1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Miles kullanabilirliği arttırdık demiş taktik ekranının yeni haliyle. Eski halini de seçmek mümkün olacakmıs sanırım fakat neden eski halini seçmemeiz gerektigini kullanınca anlayacakmısız. Anladıgım bu tweetlerden.
    Benim anladığım kadarıyla özel tema geliştirirsen yapabilirsin demiş (daha önceki FM'lerde olduğu gibi) - yoksa varsayılan olarak eski halini kullanmak mümkün olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    Benim anladığım kadarıyla özel tema geliştirirsen yapabilirsin demiş (daha önceki FM'lerde olduğu gibi) - yoksa varsayılan olarak eski halini kullanmak mümkün olmayacak.
    Özel tema kullanmayan var mı ki..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Özel tema kullanmayan var mı ki..
    Sanırım Bir Tek Ben Varım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sanırım Bir Tek Ben Varım
    Bende kullanmıyorum aslında ama böyle bir grafik çıkarsa ve alışamazsam indiririm kesinlikle.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri