1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Çok para harcadık Başkan kızdı.Son 3 transferden sonra bütçeyi felan kesti.Bilmiyor ki O Plzen li oyuncuların yapabileceklerini.Plzen de sayemde zengin oldu.

''Takım Kadrosu''

Kalemizde Begovic gibi sağlam kaleci olmasına rağmen çok istediğim Rulli yi aldım.Ligin en iyi kalecisi bende

Spoiler: Rulli 

-

Sağ bek te hızı dışındaki diğer özelliklerini çok beğendim Flanagan'ı takımda tuttum.

Spoiler: Flanagan 

-

Stoper'e hiç takviye yapmadım.Almak istediğim Brezilyalı bir regen vardı ama Avrupa Kupalarına katılamadığımız için gelmek istemedi. Olursa ara transferde olmazsa gelecek sezon kesin alınacaklar listesinde.

Spoiler: Manolas 
    Spoiler: Mere 

Spoiler: Eric Dier 

Spoiler: Jack Hobbs 

-

Solbek te Luis Gaya forma giyecek.Tam aradığım Sol bek özelliklerine sahip. Gelecek sezonlarda da bizimle olacaktır.
    Spoiler: Gaya 

Spoiler: Cohen 

-

En çok transfer bu mevkilere oldu. Eski takımdan Chochev de dikkatimi çekti sağlam bir yedek olacaktır.
    Spoiler: Gil Romero 

Spoiler: Krychowiak 

Spoiler: Sergi Roberto 

Spoiler: Chochev 

Spoiler: Rojas 

Spoiler: Mahmoud 

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post

Çok para harcadık Başkan kızdı.Son 3 transferden sonra bütçeyi felan kesti.Bilmiyor ki O Plzen li oyuncuların yapabileceklerini.Plzen de sayemde zengin oldu.[/spoiler]

Pardon'da Başkan'ın petrol kuyusu var diye bu kadarda abartılmazki mecaz yapmıyorum. Adamın Başkan'ı arap Ayrıca her oyunCuya 7-8 milyon vermekte ne demek Satış 70 Alış 170 artı verilen çılgın maaş ve temsilci ücretleri. Hiç beğenmedim transfer politikanı
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri