Amartey yoksa onu alyanına da Partey'i
![]()
Amartey yoksa onu alyanına da Partey'i
![]()
Ne yapayım yav Amartey'le Partey'iO bölgede Wilshere, Ramsey, Ruben Neves ve Thiago var. Thiago az forma şansı buluyor zaten. Yine de ikinci yarıda oynayacağımız sıkışık fikstürleri göz önünde bulundurarak bir oyuncu almayı düşünüyorum orta sahaya.
Aboubakar 1 ay falan Afrika Ulusları Şampiyonasına gidecek. Carre de 3 ay sakatlandı. Onun için bir forvet alacağız.
Lukaku gelecek deniyor ama bakacağız.![]()
Premier Lig 16. Hafta - 20. Hafta
Ligde sıkıntısız ilerliyoruz, yanılmıyorsam 17 maçtır yenilmiyoruz.
Kupalarda Rakiplerimiz
İkinci Kez Ayın Menajeri Ödülünü Kazandım
Ve deli bütçemiz...
Bence bu takımdan sonra sıfırdan Trabzonspor ile başla dostum. Adamlar bende 3 sezondur transfer yapamıyor artı adamları sata sata bitiremediler. Bence bu oyundaki en zor takımlardan birisi zevk açısından![]()
Ocak Ayına Kadarki Bireysel Performans Değerlendirmesi
Maça Çıkma Top 5
En çok 11'de çıkan Ramsey dışında diğer oyuncuların performansından gayet memnunum. Ramsey bazı maçlar oyun kurucu olarak orta sahada komutan oluyor ama çok kötü geçirdiği maçlar da oldu. Attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle yetersiz kaldı.
En Çok Gol Top 6
Ne kadar zamanında Aboubakar'dan memnun olmasam da toparlandı ve golleri attı. Sakatlanmasaydı daha çok gol atardı. Alexis de takımın en golcü oyuncularından birisi oldu. Halilovic'in listede bulunması sevindirici.![]()
En Çok Asist Top 5
Alexis hücumdaki en etkili oyuncumuz oldu. 28 gole doğrudan katkısı var. Halilovic de asist konusunda ikincilikte. Wilshere de etkili performansıyla Thiago'dan formayı almıştı.
Ortalama Puan Top 11
İlk 7'nin içinde 6 savunma oyuncusunun bulunması dikkat çekici.![]()
Şu ana kadar en memnun olduğum oyuncu Gol listesi dışında tüm listelerde yer alan Chambers oldu.
Ramsey ve Mesut beklentilerimizin altında kalan oyuncular oldular.