1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Merhaba Premier Lig | Arsenal FC (5. Sezon)

Hybrid View

Amartey yoksa onu al yanına da Partey'i

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Amartey yoksa onu al yanına da Partey'i
    Ne yapayım yav Amartey'le Partey'i O bölgede Wilshere, Ramsey, Ruben Neves ve Thiago var. Thiago az forma şansı buluyor zaten. Yine de ikinci yarıda oynayacağımız sıkışık fikstürleri göz önünde bulundurarak bir oyuncu almayı düşünüyorum orta sahaya.

Aboubakar 1 ay falan Afrika Ulusları Şampiyonasına gidecek. Carre de 3 ay sakatlandı. Onun için bir forvet alacağız.

Lukaku gelecek deniyor ama bakacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Premier Lig 16. Hafta - 20. Hafta

Ligde sıkıntısız ilerliyoruz, yanılmıyorsam 17 maçtır yenilmiyoruz.

Kupalarda Rakiplerimiz

İkinci Kez Ayın Menajeri Ödülünü Kazandım

Ve deli bütçemiz...

Bence bu takımdan sonra sıfırdan Trabzonspor ile başla dostum. Adamlar bende 3 sezondur transfer yapamıyor artı adamları sata sata bitiremediler. Bence bu oyundaki en zor takımlardan birisi zevk açısından

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Bence bu takımdan sonra sıfırdan Trabzonspor ile başla dostum. Adamlar bende 3 sezondur transfer yapamıyor artı adamları sata sata bitiremediler. Bence bu oyundaki en zor takımlardan birisi zevk açısından
    Türkiye Ligi sarmıyor beni yahu. Aslında amacım Gençlerbirliği'ne Şampiyonlar Ligi'ni kazandırmaktı ama sıkıldım.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Türkiye Ligi sarmıyor beni yahu. Aslında amacım Gençlerbirliği'ne Şampiyonlar Ligi'ni kazandırmaktı ama sıkıldım.
    Orası öyle tabi bende son zamanlarda fena sardım Türkiye ligine ama fm 16 ile İngiltere yada Almanya ya döncem

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ocak Ayına Kadarki Bireysel Performans Değerlendirmesi

Maça Çıkma Top 5

En çok 11'de çıkan Ramsey dışında diğer oyuncuların performansından gayet memnunum. Ramsey bazı maçlar oyun kurucu olarak orta sahada komutan oluyor ama çok kötü geçirdiği maçlar da oldu. Attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle yetersiz kaldı.

En Çok Gol Top 6

Ne kadar zamanında Aboubakar'dan memnun olmasam da toparlandı ve golleri attı. Sakatlanmasaydı daha çok gol atardı. Alexis de takımın en golcü oyuncularından birisi oldu. Halilovic'in listede bulunması sevindirici.

En Çok Asist Top 5

Alexis hücumdaki en etkili oyuncumuz oldu. 28 gole doğrudan katkısı var. Halilovic de asist konusunda ikincilikte. Wilshere de etkili performansıyla Thiago'dan formayı almıştı.

Ortalama Puan Top 11

İlk 7'nin içinde 6 savunma oyuncusunun bulunması dikkat çekici.

Şu ana kadar en memnun olduğum oyuncu Gol listesi dışında tüm listelerde yer alan Chambers oldu.

Ramsey ve Mesut beklentilerimizin altında kalan oyuncular oldular.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri