Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Nesil
    2014

Çek Cumhuriyetinde son senemizde de çekişme harikaydı.

Jablonec ile son kupamız küçümsediğim bu kupa oldu

YENİ TAKIMIMIZ SOUTHAMPTON

Takımda harika bütçe vardı. Ama yine de aldığımız ve sattığımız bir birine denk oldu. Şu seride
    en çok oynamak istediğim iki oyuncuyu takıma aldım. Coreea ve Gauld.

Wanyama'da 6 sezon önce takımdan ayrılmış Liverpool ve Manchester'da biraz gezindikten sonra yıllar sonra
    eski takımına geri döndü

Spoiler: Transfer profilleri 

Muhtemel dizilişimiz

Tüm takım kadromuz

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Plzen son sezonu çok iyi tamamlamış. Şampiyonluk yarışı çok çekişmeli geçmiş ve şampiyon ikili averajla belirlenmiş Yeni takımlarınız uğurlu olsun.

Southampton'u transferleri muazzam. Çek Cumhuriyeti'nde Plzen'i tutuyordum, İngiltere'de Southampton'u tutuyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1 hafta gitmedik, neler olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Çok para harcadık Başkan kızdı.Son 3 transferden sonra bütçeyi felan kesti.Bilmiyor ki O Plzen li oyuncuların yapabileceklerini.Plzen de sayemde zengin oldu.

''Takım Kadrosu''

Kalemizde Begovic gibi sağlam kaleci olmasına rağmen çok istediğim Rulli yi aldım.Ligin en iyi kalecisi bende

Spoiler: Rulli 

-

Sağ bek te hızı dışındaki diğer özelliklerini çok beğendim Flanagan'ı takımda tuttum.

Spoiler: Flanagan 

-

Stoper'e hiç takviye yapmadım.Almak istediğim Brezilyalı bir regen vardı ama Avrupa Kupalarına katılamadığımız için gelmek istemedi. Olursa ara transferde olmazsa gelecek sezon kesin alınacaklar listesinde.

Spoiler: Manolas 
    Spoiler: Mere 

Spoiler: Eric Dier 

Spoiler: Jack Hobbs 

-

Solbek te Luis Gaya forma giyecek.Tam aradığım Sol bek özelliklerine sahip. Gelecek sezonlarda da bizimle olacaktır.
    Spoiler: Gaya 

Spoiler: Cohen 

-

En çok transfer bu mevkilere oldu. Eski takımdan Chochev de dikkatimi çekti sağlam bir yedek olacaktır.
    Spoiler: Gil Romero 

Spoiler: Krychowiak 

Spoiler: Sergi Roberto 

Spoiler: Chochev 

Spoiler: Rojas 

Spoiler: Mahmoud 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu mevki de de eski oyuncular ile devam edeceğim.Çok sağlam bir kanat almak isterdim ama Başkan yeterli dedi bu kadar transfer.Ama Roberts fena değil.
    Spoiler: Roberts 

Spoiler: Cerutti 

-

Efsane oyuncum Saldarriaga yı Plzen de bırakacak değildim
    Spoiler: Saldarriaga 

Spoiler: Krejci 

-
    Forvettede eski oyuncularla devam edeceğiz.Borini dribbling dışında çok iyi gözüküyor.
    Spoiler: Borini 

Spoiler: Wilson 

---------------------------------------------------
    ''Dizilişimiz''

Sergi Roberto iyileşince Rojasın yerini alacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Plzen son sezonu çok iyi tamamlamış. Şampiyonluk yarışı çok çekişmeli geçmiş ve şampiyon ikili averajla belirlenmiş Yeni takımlarınız uğurlu olsun.

Southampton'u transferleri muazzam. Çek Cumhuriyeti'nde Plzen'i tutuyordum, İngiltere'de Southampton'u tutuyorum.
    Teşekkürler Benim transferler o kadar iyi olmadı ama önemli olan takım olabilmek. Bu yüzden eski takımımdan 3 tane oyuncu aldık. Ayrıca ilk 11 imin 5 oyuncusu geçen sene de bu takımdaydılar.Çabuk uyum sağlayabiliriz diye düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    1 hafta gitmedik, neler olmuş
    Aynen 1 hafta içerisinde bir AL daha ve bir namağlup şampiyonluk yaşadım ve aynı menejerlerle İngiltere uçtuk bakalım burada neler yapacağız.

Saldarriaga'yı getirmişsin buraya da iki takımında transferleri efsane olmuş biriniz 1. diğeriniz 2. orası kesin ama kim şampiyon olacak ? Favorim Nottingham

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Saldarriaga'yı getirmişsin buraya da iki takımında transferleri efsane olmuş biriniz 1. diğeriniz 2. orası kesin ama kim şampiyon olacak ? Favorim Nottingham
    Benim şampiyon olamayacağım kesin. Nottingham'ın büyük bir şansı var. İlk 4 maçımın 3'ü deplasman ve ilk iki maçım M.United ve Chelsea, diğer maçlarda en az bunlar kadar zor.
    Aslında ilk maçlar oynandı hiç iç açıcı başlamadım. Ciddi bir uyum ve taktik sıkıntım var. Takım istediklerimi yapmaktan çok uzak. Bu sezon hedefim ilk 10 içinde bitirmek ve Lig kupasını almak.

Bu kadroyla bu beklenti düşük gibi gelebilir ama Premier Ligde kolay diyebileceğimiz tek bir rakip yok. Hepsinin kadrosunda efsane oyuncular mevcut. En basitinden Wigan'da Caner ve Zaza var.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

ingiltere geçişine sevindim.Kendim de ingiltere dışında kariyer açmıyorum.iki takımın trasferleri de çok iyi, efsane olmasından dolayı Forest'i destekliyorum. ikinizede başarılar

Nesil
    2014

Aha biri beni desteklemiş Yol yakınken sende dönsen iyi edersin Baya kötüyüm

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    ingiltere geçişine sevindim.Kendim de ingiltere dışında kariyer açmıyorum.iki takımın trasferleri de çok iyi, efsane olmasından dolayı Forest'i destekliyorum. ikinizede başarılar
    Teşekkürler
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Teşekkürler Benim transferler o kadar iyi olmadı ama önemli olan takım olabilmek. Bu yüzden eski takımımdan 3 tane oyuncu aldık. Ayrıca ilk 11 imin 5 oyuncusu geçen sene de bu takımdaydılar.Çabuk uyum sağlayabiliriz diye düşünüyorum.

Transferlerin güzel bence. Cerutti denen adamdan da faydalanmaya bak bence o hız, hızlanma ve dayanıklılıkla Borini'den formayı kapması zor değil bence. Borini'yi beğenmiyorum.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Benim şampiyon olamayacağım kesin. Nottingham'ın büyük bir şansı var. İlk 4 maçımın 3'ü deplasman ve ilk iki maçım M.United ve Chelsea, diğer maçlarda en az bunlar kadar zor.
    Aslında ilk maçlar oynandı hiç iç açıcı başlamadım. Ciddi bir uyum ve taktik sıkıntım var. Takım istediklerimi yapmaktan çok uzak. Bu sezon hedefim ilk 10 içinde bitirmek ve Lig kupasını almak.

Bu kadroyla bu beklenti düşük gibi gelebilir ama Premier Ligde kolay diyebileceğimiz tek bir rakip yok. Hepsinin kadrosunda efsane oyuncular mevcut. En basitinden Wigan'da Caner ve Zaza var.
    Aynen öyle, Premier Lig'de çok güçlü takımlar var. Kötü başlangıç umutlarını kaybettirmesin bu ligde herkes puan kaybediyor.

Fakat ben yine de Şampiyonun bizden çıkacağını zannetmiyorum.

Arsenal veya Manchester City olur tahminimce.

Nesil
    2014

Çok para harcadık Başkan kızdı.Son 3 transferden sonra bütçeyi felan kesti.Bilmiyor ki O Plzen li oyuncuların yapabileceklerini.Plzen de sayemde zengin oldu.[/spoiler]

Pardon'da Başkan'ın petrol kuyusu var diye bu kadarda abartılmazki mecaz yapmıyorum. Adamın Başkan'ı arap Ayrıca her oyunCuya 7-8 milyon vermekte ne demek Satış 70 Alış 170 artı verilen çılgın maaş ve temsilci ücretleri. Hiç beğenmedim transfer politikanı
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

13. Default

Premier Lig Forest <3 rexpo bu ligde taraftarınım ilk 3 bekliyorum senden

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Beni desteklediğin için teşekkürler ama ilk 2 sıra çok zor gözüküyor.Bir sen en azından İngiltere alışalım ondan sonra şampiyon olurum inşallah
    Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    TeşekkürlerBrian Clough dan sonra ne kadar başarılı olsam da onun kadar etki edemeyeceğim kesin
    Pardon'da Başkan'ın petrol kuyusu var diye bu kadarda abartılmazki mecaz yapmıyorum. Adamın Başkan'ı arap Ayrıca her oyunCuya 7-8 milyon vermekte ne demek Satış 70 Alış 170 artı verilen çılgın maaş ve temsilci ücretleri. Hiç beğenmedim transfer politikanı
    Transfer politikası mı o da ne? Şimdi baktığımız zaman Chelsea , M.City,M.United daki oyuncularda böyle fazla maaş alıyor neden büyük kulüpler, bende büyük kulüp olmak için ilk buradan başladım. Nasıl Mantık
    Quote Originally Posted by Ateslordu View Post
    Premier Lig Forest <3 rexpo bu ligde taraftarınım ilk 3 bekliyorum senden
    Teşekkür ederim.Bu kadar çok beni destekleyen varken elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım

Nesil
    2014

Lig 1-2-3-4-5.Haftalar

Takım uyumu ve yeni taktik derken istenilen oyunu bir türlü gösteremedik. 10. Haftadan sonra
    taşlar yerine oturacaktır diye düşünüyorum.

Sonraki 5 Maçımız ise şöyle

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Premier Lig 1-2-3-4-5. Hafta Maçları''

-

-

-

-

----

Bence Ligin en zayıf 5 takımıyla yaptık maçlarımızı yine de zorlandık.İlerleyen haftalarda işimiz baya zor olacak.
    ''Sonraki 5 Maçlık Fikstür''

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu ligde en zayıf diye bir şey yok. Sonuncu gelip 3 de atabilir. Nottm iyi başlamış ama sonraki maçları zor. Kaybetmeme alışkanlığını devam ettirebilirsen güzel olur.

Southampton için de kötü bir başlangıç olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki 5 maçta en azından 12 puan alabilecek kapasite var. O 12 puan ile merdiven çıkar gibi çıkıverirsin yukarılara.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

İki takımada ayrı ayrı sempatim var taraf tutmuyorum.İki takımında transferleri çok güzel.Lig bittiğinde Southamptonun Foresttan yukarda olacağına inanıyorum bakalım nasıl olacak .Lig de bayağı uzun

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Nottingam bayağı iyi başlamış

Southampton fikstür dezavantajına ve kadro uyumundaki sorunlara rağmen çok iyi başlamış bence
    Nottingham ise umduğum gibi gidiyor şu önümüzdeki 5 maçlık periyotu minimum kayıpla atlatabilirsek lig sonu için şansımızı artırabiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu ligde en zayıf diye bir şey yok. Sonuncu gelip 3 de atabilir. Nottm iyi başlamış ama sonraki maçları zor. Kaybetmeme alışkanlığını devam ettirebilirsen güzel olur.

Southampton için de kötü bir başlangıç olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki 5 maçta en azından 12 puan alabilecek kapasite var. O 12 puan ile merdiven çıkar gibi çıkıverirsin yukarılara.
    Kağıt üzerinde zayıftılar bence ama zorlandık dediğin gibi zayıf takım yok
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    İki takımada ayrı ayrı sempatim var taraf tutmuyorum.İki takımında transferleri çok güzel.Lig bittiğinde Southamptonun Foresttan yukarda olacağına inanıyorum bakalım nasıl olacak .Lig de bayağı uzun
    Teşekkürler

Hedef 5 de 5 yapmaktı ama 13 puan da iyidir
    Southampton fikstür dezavantajına ve kadro uyumundaki sorunlara rağmen çok iyi başlamış bence
    Nottingham ise umduğum gibi gidiyor şu önümüzdeki 5 maçlık periyotu minimum kayıpla atlatabilirsek lig sonu için şansımızı artırabiliriz
    Aç gözlülük yaptığımızı için bazı puan kayıpları yaşadık

Nesil
    2014

Kadroya oranla bir tık kötü başlangıç oldu. Oyunu okumandan gerçekten çok iyi 5'te 4 değil de 5'te 3 yaptık

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post

Gerçekten iki takımda taraflı tarafsız herkes tarafından sempatik bulunan bir takım esasında Forest'i daha çok severim

Her zamanki gibi adam king

1 Tık daha iyi olmasını umuyordum. Aslında başlangıçta skordan çok oynadığımız oyun hiç memnun etmemişti yavaş yavaş oyunumuzda oturuyor
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

6-7-8-9-10.Hafta

Şu seride üzüldüğüm tek maç, Q.P.R maçı oldu. Hiç haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Yavaş yavaş takım uyum sağlamaya başladı

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Premier Lig 6-7-8-9-10. Hafta Maçları''

Borini 6 hafta sakatlandı.1-0 dan verdik maçı.
    -

-

Rahat bir galibiyet bekliyordum.Küçümsedim takıma 3 puan verdik. Bunlar hep tecrübesizlikten Bu seride hiç Premier lig de takım çalıştırmadım.
    -

Son 3 yenilgiden sonra hatalarımdan birinin farkına vardım. Çok iyi maçlar çıkaran iki stoper imi bozarak yardımcının istediği oyuncuları oynattım.Bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum.
    -

---

1. lik ten 6. lığa kadar düştük ama arada sadece 4 puan fark var neden tekrar 1 olamayayım. Hatalarımdan ders çıkararak sonraki maçlarda daha iyi sonuçlar alıcağım inşallah.
    ---
    ''Gelecek 5 Maçlık Fikstür''

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

oooo Soutthampton deplasmanı

Nesil
    2014

oooo Soutthampton deplasmanı

11-18.Haftalar

İşte beklenen Southampton. Kusursuz.

Forest ile ilk kapışmamıza önceki maçlardan ders çıkararak. Önemli oyuncularımı yedek bıraktım.
    Sebebi rakip en az 3 oyuncumu her zaman her daim sakatlıyor.

Bu maçta Angel Correa, Vietto ve Ryan Gould yedekti. 10 Kişi kalana kadar da rakip
    hiç atak yapamadı desek çokta yanlış olmaz. Özetle bizim için beklenen ve rahat bir
    galibiyet oldu

Takım her ne kadar iyi bir galibiyet serisi yakaladıysada, oynamayan 3-4 oyuncum takımın uyumunu epey bozuyor
    Devre arasında takıma sağlam bir operasyon yapacağım. Şuan takım uyumu %54 mutsuzlar gittikten sonra %80 üstüne çıkacaktır

TR liginde bir garip durum. Durumun garipliği Göztepe'nin başarısı değil tabi o da var ama ondan daha ilginci. Göztepe'nin
    Başkan'ı bir İtalyan, mali durum zengin, Alt yapı koçları da İtalyan ve takımın başında da Ertuğrul Sağlam var.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Forest ile ilk kapışmamıza önceki maçlardan ders çıkararak. Önemli oyuncularımı yedek bıraktım.
    Sebebi rakip en az 3 oyuncumu her zaman her daim sakatlıyor.

[/CENTER]
    Açıklamalar tamamen hayal ürünüdür Barak'ın oyuncuları hep benim maçlarda benim takımımdan korkup sakatlanma numarası yapıyor ve oyundan çıkıyorlardı.Maçtan sonra bakıyoruz ki hiç bişeyleri yokmuş oyuncular. Böyle yapanların %10 ' gerçekten sakatlanmıştır.Kamuoyuna duyurulur.!!!

Nesil
    2014

Açıklamalar tamamen hayal ürünüdür Barak'ın oyuncuları hep benim maçlarda benim takımımdan korkup sakatlanma numarası yapıyor ve oyundan çıkıyorlardı.Maçtan sonra bakıyoruz ki hiç bişeyleri yokmuş oyuncular. Böyle yapanların %10 ' gerçekten sakatlanmıştır.Kamuoyuna duyurulur.!!!

ahahaa o da bir bakış açısı

Sezon sonu için hayalini kurduğum kadro bu şekil. Aslında alttaki kadroda bizde olmayan sadece Lamela var. Devre arası girişimlerimizde Tottenham'ı 70'e ikna ettim. Fakat Lamela gelmek istemedi. Sene sonu olası başarı durumumuza göre geleceğini düşünüyorum. Prowse'ye de Chelsea 43 milyon euro + sonraki satıştan % 40 verdi.

Eğer Leon Goretzska'yı alabilseydim. Prowse'yi satardım. Ama Schalke direk 100 Milyon'dan kapıyı açtı.

Lamela'da gelince ileri 3'lümüz Suarez- Messi ve Neymar kadar etkili bir üçlü olacağını düşünüyorum.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Premier Lig 11-18.Hafta Maçları''

-

-

-

TebriklerBarak alışılmış taktiklerinden farklı bir taktikle çıktı,beni de şaşırttı ama 2.maçta yeneceğimi düşünüyorum.
    -

-

-

Bu United dan 5 yiyen Barak'a gelsin
    -

Chelsea eksik maçları olması sebebiyle şampiyonluğun en büyük adayı bana göre. Deplasmanda 1 puan iyidir diye düşünüyorum. Saldarriaga ya boşuna sağ ayaklı Messi demiyormuşuz. Messi gibi ortasahadan başlayarak çalımları dize dize attığı gol muhteşemdi.

-

Yine 1.lik koltuğuna oturduk ama sağlam değil,sallanıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İki takımın da son maçları çok iyi. Şeytan ayrıntıda gizli, Mavi şeytanlar liderlik koltuğuna oturur.

Prowse'nin satılması durumunda yerine Hojbjerg veya Gaudino transfer edilebilir. Bayern'deyken başta oynatmayı düşünmüyordum ama sonradan vazgeçilmez oyuncularım oldular.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri