Originally Posted by
Kaka Leite
Biz bu akşam deplasmanda 0-0 kalsaydık bu takımda gelecek maçta turu geçen taraf onlar olurlardı. Böyle takımlar bize her zaman ters gelmiştir çünkü kilidi vurunca savunmaya açacak kalitede oyuncu yok. Onlarda bugün gol yemeden alınacak her türlü skoru kabullenmiş oynadılar ve son dakikaya kadar iyi getirdiler.
Evimizde bu adamlar bize çok rahat gol atarlardı eğer maç böyle bitseydi.
Bırakalım kendimizi kandırmayı ,böyle takımlar ters geliyor. Shaktar düz gidiyor. Peki bize kim gelmeli? Çıkacaksın çatır çatır yeneceksin hiç bir bahanesi olmadan
Çok net berbat oynadık. Caner çok anlamsız işler yapıyor. Sarı kart gördükten sonra ceza sahası içinde adamı çekmesine hala anlam veremiyorum. Diego 1 maç var 5 maç yok
Feghouli kesin gelmeli artık, Meireles yerine Ozan banko oynamalı, Nani'den hala ekstra bir şey göremedik. Tüm bunların dışında tamamen yeni bir takımız ciddi bir zamana ihtiyaç var ama dediğim gibi bazı oyuncularda artık ısrara anlam veremiyorum.
Sow ruh gibi, Diego istikrarsız, Meireles olmasa daha hayırlı olur. Volkan ne zaman acaba maçın içine edecek diye tiken üstünde bekliyorum.
Last edited by Barak : 21.Ağustos.2015 at 09:58
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: