Nazar değdirdiniz adama
Süper Kupa maçında 5-6 ay sakatlandı
Teşekkürler sağol...aceleci değiliz, geçen sene hedefi ilk 9'a girmek olarak belirlemiştik yönetimle, bu sene de Avrupa kupalarına katılma olarak belirledik...
sabırlıyız, niyeti bozarsak da transfer yapacak epey paramız var
usta adama %50 zam,zam 1,6 milyona çıkmıştı maaşı...
1,1 den kapı açıyordu, ben de o tarz bi adam bulurum beleşe dedim gönderdim![]()
2020-2021 TRANSFER SEZONU
Takımda öz itibariyle pek değişiklik olmasa da epey hareketli bir sezon geçti...
yerli kaliteyi arttırma amacıyla Ahmet Çalık, Kerim Koyunlu, H.Ali ve Okay ile sözleşme imzaladık... Türkiye kupasını bu sezon da almak istiyoruz, yerli lazım...
Stancu'yu da aynı amaçla aldık yerli olduğu için ama yerli statüsünde değilmiş, gerisin geriye gönderdik...
Anthony Daniel'i Barcelona, R.Madrid gibi takımların elinden aldık, hem de bedavaya...İyi bir regen...
İbrahim Serdar Aydın direk oynayamasa da iyi bir yerli alternatifti...
Fernandao, Cengiz Ülker, Inniss, Burak Yılmaz ve nijeryalılarımızdan Omodiagbe bekleneni veremediler...
Okan Kurt'un önemli faydaları oldu, 5 sene formamızı terletti...İyi de bir paraya gitti...
Ezeh'in 5,25 e satacak değildim ama sözleşmesinde "ŞL'de oynayan takımlara 5,25 e serbest kalır" maddesi varmış...Sağlık olsun...
Yalçın Kocademir'i Altınordu'da 2-3 sezondur izliyorduk ancak onlar fahiş fiyat çektiği için alamamıştık... Beleşe düşer düşmez kaptık...
Paulinho da meşhur Tottenhamlı Paulinho yanlış olmasın
Avrupa'da çok iş görecek...
Ve son olarak epey stoper transferi yapınca geçen sezon düzenli oynayan Yunanlı stoper regenımız Papadoupulos, U21'e gönderildi...