Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 104 sonuç

Konu: Boğalar Şampiyonlar Liginde !! İstanbulspor 4. Sezon

PTT 1. Lig :

ZTK :

2015 - 2016 Sezonu Türkiye Ligleri Sıralamaları :

Rekor kırarak şampiyon olduk bu sezon . Hem puan hemde gol olarak Süper ligde Galatasaray'ın şampiyonluğu ve Antep'in ikinciliği baya şaşırttı beni. Başında Ünal Karaman olan ve Sneijder'i satan bir takımın şampiyonluğu ilginçti. Süper lige geçen sezon yükselen 3 takımda düştü ve iyide oldu. Transferlerine baktım bu kadar mı boş beleş oyuncular alınır koskoca ''pc'' sin sen yapay zekasın biraz kendine gel. Bu arada ZTK yı başakşehir aldı tebrik edelim bizde ne yapalım :/ Ligin ''en'' lerini ve birkaç bilgiyi gece yapacağım güncellemede paylaşacağım. Şimdilik hoşça kalın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Melo 14 asist yapmış. Çok arayacağız adamı. FM 16'da Galatasaray'ı alan herkesin yapacağı ilk iş sanırım defansif bir orta saha aramak olacak.

Sen de harika bir sezonu geride bırakıp Süper Lige yükselmişsin tebrik ederim. Rize'yi küçümsemişiz sanırım biraz ama ligin iyi kadrolarından birisine sahipler. Olabilir, seneye alırız kupayı. Bahebeck harika bir sezon çıkarmış, bir daha kiralayabilirsen güzel olur. Bende Halilovic ne yaptıysa, o da yapar seviye atlatır takıma.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Melo 14 asist yapmış. Çok arayacağız adamı. FM 16'da Galatasaray'ı alan herkesin yapacağı ilk iş sanırım defansif bir orta saha aramak olacak.

Sen de harika bir sezonu geride bırakıp Süper Lige yükselmişsin tebrik ederim. Rize'yi küçümsemişiz sanırım biraz ama ligin iyi kadrolarından birisine sahipler. Olabilir, seneye alırız kupayı. Bahebeck harika bir sezon çıkarmış, bir daha kiralayabilirsen güzel olur. Bende Halilovic ne yaptıysa, o da yapar seviye atlatır takıma.

Evet hocam Melo ve Telles ayakta tutuyor Galatasaray'ı şuanda Lig çok kolay geldi bu kadarını beklemiyordum. Rize maçında hiçbir şey yapamadık ya. Adamlar atak yaptırmadı doğru düzgün. İlk maçta eksiğimiz çoktu birazda ondan kaybettik ama dediğin gibi seneye inşallah Bahebeck önümüz yılda bizimle hocam zaten 2 yıllık kiralamıştık para vermeden. Önümüz sezonun ortalarında 1 yıl daha uzatmaya çalışacağım kiralık sözleşmesini zaten sonrada serbest kalıyordu sanırım Yorumun için teşekkür ederim bu arada.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

A aa ZTK yı aldık sanıyordum. Neyse mühim değil. Şampiyonluk için tebrik ederim. Süper Lig de de ilk sezondan Şampiyonluk bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aykut iyiymiş...

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    A aa ZTK yı aldık sanıyordum. Neyse mühim değil. Şampiyonluk için tebrik ederim. Süper Lig de de ilk sezondan Şampiyonluk bekliyorum
    Rize top oynatmadı valla hocam adamlar fenaydı Şampiyonluk zor ama ilk 5 e falan girebilsek yeter Bu arada mükemmel bir takım kurdum 3 4 sezona dünyanın en iyi kadrosu olabilir

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Aykut iyiymiş...
    Evet hocam tutabildiğim kadar elimde tutacağım onu. Her ihtimale karşı bir azman daha buldum getirdim Afrikadan

Nesil
    2014

Şampiyonluk için tebrikler rahat bir çıkış olmuş
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şampiyonluk için tebrikler rahat bir çıkış olmuş

Fazla rahat oldu Bakalım süper ligde neler yapabileceğiz teşekkürler bu arada

Hazırlık Dönemi :

Transferler :

Yeni Transferlerin Profilleri :

Takımın yaş ortalamasını 20,21 e indirdik bu sezon bu transferlerle. Genç ve kaliteli oyuncuları tercih ettim çünkü yaş arttıkça istedikleri maaş'da artıyor.

Transferlerin hepsi 48 ay vadeli . Transfer bütçemiz 26 milyon liraydı bu sezon , 11 milyon liraya yakın bir oyuncu satışı yaptık ve yeni aldığımız oyuncular için kasadan ilk etapta 16 milyon lira civarı para çıktı. Bence başarılı bir transfer dönemi geçirdik

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ozan ve Salih hea...

iyimiş

Ozan ve Salih hea...

iyimiş
    Gayet ucuza kapadık ikisinide

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler çok iyi geleceğin takımını kurmuşsun. Bu gençler şimdiden Türkiye de şampiyon olacak kapasitedeler.

