Quote Originally Posted by tumer_zeus View Post
Yeni kariyer için yamayı bekliyorum. Ellerine sağlık. Bu arada Royson Drenthe Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden SC Baniyas ile bir yıllığına sözleşme imzalamış.
Royston Drenthe - Oyuncu profili - Transfermarkt
Drenthe'den sürpriz imza! Yeni takımı... - Milliyet Haber
Yapıldı. Güncel transferleri takip etmeye devam ediyorum.

Quote Originally Posted by RvP1907 View Post
Bu arada kardeşim pazartesi yayınlayacaksan bu haftaki performanslara görede bir ince ayar çekermisin mesela mersinli kaleci muammer devleşti adeta kalede yaşıda henüz 25 bide son sakatlıklar kendi kulübüm adına diyorum ba 3 hafta kjaer 1 ay alves 10 gün bugunki antrenmanda da diego sakatlandı 10 gün filan o da 2002 deki 3. olan milli takımdan daha kaliteli ortasahalar var kanımca ülkemizde oğuzhan,olcay,gökhan,kerim,tolgay a., yasin öztekin, -sinan gümüş, okay yokuşlu m.ekici yusuf erdoğan, ozan tufan, uygar mert, -h.çinemre, h.çalhanoğlu bunların güncelleme durumunu sorcaktım yamayı bekleyen diğer bütün arkadaşlarım adına, teşekkür ederim
Bütün bu oyuncuların profillerini güncel performanslarına göre düzenledim. Kısa süreli sakatlıkları eklemeyi doğru bulmuyorum ben. Eğer çok uzun süreli sakatlıklar varsa +2 ay gibi gördükce eklemeye calisiyorum. Cünkü ligin baslaması zaten 2 ayı buluyor kariyere başlayınca. Boşuna kamp dönemini kacırtmıs oluruz.

Quote Originally Posted by obivan_kenobi View Post
Zaten çok güzel bi yama olacak emeklerin için teşekkür ederim.Ben sadece yansıtılabilirmi diye sormuştum.kariyerimi yarım bıraktım yamayı bekliyorum
Dedigim gibi yansıtılabilir fakat çok detaylı ve karmaşık. Oyunun kodlarını bozmak istemem acıkcası