1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fb-Gs | Yaz Transferleri | Ortak Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

renktaş bi de söylemeden geçemeyeceğim...

sen ya Bilgisayar mühendisi falansın...

ya da kızlarla arası çok iyi bir adam...

bu ne ya adam oyunun tüm Matematiğini çözmüş...ben senin yerinde olsam daha oynamam FM

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by diktac View Post
    2.maç efsane olmuş.
    Dengeli bir grup olmuş.Gruptan çıkarız.
    Ligde çok iyi başlamışız.
    Grupta ilk galibiyetimizi aldık. Fakat rakip Benfica'ydı. Açıkçası Roma ve Leverkusen çok ama çok dişli rakipler çok heyecanlı olacak her maç bakalım hayırlısı

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    2 takımda lige iyi başlamış ama fenerbahçe bir başka başlamış.Valencia maçı efsane olmuş.Lige'de o moralle fırtına gibi başlamışlar.Kadrosu ligin çok üstünde.Galatasarayım için işler yolunda gibi görünsede savunma açıklar veriyor belliki.Fenerbahçe'ye göre de zor gruba düşmüşüz.
    Benim AS kadro ŞL ayarında yedek kadrom ise Lig ayarında zaman zaman bu şekil atraksyon yapıcam hatta yaptım. Benfica maçına

Volkan, Gökhan, Caner, Kjaer, Alves, Diego, Wanyama , Januzaj , Sow, Nani , Persie çıktık, hafta sonu GS derbisine ise

Harun , Şener , Kjaer, Ahmet Çalık , Hasan Ali , Merieles , Souza , Uygar , Stoch , Alper ve Fernandao 11'i ile çıktık Baya bi kafa kafaya oynadık. Aslında buradaki amaç şuydu. Sezonu çok erken açtık üst üste çok zorlu maçlar oynadık. İlk 11'in dışında da çok önemli oyuncular olduğu için takım uyumu, zorlamadan gelecek sakatlıkları önleme, tüm takımın tamamının hazır olması adına zaman zaman lig maçlarında yedek 11 ile çıkmayı düşünüyorum

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Galatasaray'ın işi zor bu grupta...

renktaş fena tokatlamış Trabzon'u

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    renktaş bi de söylemeden geçemeyeceğim...

sen ya Bilgisayar mühendisi falansın...

ya da kızlarla arası çok iyi bir adam...

bu ne ya adam oyunun tüm Matematiğini çözmüş...ben senin yerinde olsam daha oynamam FM
    Kızlara nasıl bağladın anlamadım ama şöyle özetleyim çok eski bir FM oyuncusuyum açıkçası yapay zeka hiç ama hiç sarmıyor. Ortak kariyer olmadığı sürece zaten oynamaıyorum
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri