Benim belli bir gözlemci listem var hep onları getiriyorum. Yüzde 51 civarında oluyor başlar başlamaz. Sonra oraya buraya yolladıkça artıyor. En fazla yüzde 65i görmüştüm Kocaelispor'da![]()
Benim belli bir gözlemci listem var hep onları getiriyorum. Yüzde 51 civarında oluyor başlar başlamaz. Sonra oraya buraya yolladıkça artıyor. En fazla yüzde 65i görmüştüm Kocaelispor'da![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çoğu eski milli futbolcular ya. Yamayı tamamlayıp yeni kariyere başladığımda kariyer yapmayı planlıyorum orada paylaşırım.
Bildiği ülke sayısı yargılama özelliklerinden daha önemli. Antrenörlerde dahil tabii ki buna. Antrenörlerde o yüzdeye etki ediyor. Alt takım antrenörlerimi o yüzden fazla ülke bilen adamlardan seçiyorum hep.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.