maçlar gayet iyi düşme potasından uzak olmamızda cabası![]()
ALPEREN UYSAL'A TEŞEKKÜRLERİMİZLE
5 yıl boyunca kalemizi koruyan, iki kez üst lige çıkarken kalemizde bulunan 25 yaşındaki kaleci Alperen Uysal, 550 bin euro bedelle Kayserispor'a satılmıştır...
Formamız altında bir kez milli olma başarısını da gösteren Alperen'e bundan sonraki hayatında başarılar dileriz...
![]()
Ligi ilk senemize göre iyi durumda bitirdik diyebiliriz.Bu sene yapacağın trnsferler le ilk 10 bekliyorum![]()
Hocam devre arası transferlerinden Nijeryalı sağ bek i çok beğendim. Bu sene daha da iyi olur. Ayrıca takımı mini nijerya yapmışsınafrika iyidir ya
Ayrıca santraforuna değinmeden yapamayacağım 1.81 boy olması ve hava toplarında çok etkili olmasına rağmen sürati de müthiş gözüküyor tam bir makina olacak elinde seneye de
Seneye büyük sıçrama yapar bu takım![]()
TRANSFERLER HAKKINDA DEĞERLENDİRME
En önemli transferimiz Mert Günok oldu... Milli takım kalecisini aldık, iyi para saydık ama değer...
Egemen tecrübesiyle savunmayı toparlayacaktır...
Cafer Durak'ı Futbol Direktörümüz aldı, bakalım nasıl çıkacak...
Fernandao ve Burak Yılmaz, Ezeh'i kesecek kalitede değiller ama iyi birer alternatifler...
Cengiz Ünder geçen sene Trabzon'da 12-13 asistle oynadı, onun hatrına transfer ettim...
Dickson Adebayo 3.kalecimiz olacak...Özellikleri pek iç açıcı değil...
İstanbulspor'dan bulup keşfettiğim Yasin Arslan'ın geleceğinden çok ümitliyim...
Tecrübeli yerliler ve Afrikalı genç regenler ile lig için ideal bir kadro olmuş hocam.Burak şu haliyle bile iş görür.Başarılar..
Mert egemen burak mehmet ekici çok iyi olmuş hocam![]()
GENEL DEĞERLENDİRME
Lige kötü başladık ama şimdi güzel gidiyoruz... İlk 5'e gireceğimizi düşünüyorum...
Türkiye Kupası'nı da alırsak dadından yinmez...
Bence lige iyi başlamışız hocam![]()