Kapışma yine çok heyecanlı hiç bu kadar denk bir ortak kariyer takip etmemiştim.
Kapışma yine çok heyecanlı hiç bu kadar denk bir ortak kariyer takip etmemiştim.
-Flanagan çok iyi olmasına rağmen sırf hız ve hızlanması yetersiz diye iyi fiyata sattım.
-Alcir'i Plzen den beri takip ediyordum,sezon başı alacaktım ama Avrupa kupalarına katılamadığım için gelmemişti. Bu sene ki muhteşem formumuzdan etkilenmiş olacak ki gelmeyi kabul etti.
-Gabigol ü de rotasyon olarak aldım.Borini çok iyi performans sergileyince satmaya kıyamadım.
---
-
-
----
''Yeni transferle birlikte ilk 18 kişilik kadromuz ''
Alcir ve Gabigol güzel transferler hocam hayırlı olsun![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
''19-30 Hafta Maçları''
-
-
-
-
-
-
Daha fazlasını hakettik ama 3 puan aldık ya yeter
-
10 kişi oynayıp 1-0 öne geçmiştik ama çabuk cevap verdiler. 10 kişi deplasmanda beraberliğe yatmam gerekirken aç gözlülük yaptım yenildik.
-
-
-
-
-----
Chelsea yine 2 maç eksik ve fikstürü kolay.Benim fikstür ise tam tersi aşırı zor.
Bu fikstürden sonra şampiyonluk hayal ama bende hayellerimin peşinden koşacam.
Ooo fikstüre gel.Şampiyon Chelsea
![]()
2 nizide tebrik ederim ilk seneden ilk ikiyi zorlamak harika![]()
Rafael le keşke 2024 e kadar yapmasaydın anlaşmayı
ben 2024 teyim Balıkesirspor da PTT de takılıyor eleman![]()
Federasyon özel olarak liverpool maçını erteleyip Chelsea ile United in arasına koymuş. Böylece Chelsea ile Liverpool maçları arasında sadece 1 gün var ve o gün sadece Liverpool ile benim maçımvar.İlk defa böyle bir şey başıma geliyor.
Teşekkür ederizAa adam artık 33 yaşına kadar bende oynarneyse o zamana kadar neler neler olur bilinmez
Helal olsun [MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] , gelsin paracıklar şimdi![]()
steam : aytekin79
Aa helal olsun.Tebrikler. Dandik Borini'den ne verim almışsın öyle.
![]()
Şampiyonluk harika olmuş![]()
tebrikler rexpo, İPL de şampiyon olmak ustalık ister![]()
Transfer Dönemini normal şartlarda 2-3 nokta transferi ile tamamlayacaktım. Yedek oyuncum olan
Okaye'yi sattıktan sonra Correa kadro derinliğinden şikayet etti. Bende ona salak gibi kadrolyu geliştirme sözü verdim.
Sergi Samper ve Jonathan Tah transferleri bu sebeple yapıldı. Ama Correa yine de memnun olmadı. Bizde kendisinin istemesekte
ipni çektik ve yerine Girezman'ı aldım. Aldığım oyuncuların bir çoğu Avrupa Şampiyonası sebebiyle
kampa geç ve aşırı yorgun katıldılar.
Hatta Girezman Avrupa Şampiyonası bittikten sonra Olimpiyatlara katıldı ve alırı yorgun döndü alttaki 3 maçta da bu sebeple oynamadı.
Yani oyuncuyu hiç oynatamadan tekrar Milli takımına gönderdik.
![]()
Spoiler: Transfer Profilleri
Spoiler: Transfer Geçmişi
Dünya Çapı oyuncular haliyle ses getirdi.
Correa'ya bir dünya özellik kattık. Giderken bize yaptığına bak
İlk 3 Hafta
İdeal 11'imiz
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
İkinizi de tebrik ederimŞampiyonalar liginde bol şans
![]()
Amaan Avrupa Ligi ile oyunu kapatmak daha schön olur![]()
İki takım transferleri de çok güzel, lige de güzel başlangıç yapılmış. Nottm'ın Şampiyonlar Ligi performansını beğenmedim.![]()