1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Merhaba hocam Mesaj kutun dolu olduğu için buradan atıyorum raporlarımı.4.Büyükler dışındaki geri dönüşlerim bunlar, Yanlız ne zormuş bu iş sana kolay gelsin

-Akhisar Belediye : Bir sıkıntı göremedim.
    -AntalyaSpor: Koray Arslan ve Erman Kılıç Kadro dışı olması lazım. Diego Angelo nun sakatlığı yok olması lazım.
    -Bursa Spor: Josue ve Serdar Aziz biraz geliştirilebilir.
    -ÇaykurRize : Liman Abdi kadro dışı, Koray Altınay biraz geliştirilebilir.
    -Eskişehir Spor : Akaminko nun sakat olmaması lazım, Kamil Ahmet ve Kaan Kanak ın özellikleri biraz geliştirilebilir.
    -Gaziantepspor : Süleyman Özdamar bonservissiz olarak transfer edildi. Muhammet Demir biraz daha geliştirilebilir ve yahut değeri -arttırılabilir.
    -GençlerBirliği : Dimitriatis in sakatlığı olmamalı,Atabey Çiçek kiralıktan geri dönmeli,Uğur Çiftçi bir tık geliştirilebilir.
    -Kasımpaşa : Orhan Şam 28 aralık 2014(normalde dönüşü 2015 ama biz 2014 de kariyere başladığımız için 2014 olmalı) a kadar sakat olmalı.Ramazan Köse ve Eren Derdiyok iyileştiler sakatlıkları kaldırılmalı.Kerem Şeras Kiradan döndü.
    -Kayseri Spor : Derley benfica dan kiralık alınmış ama kariyerde satın alınmış gözüküyor.
    -Sivasspor: Beykan Şimsek 2018 e kadar kiralık almışlar,Satın alınmamış.As oyuncuları Burhan Eşer in profili geliştirilebilir.
    -Başakşehir : Epureanu 4 Ocak 2015 e kadar sakat olmalı, Volkan Babacan ve Mahmut Tekdemir in profillerinde iyileştirmeye gidilebilir.
    -Mersin İdman Yurdu : İsaac Promise nin 16 oyun günleri oynama izni yok yazıyor Transfermarkt da. Mehmet Enes Sığırcı,Mahmut metin ve Hakan Olkan Kiralıktan dönmüş,
    -OsmanlıSpor : Papa NDIAYE kiralık değil 330 bin euro ya satın alınmış.2018 e kadar sözleşmesi var
    -KonyaSpor : Alban Meha sakat olmamalı, Ömer Ali Şahiner profili artırılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by chestter357 View Post
    bakmamıştım mesajı kimin attığına fm en son güncellemeyi şubat mart gibi yaptı sanırım o zamandan beri performansı değişen çok oyuncu olmuştur. yapılabildiği kadar bunların yapılması bence mantıklı olan.ama tabi sizin görüşünüzde olan kişi sayısı da fazladır. neyse sonuç olarak yapan arkadaşımızın eline sağlık. herkese iyi oyunlar şimdiden.
    Kısa vadeli performanslara göre profil yapmıyorum merak etmeyin. Bahsedilen kalecinin profili yoktu randomdu, bir kaç değer girdim. Mersin'in 2. kalecisi konumunda su an.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Merhaba hocam Mesaj kutun dolu olduğu için buradan atıyorum raporlarımı.4.Büyükler dışındaki geri dönüşlerim bunlar, Yanlız ne zormuş bu iş sana kolay gelsin

-Akhisar Belediye : Bir sıkıntı göremedim.
    -AntalyaSpor: Koray Arslan ve Erman Kılıç Kadro dışı olması lazım. Diego Angelo nun sakatlığı yok olması lazım.
    -Bursa Spor: Josue ve Serdar Aziz biraz geliştirilebilir.
    -ÇaykurRize : Liman Abdi kadro dışı, Koray Altınay biraz geliştirilebilir.
    -Eskişehir Spor : Akaminko nun sakat olmaması lazım, Kamil Ahmet ve Kaan Kanak ın özellikleri biraz geliştirilebilir.
    -Gaziantepspor : Süleyman Özdamar bonservissiz olarak transfer edildi. Muhammet Demir biraz daha geliştirilebilir ve yahut değeri -arttırılabilir.
    -GençlerBirliği : Dimitriatis in sakatlığı olmamalı,Atabey Çiçek kiralıktan geri dönmeli,Uğur Çiftçi bir tık geliştirilebilir.
    -Kasımpaşa : Orhan Şam 28 aralık 2014(normalde dönüşü 2015 ama biz 2014 de kariyere başladığımız için 2014 olmalı) a kadar sakat olmalı.Ramazan Köse ve Eren Derdiyok iyileştiler sakatlıkları kaldırılmalı.Kerem Şeras Kiradan döndü.
    -Kayseri Spor : Derley benfica dan kiralık alınmış ama kariyerde satın alınmış gözüküyor.
    -Sivasspor: Beykan Şimsek 2018 e kadar kiralık almışlar,Satın alınmamış.As oyuncuları Burhan Eşer in profili geliştirilebilir.
    -Başakşehir : Epureanu 4 Ocak 2015 e kadar sakat olmalı, Volkan Babacan ve Mahmut Tekdemir in profillerinde iyileştirmeye gidilebilir.
    -Mersin İdman Yurdu : İsaac Promise nin 16 oyun günleri oynama izni yok yazıyor Transfermarkt da. Mehmet Enes Sığırcı,Mahmut metin ve Hakan Olkan Kiralıktan dönmüş,
    -OsmanlıSpor : Papa NDIAYE kiralık değil 330 bin euro ya satın alınmış.2018 e kadar sözleşmesi var
    -KonyaSpor : Alban Meha sakat olmamalı, Ömer Ali Şahiner profili artırılmalı.
    Tesekkür ederim. Yansıtacagım hepsini.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri