1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by laressa View Post
    Simdi hocam v2 v3 v4 v5 hepsini indirmemiz gerekiyo mu yoksa sadece v5 indircez ben sadece v5 indirdim ve hatalari var. Galatasarayin aldigi alman oyuncu 10 agustos 2014 kadar cezali yani 1 ay arda turanda ise cezali gozukuyo ama ne zamana kadar oldugu yazmiyo cevaplarsan sevinirim
    Selamlar. Yalnızca v5 indirmeniz yeterli olacaktır.

Bahsettiginiz hatalar mevcut değil. Hatta şimdi tekrar kariyer açıyorum kontrol etmek için. Yamayı tek başına kullanmanızı öneriyorum, başka yamalarla çakışmalar olabilir ve bu da bahsettiginiz hatalara sebebiyet verebilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Selamlar. Yalnızca v5 indirmeniz yeterli olacaktır.

Bahsettiginiz hatalar mevcut değil. Hatta şimdi tekrar kariyer açıyorum kontrol etmek için. Yamayı tek başına kullanmanızı öneriyorum, başka yamalarla çakışmalar olabilir ve bu da bahsettiginiz hatalara sebebiyet verebilir.
    Hocam baska yama kullanmiyorum. Yani anlam veremedim hala ayni. 15.3.2 guncellemeler farkli olabilir bu yuzden olabilir mi hocam peki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam baska yama kullanmiyorum. Yani anlam veremedim hala ayni. 15.3.2 guncellemeler farkli olabilir bu yuzden olabilir mi hocam peki
    15.3.2 ile yaptım yamayı. Şimdi kontrol ettim. Tarih yazmıyor oyun içinde evet fakat Arda ve Grosskreutz'da 1/1/2015'e kadar cezalılar. Grosskreutz'un 10/8/2014 yazan tarihi tatilde olması. Tatil yapıyor biraz. Kulübe geç katılma durumu.

Bir sıkıntı yok yani.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    15.3.2 ile yaptım yamayı. Şimdi kontrol ettim. Tarih yazmıyor oyun içinde evet fakat Arda ve Grosskreutz'da 1/1/2015'e kadar cezalılar. Grosskreutz'un 10/8/2014 yazan tarihi tatilde olması. Tatil yapıyor biraz. Kulübe geç katılma durumu.

Bir sıkıntı yok yani.
    Eyv hocam adamsin valla adamsin ohbe sonunda simdi baska bi yama kullaniyodum arda turan 30 agustos 2016ya kadar cezaliydi sinir olmustum. ins dahada basarili yamalar yaparsin bende zamaninda fm 2012 yamasi yapmistim fm editor falan hergun oyuncu gonder kural ekle falan zor is allah yardimcin olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyv hocam adamsin valla adamsin ohbe sonunda simdi baska bi yama kullaniyodum arda turan 30 agustos 2016ya kadar cezaliydi sinir olmustum. ins dahada basarili yamalar yaparsin bende zamaninda fm 2012 yamasi yapmistim fm editor falan hergun oyuncu gonder kural ekle falan zor is allah yardimcin olsun
    Teşekkür ederim. Yamayı denedikten sonra yorumlarınızı beklerim tekrardan. Forumda kariyeri de görmek isterim acikcasi
    Futbolcu Bilgileri

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri