Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Atromitos Kazanır

1 25.00%
  • Berabere Biter

2 50.00%
  • Fenerbahçe Kazanır

1 25.00%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Atromitos 0 - 1 Fenerbahçe | UAL Play Off 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Diego olmasa bu takım bu haliyle orta sahayı geçemez, nasıl kendini beğendiremiyor anlamıyorum? takımda sorumluluk alan, toptan kaçmayan 1 tane allahın kulu yok. hoca 4 defans sürüyo sahaya beklere çıkmayın diyor, 2 tane ön libero koyuyo orta sahayı geçmiyor bu adamlar, 1 tane nani tam çizgi oyuncusu, 2 tane de forvet, ne yapacak Diego? Takımı atağa çıkartmaya çalışan tek kişi kendisi. Oyuncularımız o kadar uzak oynuyorlar ki birbirlerine, gol bulana kadar takım sürekli sallantıda oluyor. Hoca 4-4-2 inadını kırmalı ya da ona göre 2 mc ile oynamalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2014

Ya Diego'ya üflesen yere atıyor kendini, dün 20 kere topla buluştuysa 15 pas hatası yaptı. 4-4-2 zaten Diego için sıkıntılı bir sistem diye düşünüyorum ki 4-4-2 eğer Atl. Madrid gibi çok sağlam antrenman ve mücadele takımı değilsen oynaman çok zor.

Özetle biz rakibi boğamıyoruz. Adamlar Maçın 75 dakikasını kendi yarı sahasında geçirmesine rağmen boğamadık
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Ya Diego'ya üflesen yere atıyor kendini, dün 20 kere topla buluştuysa 15 pas hatası yaptı. 4-4-2 zaten Diego için sıkıntılı bir sistem diye düşünüyorum ki 4-4-2 eğer Atl. Madrid gibi çok sağlam antrenman ve mücadele takımı değilsen oynaman çok zor.

Özetle biz rakibi boğamıyoruz. Adamlar Maçın 75 dakikasını kendi yarı sahasında geçirmesine rağmen boğamadık
    Şunu şöyle bırakayım belki bakarsın;

Başarılı Paslar / Deneme
    Diego (ML) 51 / 59
    Josef de Souza (MC) 46 / 51
    Abdoulaye Ba (DC) 45 / 51
    Raul Meireles (MC) 43 / 49
    Caner Erkin (DL) 40 / 56

taktik konusundada sana katılıyorum.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Şunu şöyle bırakayım belki bakarsın;

Başarılı Paslar / Deneme
    Diego (ML) 51 / 59
    Josef de Souza (MC) 46 / 51
    Abdoulaye Ba (DC) 45 / 51
    Raul Meireles (MC) 43 / 49
    Caner Erkin (DL) 40 / 56

taktik konusundada sana katılıyorum.
    Okeyde üflesen yıkılıyor hala, ayrıca yukarıda belirttim ön yargım var. Portekizlilere ve Brezilyalılara.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Barak View Post

Arkadaş istatistiği koymuş zaten keşke biraz araştırıp ön yargımızı yazsak. Diego'yu bu sezon bende çok beğeniyorum, takımı ileriye iten tek gücümüz bana göre şuan o. Nani topu alıp iki cambazlık yapıp, yanındaki arkadaşına atmaktan başka bişey yapmadığı için ona sözüm yok.

Diego'nun oynadığı mevkiye de bakmak gerekli. Bana göre çok işimize yarıyor şuan takımda ve umarım böyle devam eder.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri