Quote Originally Posted by himone View Post
Sow ve Nani çok kötüydüler ama biri 80'de biri de 88'de çıktı, V.Persie hakkında ise çok eleştiremiyorum. Ne kadar ölüsünün Sow'dan iyi olduğunu düşünsem de formsuzluğun dışında sakatlık riski de var, eğer yeterince hazır değilse o rezalet zeminde sakatlanabilirdi. Deplasmanda 0-0 kalmanın telafisi çok kolay ama RVP'nin sakatlanmasının telafisi yok. Benim asıl garipsediğim Sow-Caner-Nani üçlüsünün hiçbir şey yapmadan 258 dk top oynaması. Ayrıca Caner geçen sene kaldığı yerden devam ediyor, sürekli kartlık hareketler maçın ikinci yarısında yorulma ve rezalet orta açma/uzun top oynama, bu şekilde oynamaya devam ederse kimsenin beğenmediği Hasan Ali alır formayı.

Şener ve Souza'yı maç boyunca, Diego'yu da 70'e kadar beğendim. Şener çok güzel orta yapıyor bu konuda Gökhan'dan fersah fersah ilerde, savunmada pozisyon alma konusunda da kendini geliştirirse çok iyi bir bekimiz daha oldu. Haftaya güzel zeminde güle oynaya kazanırız gibi geliyor bana ama umarım Sow yerine başkası oynar.

Biz bu akşam deplasmanda 0-0 kalsaydık bu takımda gelecek maçta turu geçen taraf onlar olurlardı. Böyle takımlar bize her zaman ters gelmiştir çünkü kilidi vurunca savunmaya açacak kalitede oyuncu yok. Onlarda bugün gol yemeden alınacak her türlü skoru kabullenmiş oynadılar ve son dakikaya kadar iyi getirdiler.

Evimizde bu adamlar bize çok rahat gol atarlardı eğer maç böyle bitseydi.