REKORLAR
PİLOT KULÜP
SAMSUNSPOR BİLGİ
Üst üste gelen başarıların ardından Samsunspor'un Sevilen Kişiler'i arasına girdik.
HAZIRLIK MAÇLARI
İlk hazırlık maçımızda güçsüz rakibimiz karşısında şov yaptık. Takımın yeni taktiğe alışması ve moral açısından iyi bir maç oldu.
İkinci hazırlık maçımızda da iyi bir oyun ortaya koyduk. Bir mevki de oynayabilecek maalesef hiç oyuncu yok kadroda. Anlam veremediğim şekilde kadroya birilerini ekleyip çıkaramıyorum.
2020 Olimpiyat Oyunları öncesinde son hazırlık maçımızda da iyi bir galibiyet aldık.
ADAY KADRO
2020 Olimpiyat Oyunları'na katılacak takımımızın aday kadrosu böyle şekillendi.
D GRUBU 1. MAÇ
Hollanda ile ilk resmi maçımızda Avustralya ile karşılaştık. Maalesef ben rakibimizi çok küçümsedim. Çok rahat kazanacağımızı düşünerek maçın üzerine pek düşmedim. Zor da olsa 1 puanı kurtardık.
D GRUBU 2. MAÇ
İlk maçta Avustralya'dan tokat bizi kendimize getirdi. Gana karşısında rahat bir galibiyet aldık.
D GRUBU 3. MAÇ
Kenneth Paal'in mükemmel oyunuyla ABD'yi de 3-0 ile geçiyoruz.
PUAN DURUMU
D Grubu'nu namağlup lider tamamladık ve 2020 Olimpiyatları'nda adımızı çeyrek finale yazdırdık.
ÇEYREK FİNAL
Son grup maçında forvetimizin sakatlanmasının ardından bu maçın öncesinde de kalecimiz sakatlandı. Oyuncular üstüne üstlük çok yorgunlar. Ama mükemmel bir oyun ortaya koyarak favori İtalya'yı turnuvanın dışına ittik ve yarı finale yükseldik. Artık madalya mücadelesi vereceğiz.
Hollanda piyasasının içinde olmamız açısından iyi olmuş U-23 tercihi. İleri de milli takımın da başına geçtin mi her milli ettiğin futbolcunun ikinci babası sayılırsın
Transferde kolaylık sağlarlar artık ^^
YARI FİNAL
Önemli eksiklerimiz olmasına turnuvanın bir numaralı favorisi Brezilya karşısında iyi bir oyun ortaya koymaya çalıştık. 120 dakika boyunca elimizden geleni yaptık. Maalesef penaltılarda 3-2'lik skorla boyun eğdik.
3.'LÜK MAÇI
Grup maçında geçtiğimiz ABD'yi 3.'lük maçında da rahat geçtik ve 2020 Olimpiyatlarında bronz madalyanın sahibi olduk.
Hollanda Futbol Federasyonu, U23 Takımı menajeri Burak Dinç'in görevine son verildiğini açıkladı.
Kaldığım süre boyunca hiç mağlup olmadık fakat anlam veremediğim şekilde görevden alındım. Neyse sağlık olsun...
Olimpiyatlar bittiği için dağıttılar sanırım takımı benim anladığım o![]()
FUTBOLCU TRANSFERLERİ
Bu kez çok iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi söyleyemem. Gelen isimlerin genelinden çok memnunum fakat gönderdiğim isimlerden memnun değilim. Daha çok isimle yollarımızı ayırmak istiyorduk fakat ne alıcı bulabildik ne de sözleşmelerini fesh edebildik. Hazırlık maçları gösterdi ki en iyi transferimiz Recep Niyaz.
PERSONEL TRANSFERLERİ
Süper Lig'e yükselmemizle teknik heyetimizi biraz daha genişlettik.
SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK KAMPI
Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Transferleri erken bitirmemiz ve çok sayıda hazırlık maçı yapmamız takıma yeni katılan oyuncuların taktiğe alışmasını ve uyumunu hızlandırdı.
MUZAFFER BADALIOĞLU KUPASI
"Samsunspor Efsanelerini Anıyor" etkinlikleri kapsamında kulübün efsane isimlerinden Muzaffer Badalıoğlu anısına düzenlenen hazırlık turnuvasına ev sahipliği yaptık. Turnuvaya; Karşıyaka ve Yeni Amasyaspor'un yanı sıra Bulgaristan'dan Levski takımı katıldı. Turnuvada; şampiyon Karşıyaka, ikinci Samsunspor, üçüncü Levski oldu.
Samsun efsanelerini anıyor etkinlikleri çok hoşuma gitti.Ligde başarılar.
Mütavazi takılmışız bu dönem.
Takım uyum sağladığı zaman da pek yetenek gerektirmiyor bir yere kadar tabi.Arada saç baş yoldururlar ama![]()
Gana Futbol Federasyonu, A Milli Takım menajerliği için menajer Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Hocam Afrika Uluslarında menajerlik yapmak beni genellikle kanser etmiştir. Umarım seni etmez![]()
Gana Futbol Federasyonu, A Milli Takım menajerliği için menajer Burak Dinç ile anlaştıklarını borsaya bildirdi.
TAKIM
Gana
BAŞKENT
Akra
LAKAP
The Black Stars
KADROMUZDAKİ BİRKAÇ ÖNEMLİ YILDIZIMIZ
Daniel Amartey
Richmond Boakye
Baba Rahman
ADAY KADRO
Afrika Kupası Elemeleri'nde karşılacağımız Malavi ve Cibuti maçlarının aday kadrosu belli oldu.
1. HAFTA
Ligin ilk haftası güzel bir oyun ortaya koyduk fakat şanssız bir mağlubiyetle sahadan boynu bükük ayrıldık.
2. HAFTA
Süper Lig'de ilk galibiyetimizi muhteşem ve tarihi bir şekilde elde ediyoruz. Şans ilk kez yüzümüze güldü. 90+'da bulduğumuz gollerle güçlü Başakşehir'i devirdik.
3. HAFTA
Samsunspor kariyerimde en kötü oynadığımız maç sanırım...
4. HAFTA
Rizespor maçının tam tersi bir maç oldu. Muhteşem bir oyunla galibiyeti elde ettik.
5. HAFTA
Maalesef çok kötü bir oyun daha ortaya koyduk. Süper Lig biraz ağır geldi.
6. HAFTA
Lider Karabük deplasmanında çok akıllı bir oyun ortaya koyduk. Harika oyunumuzu üç golle süsleyerek üç puanın sahibi olduk.
PUAN DURUMU
6 hafta sonunda Süper Lig'de 7. sıradayız. Yeni yükseldiğimiz düşünürsek çok iyi yerdeyiz.
2. TUR
Geçen sezonlarda olduğu gibi kupa maçına yine tamamen yedek kadromuzla çıktık. Çok iyi oynamamıza rağmen aradığımız golü bir türlü bulamadık. Uzatma dakikalarında nihayet golü atarak bir üst tura çıktık.
3. TUR RAKİBİMİZ
Anadolu Üsküdar
AFRİKA ULUSLAR KUPASI ELEMELERİ G GRUBU 3. MAÇ
Gana ile ilk maçımıza çıktık. Hazırlık maçı oynayamadan resmi maça çıkmanın dezavantajlarını yaşadık. Karşılıklı penaltı golleriyle sahadan 1 puanla ayrıldık.
AFRİKA ULUSLAR KUPASI ELEMELERİ G GRUBU 4. MAÇ
Grubun güçsüz ekibini Ayew kardeşlerin golleriyle rahat geçtik.
PUAN DURUMU
Yalnızca grup lideri yükselecek. Kalan maçlarımız içeride Nijer ve Malavi ile. Rahat çıkacağımızı
düşünüyorum.
DÜNYA SIRALAMASI
Dünya Sıralaması'nda 2020 Eylül ayında 3 sıra gerileyerek 38. sırada yer aldık.
Kaleci yok kalede galiba her kaleyi bulan içerde![]()
Lige güzel başlamışsın, umarım devamı da gelir. Afrika uluslarında genel olarak kaleci sıkıntısı oluyordu ama Gana'da Kwarasey var. Bence başarılı olma potansiyeli var Gana'da.