oooo Soutthampton deplasmanı![]()
oooo Soutthampton deplasmanı![]()
11-18.Haftalar
İşte beklenen Southampton. Kusursuz.
Forest ile ilk kapışmamıza önceki maçlardan ders çıkararak. Önemli oyuncularımı yedek bıraktım.
Sebebi rakip en az 3 oyuncumu her zaman her daim sakatlıyor.
Bu maçta Angel Correa, Vietto ve Ryan Gould yedekti. 10 Kişi kalana kadar da rakip
hiç atak yapamadı desek çokta yanlış olmaz. Özetle bizim için beklenen ve rahat bir
galibiyet oldu
Takım her ne kadar iyi bir galibiyet serisi yakaladıysada, oynamayan 3-4 oyuncum takımın uyumunu epey bozuyor
Devre arasında takıma sağlam bir operasyon yapacağım. Şuan takım uyumu %54 mutsuzlar gittikten sonra %80 üstüne çıkacaktır
TR liginde bir garip durum. Durumun garipliği Göztepe'nin başarısı değil tabi o da var ama ondan daha ilginci. Göztepe'nin
Başkan'ı bir İtalyan, mali durum zengin, Alt yapı koçları da İtalyan ve takımın başında da Ertuğrul Sağlam var.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Açıklamalar tamamen hayal ürünüdürBarak'ın oyuncuları hep benim maçlarda benim takımımdan korkup sakatlanma numarası yapıyor ve oyundan çıkıyorlardı.Maçtan sonra bakıyoruz ki hiç bişeyleri yokmuş oyuncular. Böyle yapanların %10 ' gerçekten sakatlanmıştır.Kamuoyuna duyurulur.!!!
ahahaa o da bir bakış açısı
Sezon sonu için hayalini kurduğum kadro bu şekil. Aslında alttaki kadroda bizde olmayan sadece Lamela var. Devre arası girişimlerimizde Tottenham'ı 70'e ikna ettim. Fakat Lamela gelmek istemedi. Sene sonu olası başarı durumumuza göre geleceğini düşünüyorum. Prowse'ye de Chelsea 43 milyon euro + sonraki satıştan % 40 verdi.
Eğer Leon Goretzska'yı alabilseydim. Prowse'yi satardım. Ama Schalke direk 100 Milyon'dan kapıyı açtı.
Lamela'da gelince ileri 3'lümüz Suarez- Messi ve Neymar kadar etkili bir üçlü olacağını düşünüyorum.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: