1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Tamamdır beklemedeyim o zaman.

Fenerbahçeli bir arkadaş şu mesajı gönderdi bana kendisi iletememiş. Nocna Mora bi bakıver.

http://puu.sh/k5xRp/bb9c08af41.png
    Bakıyorum. Kombine sayısı ayarlandı. Fenerbahçe maddi olarak en iyi Türk kulübü yamada sadece reputation'da Galatasaray'dan azıcık geride o da Avrupa başarıları ve marka olarak Galatasaray'ın biraz daha önde olması ile alakalı. Kaptanlığı boş bırakmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sonucta takımın kaptanı Mehmet Topal.

Yapay zekanın transfer tercihlerini de ayarlamaya calisacagim. Deneme kariyerleri aciyorum sürekli degisikliklere baglı olarak

Quote Originally Posted by kuatemok View Post
    Hafta sonunu bekliyoruz ve elektrik idaresine mail yolluyoruz.

Valla eline sağlık hocam çok büyük sevaba giriyorsun. Ben bi uğraşmaya çalışmıştım ama yok, bir yerden düzeltince başka yer bozuluyordu. Zor iş vesselam.
    Kesintiler durdu bakalim umarım olmaz bişeyler. Gece yapmayı seviyorum genelde böyle şeyleri. Oldum olası sevmişimdir uğraşmayı ben. Bir yerden sonra yapması keyifli hale geliyor. Bolca vaktim olsa bütün ligleri yaparım da işte sizlere yetiştirme durumu var Oyuncu profillerinde oldukca degisiklikler var, memnun olmadıgnıız gerçege uygun olmadıgını düsündügünüz varsa bu sırada geri dönüşlere cok mutlu olurum.

Yine kullanabilecegim sponsorluk anlasmaları vs. varsa eğer.. oyunu yansıtmayı unuttuysam gözden geciririm tekrar.
    Last edited by Nocna Mora : 10.Eylül.2015 at 02:24
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri