1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Hayırlı olsun. Açıkça söylemek gerekirse, klasik fm modu dışındaki fantazi modlar hiç umrumda değil. Ama yeniliklerin yüzde 70 i o modlar hakkında. Can sıkıcı bir durum. Görsel anlamda iyileştirmeler tabiki önemli ama bizim asıl istediğimiz maç motoru ve oyun içi yapay zekanın gelişmesi. Eğer her maç 30 top direkten dönecekse, 18 yaşındaki wonderkidlere 90m€ istenecekse, korner taktiği ile stoperimiz gol kralı olabilecekse hiç anlami yok yeni oyunun. Bazı şeyler gerçekçi olsun yeter. Bu arada Türk araştırmacıların emeklerini kutluyorum. Çok çalışıyorlar. Keşke onlar kadar SI de çalışsa. Belki bana önyargılı diyeceksiniz ama bi kerede şu oyun ilk duyurulduğunda transfer ekranı yenilenmesini haber olarak görmeyek be arkadaşım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    Hayırlı olsun. Açıkça söylemek gerekirse, klasik fm modu dışındaki fantazi modlar hiç umrumda değil. Ama yeniliklerin yüzde 70 i o modlar hakkında. Can sıkıcı bir durum. Görsel anlamda iyileştirmeler tabiki önemli ama bizim asıl istediğimiz maç motoru ve oyun içi yapay zekanın gelişmesi.
    Mac motoru gelisimi hic bir zaman durmuyor. Zaten bu isin SI icinde tamamen ayri bir ekibi var. Mac motoruyla ugrasanlar sadece mac motoruyla ugrasiyor. Diger yeni ozelliklerin mac motoru gelisimine (ciddi sayilabilecek) bir etkisi yok.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mac motoru gelisimi hic bir zaman durmuyor. Zaten bu isin SI icinde tamamen ayri bir ekibi var. Mac motoruyla ugrasanlar sadece mac motoruyla ugrasiyor. Diger yeni ozelliklerin mac motoru gelisimine (ciddi sayilabilecek) bir etkisi yok.
    Bunu bilmiyordum, eyvallah başkan. Ama nedense fm2008 ya da fm12 den aldıgım keyfi yeni nesil fm oyunlarından alamıyorum ve bunun en büyük sebebinin maç motoru olduğunu düşünüyorum. Belki oyun geliştikçe bazı şeyler kaçınılmaz, belki de eskide tıkılıp kaldım bilemiyorum ama öyle geliyor. 4 senedir orjinal aliyorum, yine alirim sorun değil ama oyundam tek istediğim o eski, yalın fm zevkini bana vermesi.. Ama diğer serilere göre daha umutluyum diyebilirim. Neyse, bekliyoruz. Tekrardan emeklerin için sağol.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri