1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bizim bu Dursun Başkan sebepsiz yere getirilmedi GS nin başına. Lise tayfası düşündü kim para harcamaz ,kim denge denge diye bir yol tutturur diye. Bunun sonucunda geldi .Forumda galiba bir fotoğraf görmüştüm adam daha kendine oturan takım bile alıp da giymemiş seneye giyerim diye bu adam mı elini cebine atıp da transfer yapacaktı. Ben eminim GS nin kasasında para olsa da kolay kolay harcamazdı
    He bir de şu var ,sen bu sene denge diyosun az para harcayayım diyosun madem ama işe bak ki formanda reklam yok ! Bu tam bir komedi. Çok para istiyorsun da senin hiç paran yok bunu diyen de sensin ,ee her milyon değerli senin için. 10 kazanma 5 kazan. Bir şampiyonlar ligi kulübünün sponsorda sınıfta kalması büyük becerisizliktir.
    Evet ben paylaştım o fotoyu Bak yeni bombasını söylüyorum... Denayer için ligin en pahalı transferini yaptık dedi 30 milyon paund değeri var dedi. Sonra programa mesajler geldi. Sunucu düzeltti. Diliniz sürçmüş olabilir mi çünkü Daneyer'in değeri 3 milyon diye, sonra sizin Başkan öyle bir kıvırdıki arkadaşlar öyle söylemişti sanırım satın alma opsiyonu 30 milyon paund dedi

Siz hangi garibanın canını yaktınız da Allah size Dursunu musallat etti
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Evet ben paylaştım o fotoyu Bak yeni bombasını söylüyorum... Denayer için ligin en pahalı transferini yaptık dedi 30 milyon paund değeri var dedi. Sonra programa mesajler geldi. Sunucu düzeltti. Diliniz sürçmüş olabilir mi çünkü Daneyer'in değeri 3 milyon diye, sonra sizin Başkan öyle bir kıvırdıki arkadaşlar öyle söylemişti sanırım satın alma opsiyonu 30 milyon paund dedi

Siz hangi garibanın canını yaktınız da Allah size Dursunu musallat etti
    4.Yıldızı Takarak Fenerbahçe'nin Canını Yakmış Olmasın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    4.Yıldızı Takarak Fenerbahçe'nin Canını Yakmış Olmasın
    Olabilir
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Mesaj Yetkileri