçiyordu.Hatta antreman sahasına 5+1 müzik seti de yaptırmıştık.Antremanlarda belirli bir bölümde oyuncular müzik eşliğinde parkuru geçiyorlardı.Müzik durduğunda oyuncu durmak zorundaydı.Kıpırdayamazdı,kıpırdayan oyuncu yeniliyordu.Kazananlara da her gün farklı hediyeler veriyorduk.Takımla kimyam çok uyuşmuştu.
Antreman çıkışında fikstüre bakmadığım aklıma geldi.İncelediğimde,gerçekten zorlu maçlarla Bundesliga'ya adımlarımızı atacaktı.Kupada ilerlemek zorundaydık,ligde ise hedefim 3 maçta 7 puandı...