Şampiyonlar Ligi Play Off

İlk maçta işi çok rahat bitirebilecekken maçın başında Persi ve Nani'nin sakatlıkları bizi oyundan biraz düşürdü. Yinede çok üstün oynadık ama çok sıkıntılı bir skorla İspanya'daki rovanşa çıktık

Bayadır böyle efsane bir maç oynadığımı hatırlamıyorumç Gol dakikalarını özellikle inceleyin derim.
Yok böyle maç

Şampiyonlar Ligi grupları, İki takımında grup zor benim grup daha dişe diş GS'nin ise en kötü Avrupa Ligi garanti, açıkçası gruplara kalmak bile benim için çok iyi oldu. Şimdilik hedef belirtmiyorum adım adım gidicem Avrupa'da

Ligdeki ilk 3 maçımızda Şampiyonlar Ligi Play Off maçımız olduğu için başta RVP olmak üzere oyuncuları dinlendirerek oynattım. 3 maçta yediğimiz 2 golde duran toptu, şuana kadar oynadığım. Salzburg, Cska Moskova, Porto, Valencia, Ts, Gençlerbirliği, Beşiktaş maçlarında organize olarak yediğimiz gol sayısı 3 yada en fazla 4'tür diğerleri tamamı duran toplar.
Takım şuan maç öncesi olarak tamamen o açığı kapatmak için duran top savunması çalışıyor.
Transferin son döneminde de Ba ve Fabiano ile yolları ayırıp, Ahmet Çalık ve Harun Tekin ile sözleşme imzaladık.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: