1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by quaresma1903 View Post
    Hocam bu gece gelicek mi
    Quote Originally Posted by chestter357 View Post
    şimdiden eline sağlık hocam.
    Quote Originally Posted by Canaries View Post
    teşekkürler beklemedeyiz..
    Quote Originally Posted by SarıLaciver1907 View Post
    versyon 3 ü şimdi indirdim. eline emeğine sağlık fakat Fenerbahçe'nin TSL şampiyonluğu neden 18 gözüküyor ?
    Teşekkür ederim herkese. Dün akşam elektrikler gittiği için yayınlayamadım. Bu sırada boş durmayıp tekrar kontrol ettim son gün transferlerini hata olmaması için. 2-3 saat içinde yayınlamayı planlıyorum. Gözden kaçmış eksikleri buradaki geri dönüşlerle birlikte tamamlarız yayınladıktan sonra.

Ayrıca Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısını da düzeltiyorum hemen. Süper kupa finali Bursaspor - Galatasaray arasında oynansın diye yapılmış bir ayardı fakat dengeliyorum hemen.

Akşama herkesi bekliyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Teşekkür ederim herkese. Dün akşam elektrikler gittiği için yayınlayamadım. Bu sırada boş durmayıp tekrar kontrol ettim son gün transferlerini hata olmaması için. 2-3 saat içinde yayınlamayı planlıyorum. Gözden kaçmış eksikleri buradaki geri dönüşlerle birlikte tamamlarız yayınladıktan sonra.

Ayrıca Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısını da düzeltiyorum hemen. Süper kupa finali Bursaspor - Galatasaray arasında oynansın diye yapılmış bir ayardı fakat dengeliyorum hemen.

Akşama herkesi bekliyorum
    cevap verdiğin için teşekkür ederim merakla yayınlamanı bekliyoruz dostum

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri