1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Hocam Beşiktaşlıyım diye demiyorum ama Veli'nin Ekim ayında sahalara dönebileceği söyleniyor. Ben de Veli'nin yalancısıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Mayg iyi iyi uyuyor.

Tekrar kariyer açmakla uğraşılmaz ben devam ediyim versiyon 4 ile.
    Açıkçası bir sonraki halini tavsiye ederim. Çok fena oldu, oluyor. Zaten son olacak büyük ihtimalle. Geri dönüşlerle harika gelişme katetti yama.

Quote Originally Posted by kuatemok View Post
    Hocam Beşiktaşlıyım diye demiyorum ama Veli'nin Ekim ayında sahalara dönebileceği söyleniyor. Ben de Veli'nin yalancısıyım.
    tamamdır bir el atarim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

son zamanlardaki en güzel yama gözüme çarpan bir kaç hata var BJk uefa avrupa ligine playofdan katılıyor mali durumu çok kötü transferde + bütçe kazandıgı unutulmuş galiba

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Açıkçası bir sonraki halini tavsiye ederim. Çok fena oldu, oluyor. Zaten son olacak büyük ihtimalle. Geri dönüşlerle harika gelişme katetti yama.
    Tamamdır beklemedeyim o zaman.

Fenerbahçeli bir arkadaş şu mesajı gönderdi bana kendisi iletememiş. Nocna Mora bi bakıver.

http://puu.sh/k5xRp/bb9c08af41.png

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri