Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

5 55.56%
  • Berabere biter

2 22.22%
  • Hollanda kazanır

2 22.22%
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Euro 2016 A Grubu 8. Maç | Türkiye 3 - 0 Hollanda

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by himone View Post
    İngilizler sürekli aynı statta oynuyor, biz de bu şekilde yapabiliriz. Ankara da olabilir ama Konya sınavı geçmişken başka bir şey denemeye gerek yok bence. Tabi sen Ankara'da olduğun için isteyebilirsin ama Ankara Konya arası da bir şey değil .

Fatih Terim de uzun süre sonra belki de ilk defa iyi bir 11'le çıktı sahaya. Şu taktik ve kadroda ısrar edilmeli artık, sürekli bir şeyler değiştirmenin anlamı yok. 2-0 önde olmamız çok şaşırttı beni, umarım skoru koruyabiliriz. Ama şu kadronun biraz daha top tutabilmesi gerekiyor, çok kopuk oynuyoruz.
    Ankarada olmam ile ilgili değilde Bursa,Ankara gibi yerlerde Milli takımı en iyi şekilde ağırlar o nedenle birazda Ankaraya stad yapılması üzerine değindim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Ankarada olmam ile ilgili değilde Bursa,Ankara gibi yerlerde Milli takımı en iyi şekilde ağırlar o nedenle birazda Ankaraya Stat yapılması üzerine değindim
    O işin geyik kısmı zaten, maç İstanbul'da olmasın da nerede olduğu önemli değil.

En son ne zaman böyle rahat bir galibiyet aldık hatırlamıyorum, üstelik Hollanda'ya karşı. Umarım bundan sonra bu şekilde 11'ler çıkar sahaya. Ama maçın 60. dakikasında gerçekler yine gün yüzüne çıktı, Türkiye'de sürekli yatarak ve yavaş oynayan oyuncuların koşacak hali kalmadı. Maçın sonunda gazla 1-2 atak yaptık ama fizik olarak çok gerideydik. Bir de çabuk oynayıp pas açısına girmeyi öğrensek çok iyi olacak.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri