Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

5 55.56%
  • Berabere biter

2 22.22%
  • Hollanda kazanır

2 22.22%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Euro 2016 A Grubu 8. Maç | Türkiye 3 - 0 Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Euro 2016 A Grubu 8. Maç | Türkiye 3 - 0 Hollanda

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Hollanda'dan daha değerli takımmışız Allah Allah

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Hollanda'dan daha değerli takımmışız Allah Allah
    Hollanda'nın çoğu genç çünkü daha yeni parlatıyorlar.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Kazansak dahi Fatih Terim'in inşallah istifa maçı olur

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Favoriyiz ama bizim millet beraberliğe de seviniyor.

Nesil
    2014

F.T gitse ne olacak ki oradan GS'ye gidecek. Sonra Milli Takım'a tekrar gelecek.. Senede 4 maç 4 milyon Euro ne güzel istanbul ama
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

F.T. in gönderileceğine veya istifa edeceğine dair hiç inancım yok zira bu adamın tükenmeyen primi var

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bu maçı yenersek, (Çeklerde Letonya'yı yenerse) son maçımızı garantilemiş takımlarla oynayacağız.Bu açıdan küçük bir avantaj olabilir 3.lük için.

Takım fena oynamıyor ama çok çok çok net bir ''bitiricilik'' problemi var, bir de kontra atakları savunma sorunumuz var.Allah'tan Hollanda maçında Robben oynamayacak, misal dün Letonya'da Robben olsaydı dağıtmıştı bizimkileri.

Ayrıca takımda hak eden herkesin forma giydiğini düşünmüyorum.Formuna bakılırsa Oğuzhan, kalede Onur gibi isimler olmalı.Neyse, hayırlısı olsun diyelim.Bizim takım kadar dünyada ilginç bir takım da yoktur.Elemelerde her zaman aşırı zorlanırız ama büyük turnuvalara katıldığımızda da iyi işler başarıyoruz hep. Hayırlısı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hollandayı yensek te Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'yı yenmemizi pek olası görmüyorum. Ne yapıp edip o golü yemeyi başarıyoruz ve sahada kimin olduğu önem taşımıyor, hoca zaten sürekli tartışmalı kararlar veriyor ama oyuncular da hep bir hata yapma peşinde. En azından şu maçı kazanırsak heyecanı biraz daha taşımış oluruz ama dediğim gibi hiç umutlu değilim. Letonya maçında 4 tane ofasnsif orta saha ile oynayan Fatih Terim bu maçta 4 tane defansif ile oynarsa şaşırmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Letonya gibi takımı yenemiyoruz ya. Grupta 2 galibiyetimiz var ikiside Kazakistan'dan. Yani gayet iyi oyuncularımız var ama bi türlü şu grupta iş yapamadık. İzlanda taş gibi top oynuyor. Hollanda'nın klası belli. İzlanda'da sürpriz yapıyor ama çok iyi top oynuyor.

Hollanda'yı yenmek çok zor olucaktır. Umarız ona göre önlemler alınıp doğru oyuncularla bi kadro yapar hoca.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu milli maçları Konya dışına verilmesin bir daha, harika bir ortam ve seyirci var Milli takımın resmi stadı seçilebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Şu milli maçları Konya dışına verilmesin bir daha, harika bir ortam ve seyirci var Milli takımın resmi stadı seçilebilir.
    Kesinlikle katılıyorum ve Ankaraya yeni stad yapılırsa atmosfer en az böyle olur diye düşünüyorum kesinlikle İstanbul'a hiçbir maç verilmemeli

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Kesinlikle katılıyorum ve Ankaraya yeni stad yapılırsa atmosfer en az böyle olur diye düşünüyorum kesinlikle İstanbul'a hiçbir maç verilmemeli
    İngilizler sürekli aynı statta oynuyor, biz de bu şekilde yapabiliriz. Ankara da olabilir ama Konya sınavı geçmişken başka bir şey denemeye gerek yok bence. Tabi sen Ankara'da olduğun için isteyebilirsin ama Ankara Konya arası da bir şey değil .

Fatih Terim de uzun süre sonra belki de ilk defa iyi bir 11'le çıktı sahaya. Şu taktik ve kadroda ısrar edilmeli artık, sürekli bir şeyler değiştirmenin anlamı yok. 2-0 önde olmamız çok şaşırttı beni, umarım skoru koruyabiliriz. Ama şu kadronun biraz daha top tutabilmesi gerekiyor, çok kopuk oynuyoruz.

Nesil
    2014

Şükür ya Sonunda net bir galibiyet
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şu Oğuzhan'ı Letonya maçındada oynatsaydıda ondanda galibiyetle ayrılsaydık kötümü olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by himone View Post
    İngilizler sürekli aynı statta oynuyor, biz de bu şekilde yapabiliriz. Ankara da olabilir ama Konya sınavı geçmişken başka bir şey denemeye gerek yok bence. Tabi sen Ankara'da olduğun için isteyebilirsin ama Ankara Konya arası da bir şey değil .

Fatih Terim de uzun süre sonra belki de ilk defa iyi bir 11'le çıktı sahaya. Şu taktik ve kadroda ısrar edilmeli artık, sürekli bir şeyler değiştirmenin anlamı yok. 2-0 önde olmamız çok şaşırttı beni, umarım skoru koruyabiliriz. Ama şu kadronun biraz daha top tutabilmesi gerekiyor, çok kopuk oynuyoruz.
    Ankarada olmam ile ilgili değilde Bursa,Ankara gibi yerlerde Milli takımı en iyi şekilde ağırlar o nedenle birazda Ankaraya stad yapılması üzerine değindim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Ankarada olmam ile ilgili değilde Bursa,Ankara gibi yerlerde Milli takımı en iyi şekilde ağırlar o nedenle birazda Ankaraya Stat yapılması üzerine değindim
    O işin geyik kısmı zaten, maç İstanbul'da olmasın da nerede olduğu önemli değil.

En son ne zaman böyle rahat bir galibiyet aldık hatırlamıyorum, üstelik Hollanda'ya karşı. Umarım bundan sonra bu şekilde 11'ler çıkar sahaya. Ama maçın 60. dakikasında gerçekler yine gün yüzüne çıktı, Türkiye'de sürekli yatarak ve yavaş oynayan oyuncuların koşacak hali kalmadı. Maçın sonunda gazla 1-2 atak yaptık ama fizik olarak çok gerideydik. Bir de çabuk oynayıp pas açısına girmeyi öğrensek çok iyi olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bana kalırsa biz çok iyi değildik ,hollanda her haliyle berbattı. Birşey soracağım beyler gruplarda ikili averajmı yoksa gol farkımı öncelik.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Yav film gibi ülkeyiz yemin ediyorum.

Şimdi Çekleri ve izlandalıları da geçeriz, gider play-off'ta Letonya ayarında bir takıma eleniriz.

Valla tebrikler bizimkilere, seyircilere de helal olsun, maçlar Anadolu'da oynanmalı bundan sonra da.

Biraz da geyik yapalım;

-Söz konusu 3.lükse, merhaba azrail. (Oğuzhan Özyakup)

-SEN İSTİYOR 3.LUK OYNATACAK BEŞİKTAŞLI (Şaka maiyetinde yazıyorum, alınmayın Beşiktaşlı arkadaşlarım. )
    Last edited by Banega : 06.Eylül.2015 at 21:33

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Top mop oynanmadı dün

Türkiye'de çok kötüydü, Hollanda bin beter.

Türkiye'de iyi oynayan bir oyuncu söyleyin bana ? Çok berbattık, Arda ve Oğuzhan dahil attıkları gol posizyonları dışında vasatı aşamadılar. Savunma desen yerlerde, 3.golümüzde faulden attık zaten hakem es geçti...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yine İlk Yarı Biraz Kıpırdandı Takım Ama İkinci Yarı Hiç Oynamadı. Ama Maçtan Çok Dağlıca'daki Saldırı Gündeme Damga Vurdu. Bence Dün FT Dahil Milli Takımdaki Herkes Dağlıca'ya Gidip Oraları Bir Görsünler Böyle Havadan Trilyonları Götürürken Biraz Vicdanları Sızlasın.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Hainler yüzünden galibiyete bile sevinemedik.
    Last edited by BaGa TaRKaN : 07.Eylül.2015 at 10:12 Reason: Haklısın ama cümlelere dikkat edelim lütfen!
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Şu sonuçlar gerçekten çok acı, Kazakistan dışında aldığımız tek galibiyet dünkü maçtı. Letonya şaka gibi resmen adamlar aldığı 4 puanın ikisini bizden aldı.
    O maçlardan tam puan çıkarsaydık. İş son iki maça kalmıştı. Play off'lar da çok zor rakipler var. Rusya, Ukrayna, Hırvatistan, İsveç ve Bosna Hersek gibi

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Şu takımları lider çıkarttık ya, şaka gibi, grupta Hollanda dışındaki tüm takımları topluyosun sonra 2 ile çarpıyosun bizim milli takımın değerine ancak yetişiyor.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Play-off'ta çok zorlu rakipler yok şimdilik,nereden çıkardınız zorlu olduklarını ?

İsrail,Ukrayna,İrlanda Cumhuriyeti,Estonya,Macaristan,Rusya,Hırvatistan,A rnavutluk var şimdilik üçüncülük sıralarında

Bunlardan en zor diyebileceğimiz Hırvatistan,sonra Rusya,sonra Macaristan,diğerlerini havada karada eleriz.Eskiden olsa Ukrayna'da zorlardı ancak şu an ülke olarak zor durumdalar,ben onları da rahatça eleyeceğimizi düşünüyorum.Hele hele İsrail,İrlanda,Estonya ve Arnavutluk'tan herhangi biri gelse,bize nefesleri yetmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2014

Tabi tabi rahat elersin.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne kadar artık sevmesem de bu takımın başında Fatih Terim var,Türk futbol tarihinin en başarılı hocası ve dünyada saygı görüne bir teknik direktör,Aziz Yıldırım gibi bir adamın sözüne gazına gelip alttan alttan eleştirmenin lüzumu yok.İçinizi biliyorum içinizi.Aziz Yıldırım'ın kötü dediğine siz iyi demezsiniz.

Nesil
    2014

Konuyu nereye bağladın tebrik ediyorum Aziz yıldırım'la ne alakası var yahu. Kaldı ki Aziz Yıldırım benim için Zico'dan sonra bitti. Ama sizdeki Aziz Yıldırım takıntısı bitecek gibi değil.

Demişsin ya içimizi biliyor muşsun diye demek ki bilmiyor muşsun. He Aziz Yıldırım'ı sevmem ama yerine Dursun gibi birisinin gelmesini açıkçası istemem de Hemde hiç istemem evlerden ırak

Last edited by Barak : 07.Eylül.2015 at 12:49
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

3. sıradaki takımların sıralaması

Gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar kendi aralarında aşağıdaki kriterlere göre sıralanırlar. Gruplardaki takım sayıları eşit olmadığı için A-H gruplarında 6. sıradaki takımlar ile oynanan maçlar dikkate alınmaz; geri kalan 8 maça göre sıralama yapılır.
    İki veya daha fazla takımın puan eşitliği durumunda bu 8 maç içinde sırasıyla: 1) Gol averajı 2) Attığı gol 3) Deplasmanda attığı gol 4) Fair play sıralaması 5) UEFA milli takımlar katsayısı kriterleri dikkate alınır.
    Gruplarını 3. sırada tamamlayan takımların en iyisi doğrudan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine kalır. Geri kalan 8 takım 2015 UEFA millî takımlar sıralaması'na göre 4 takım seribaşı olmak üzere çift maçlı eleminasyon sistemiyle play-off maçları oynarlar.
    Aşağıda şu an için 3. sırada bulunan takımların sıralaması verilmiştir. Maçlar oynandıkça takımlar ve katsayısı değişecektir. Mevcut durumda 6. sıradaki takımlarla olan maçlar dikkate alınmayacaktır.

3. Sıradaki İsrail'den ziyade o grupta Bosna Hersek'in kalan maçlara göre çıkması daha olası gözüküyor. Tabi İsrail'in çıkması bizim daha çok işimize gelir orası ayrı.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Madem Aziz Yıldırım bitti sizin için,şu an ki ''play offlarda eleniriz'' düşüncesi neden ? Hırvatistan en iyi 3. olup gitsin işte,kalan rakiplerden en zoru Rusya,7 rakip içinden onları çekmemiz de bana göre pek mümkün değil.Hadi çektik diyelim,Rusya'nın nesi iyi bizden ?

Bizim en iyi 3. olma ihtimalimiz de yok değil,biz kalan iki maçımızı kazanırsak ve Kazakistan Letonya'nın önüne geçerse grupta,en iyi 3. olmamız imkansız değil

Şunu da belirteyim,eğer iki maçımızı da kazanırsak grupta,seri başı olacağız bence.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri