1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Merhaba Premier Lig | Arsenal FC (5. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Kupaları almak büyük iş olmadı aslında. Almanya'da her türlü favoriydik zaten. Şampiyonlar Ligi'nde de Finale kadar güçlü bir takımla eşleşmedik. Finalde de 2 kupanın ve iyi formun gazıyla parçaladı bizim keratalar.

United zamanında beni kabul etmemişti, kesinlikle United'a gitmiyorum

Halilovic kiradan Barça'ya geri döner, Barça da takımda ona yer açamaz muhtemelen. Kiraya verirler.

Yok ya Halilovic plzen e gelmiş ama ordan belçikanın yolunu tutmuş AA Gent transfer etti, kiralık da değil satılık.
    Kaçırdık yaa

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yok ya Halilovic plzen e gelmiş ama ordan belçikanın yolunu tutmuş AA Gent transfer etti, kiralık da değil satılık.
    Kaçırdık yaa
    Ulen ne ağladın be dünden beri Halilovic, Halilovic diye

Yeni maceranda hocam daha düşük ama alt yapısı sağlam bir takım olursa daha zevkli olabilir. Şöyle Soton falan olabilir.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Ulen ne ağladın be dünden beri Halilovic, Halilovic diye

Yeni maceranda hocam daha düşük ama alt yapısı sağlam bir takım olursa daha zevkli olabilir. Şöyle Soton falan olabilir.
    Öyle bir şeyi yeni bir kariyer açsam ikinci lig takımlarından biriyle yapmayı isterim ama şu an Avrupa'daki kupaları kazanmaya odakladım kendimi. Birazdan açıklayacağım takımı.

Halilovic'in arkasından da ağlanması normal be.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet arkadaşlar herkesi kandırdım.

Liverpool'u çok övmüşüm, Chelsea'yi kıyaslamışım falan bunlar yalan dolan. Tek gerçek...

Arsenal

2 Yıllık bir sözleşmeye imza attım. Gidişata göre bu süreyi uzatabiliriz, çünkü gerçekten çok sevdiğim bir kulüpteyim ve çok çekişmeli bir ligde oynayacağız. Fakat en az 2 sezon Arsenal'deyim.

Kadrodaki orta saha oyuncularından ve hücum silahlarımızdan son derece memnunum ama defans hattında revizyona gideceğiz.

Mesut'u da etkin bir şekilde oyuna sokabilmek için geçtiğimiz 4 sezon kullandığım Sahte 4-3-3 taktiğimden vazgeçeceğim.

Takımın Kaptanı ve Efsanesi Aaron Ramsey

-

Mabedimiz, Emirates Stadyumu

-

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri