Ankara'da Uzaylı Tespit Edildi...
Ayrıntılar birazdan...
Ankara'da Uzaylı Tespit Edildi...
Ayrıntılar birazdan...
Gördüm ben uzaylıyı,Keçiören taraflarındaydı![]()
STSL 9. Hafta
STSL 10. Hafta
-
F Grubu 5. Maç (vs Inter)
Açıklıyoruz... İşte o Uzaylı:
Gençlerbirliği kariyeri: 34 Gol 37 Asist (Toplamda)
Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan lider çıkma başarısı gösterdik. Yine de 6. Maçta da Dortmund'u yenip gövde gösterisi yapmak istiyoruz.
Keçiören çok da güzel bir yer değil ya bence.Her dışarı çıktığında Asist ya da Gol atıyor uzaylımız
O kadarını bilmiyorum da bu sezon sürpriz takım oldular, Avrupa'ya gitme yarışının içine girdiler bile.
F Grubu 6. Maç (vs Dortmund)
Halilovic darma duman etti Dortmund'u. Son dakikalarda sakatlandı yaklaşık 1 Ay sahalardan uzak kalacak.
Keçiörende bilgi tıpa götürelim Haliloviçi hemen iyileştirirlerGrubu müthiş bitirmişiz
Adamsın Infantino!!!
Hadi yine iyiyiz![]()
Transferleri tamamladık.
Henriquez ve Alonso'dan beklediğim performansı alamamıştım. Yol yakınken elveda dedik.
Piazon ve Wissam Ben Yedder'in sözleşmeleri sezon sonunda bitiyordu, biz hemen alıp faydalanmak istedik. Ali Adnan da Alonso'nun yerini dolduracak.
-
-
benim kariyerden gördün aldın de miWissam Ben Yedder![]()
Kariyeri başından beri okudum. 2. senende Şampiyonluk gelmiş. Ayrıca Avrupa da da çok iyi işler yapmışsın. En çok beğendiğim yanın ise transferlerin çok iyi olmuş![]()
Bu sene ŞL de zor bir gruptan çıkmışız. Benim yönettiğim takım V.Plzen çıkmış kuradan. Takımı tanıyan biri olarak rahat geçersin diyorum![]()
yaa, yok ne alakası var üstün futbol bilgimle transfer ettim![]()
Yorumların için teşekkür ederim. Açıkçası transferde yıllardır İlhan Cavcav ilkesini benimsemişimdir. Oyuncuyu ucuzu alıp sonraları daha iyi bir fiyata satmaya çalışıyorum. Ama yerini dolduramayacağım oyuncuları kesinlikle satmıyorum. Wisdom, Ahmet Çalık ve Stancu'ya güzel teklifler geldi ama satmadık.
Sürekli pusuya yatmış durumdayım büyük kulüpler genç oyuncuları ucuza bırakmaya veya kiralamaya razı olursa bırakmıyorum. Bu kariyerde en güzel örneği Wisdom, Bellerin, Halilovic ve Adama Traore'dir. İlk sezon da Halilovic ve Traore'yi kiralamayı istiyordum ama yanaşmadılar. İkinci sezon Halilovic kabul etti Traore yanaşmadı. Sonunda 3. sezon Traore'yi de kiralayabildik.
Plzen'i küçümsemek lazım. Ayrıca şu an en önemli oyuncularım Traore ve Halilovic sakat, Amartey ise milli takımda.
Kupada Çeyrek Final'e kadar yükseldik, rakibimiz Beşiktaş.
STSL 16. Hafta - 19. Hafta Toplu Sonuçlar
Halilovic 'in sakatlığı çok kötü olmuş. ŞL gruptan çıkmış bir takımı küçümsememek lazım bencedePlzen de forvetlerden çok memnunum duruyorlarsa Tecl ve Mahmutovic çok iyi sahte forvet oynuyorlar. İlk sezon ortasahası fiziksel anlamda eksik ve zayıftı ama kadrolarını güçlendirmişlerdir diye tahmin ediyorum. Kolay gelsin
![]()
Aynen öyle Shakthar'ın önünde Real Madrid'in altında 2. tamamlamışlar grrubu.
Halilovic'e gelince![]()
Kadroları yaşlı ve çok genç oyunculardan oluşuyor. Forvette dediğin adamlar yoktu ama Luckassen diye korkutucu bir adam vardı. Dar alan 4 - 3 - 2 - 1 oynayarak işimizi biraz zorlaştırdılar.
1. Eleme Turu 1. Ayak (vs Viktoria Plzen)
Halilovic yoktu belki ama Halilovic ruhu vardı takımda iki golü de Halilovic'e benzer bir şekilde sağ kanattan attık. Sağ kanattaki Ziyech çıkınca Orkan'ı sağ kanada almıştım.
Zamanında bizi kabul etmeyen takımı hemen reddediyoruz
1. Eleme Turu 2. Ayak (vs Viktoria Plzen)
Rahat bir galibiyet alıp Çeyrek Final'e yükseliyoruz. Lucas Piazon önemli bir transfer olduğunu gösterdi.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
Bizim için artık yolun sonu mu acaba ?![]()
halilovicin sakatlığı kötü olmuş![]()
Juve baya zorlar diye düşünüyorum kolay gelsin![]()
Teşekkür ederim, az önce Halilovic'in Juventus karşısında oynama şansı olduğunu öğrendim. Sakatlık yeni dönüyor falan ama oynatacağım. Ligde iyi durumdayız, Halilovic'i lige saklamamızın pek bir anlamı yok.
ZTK Çeyrek Finali'nde Beşiktaş'a Penaltı Atışları Sonucunda Elendik.
STSL 20. Hafta - 23. Hafta
STSL Puan Durumu
ZTK'da elenmek moralleri bozsa da ligde çok iyi durumdayız. Juventus maçlarına odakladık kendimizi. Önce Başakşehir'le oynayıp sonra Juventus'u Ankara'da ağırlayacağız.
STSL 24. Hafta
Juventus maçından önce yedek ağırlıklı bir kadro kullandık. Halilovic'i de bir görmek adına 73. oyuna aldık, çok etkin değildi. Stancu ligde oynadığı muhteşem oyununu tekrar oynadı ve son dakiklarda galibiyete ulaştık.
Çeyrek Final 1. Ayak (vs Juventus)
Juventus gerçekten çok iyi oynadı. Öyle bir orta sahaları vardı ki,(Pogba - Vidal - Marchisio) orta sahayı geçmekte gerçekten çok zorlandık. Sürekli gol arayan Juventus'a penaltı dışında gol vermedik. Çok sert bir maç oldu ve maçı 8 kişi tamamlamak zorunda kaldık. 10 kişiyken de iyi iş çıkardık, ama önce 9 kişi sonra da Paredes'in sakatlanmasıyla 8 kişi kalınca 13 dakika boyunca Juventus'un atak yağmuruna tutulduk.
Bu kadar güçlü bir ekibi İtalya'da nasıl eleriz hiç bir fikrim yok. Kapanıp Halilovic'ten, Traore'den, Piazon'dan sihir yapmalarını beklemekten başka pek de bir çaremiz yok.
GS namağlup yanlız![]()