Transferler çok iyi geleceğin takımını kurmuşsun. Bu gençler şimdiden Türkiye de şampiyon olacak kapasitedeler.
    Sağ olasın hocam Bu sene sanmıyorum ama önümüz yıl olur inşallah şampiyonluk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnanılmaz transferler yapmışsın. Eronna ve Dionisi çok iyi görünüyorlar. Nerden buluyorsunuz böyle regenleri yahu

İnanılmaz transferler yapmışsın. Eronna ve Dionisi çok iyi görünüyorlar. Nerden buluyorsunuz böyle regenleri yahu
    Regenler çıktıktan sonra özellikle açık olmayan liglere bakıyorum hocam kolombiya liginden fena regenler çıkıyor daha alamadığım bir dünya regen var Teşekkürler bu arada

Spor Toto Süper Lig :

Lige çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Hala uyum sorunları yaşıyoruz ama ilk 5 haftayı zorlu maçlara rağmen gayet iyi bitirdik. Sinan ve Bahebeck bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Omar 3 hafta boyunca sakattı pek yararlanamadık ondan ama güvenim tam . Ömer Kahveci inanılmaz oynuyor şu ana kadar . Fenerbahçe ve Beşiktaş maçında çok fena kurtarışlar yaptı. Eronna yavaş yavaş ısınmaya başladı çok şey bekliyorum ondan. 3 forvet arasında seçim sorunları yaşıyorum . Kerem 2 yıl boyunca çok yardımcı oldu ama onunda yetenekleri bir yere kadar, Arthur iyi gidiyor ama Kelechi'nin profilinin çok iyi olması ikileme sokuyor beni. Bu oyuncular dışında Dhurgham verdiğim paranın hakkını fazlasıyla veriyor şu ana kadar. Adam bence süper ligdeki en iyi sol bek. Hatta 4 5 yıla dünyanın en iyisi olabilir Şimdilik anlatacaklarım bu kadar akşama birkaç maç daha yapıp bir güncelleme daha paylaşırım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Beklediğim gibi çok iyi başlamışız. Kelechi yi Barak oynatmıştı profili kadar katkı vermiyormuş. Artur a yoğunlaş derim.

Beklediğim gibi çok iyi başlamışız. Kelechi yi Barak oynatmıştı profili kadar katkı vermiyormuş. Artur a yoğunlaş derim.
    Sağ olasın hocam bunu duymak iyi oldu Arthur ilk tercih artık

Koltuk sallantıda :

Neymiş efendim yeni başkan beni istemiyormuş lan futbol cahili bu takımı ben adam ettim ben ! Kovulma durumu olursa bu takımdan çok fena intikam alıcam yalnız

Bahebeck resmen benim için oynadı bu maçı :

Ve maçı izleyenler arasında bir çakal
    :

Türkiye Kupası Grubumuz :

Spekülasyonlardan etkilenmeye başladım beyler . Bu yeni başkan beni kovacak gibi görünüyor ilk puan kaybında Shota çakalı hazıra konma peşinde. Her ne kadar bu takıma çok değer versem de bu haberler artarsa onlar kovmadan ben ayrılacağım takımdan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şaka gibi ya ne Shota'sından bahsediyor bunlar

Ben 1860 ile İheanacho'dan deli verim almıştım oysa ki.

Şaka gibi ya ne Shota'sından bahsediyor bunlar

Ben 1860 ile İheanacho'dan deli verim almıştım oysa ki.
    Gidiciyiz hocam bakalım benden sonra ne hale gelecekler. Gerçi hazır takım bırakıcaz ballılara.

Kerem ve Arthur sakatlandı artık mecbur oynatıcaz Kelechi'yi

Spor Toto Süper Lig ilk yarı maçları :

Puan Durumu :

Ve yeni sözleşmeyi imzaladık :

Gönderemedi başkan beni ligde bu kadar iyi olduğumuz için. Yeni sözleşmeyle beraber fena halde şaha kalktık ve ilk yarıyı lider kapattık. ZTK maçlarını tamamlandıktan sonra paylaşacağım. Bu arada transfer döneminde size bir sürprizim var

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Banada bir kere öyle haberler denk gelmişti merak etme kovmazlar diyecektim ki. Yeni sözleşme imzalamışsın. Hayırlı olsun

Banada bir kere öyle haberler denk gelmişti merak etme kovmazlar diyecektim ki. Yeni sözleşme imzalamışsın. Hayırlı olsun
    Teşekkürler hocam

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ayıptı yani bu durumda kovsalardı

ayıptı yani bu durumda kovsalardı
    Yeni başkan Gürcülerle iş yapan bir iş adamıymış onlara yalakalık olsun diye Shota'yı istiyordu ama yemedi tabi

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri