Sayfa 574 / 578 İlkİlk ... 74474524564572573574575576 ... SonSon
17,191 ile 17,220 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Bence Balotelli Tam Türkiye Standartlarında Bir Oyuncu Duygusal ve Kendini Sevdirdiği Zaman Balotelli Sahada Her Şeyini Verir Yeter ki Taraftar Baloyu Sevsin, Balo da Taraftarı Sevsin. Balotelli'yi Diğerlerinin Aksine Ben Seviyorum Türkiye'ye Gelirse 2.Pascal Nouma Olur. Hatta ve Hatta Zamanla Bizim Kültürümüzü Bile Benimser.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ahahaha Survivor'da Mario canlandı gözümde

Nesil
    2006
    Yer
    06

Nedense bu Balotelli bana da iş yapar gibi geliyor [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION]

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Fernandao iş yapıyor bu ligde, Balotelli neler yapar bir düşünün istedim. . .
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Balotelli, Manchester'daki çatı katındaki evinde havai fişekler nasıl yanıyor merak ettim göreyim diye evini tutuşturup yakmış bir adam. İtfaiyeler zor yetişmiş, söndürmüş. Bir maçta da boş kaleye doğru topun üstünde basıp dönmeye çalışırken auta attı

Akıl sağlığından şüphe ediyorum ben onun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    06

Cantona da taraftar dövüyordu Önemli olan futbol karakterinin lige uygun olup olmaması.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cantona hakaret duyduğu için tekme attı. Balotelli kafası çalışmadığından yapıyor. Inter'deyken Milan forması giyip nasıl güzel mi, yakışmış mı diye sormuş adam. Türkiye'de böyle bir şey yapsa neler olur tahmin edemiyorum doğrusu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

cantonanın futbol için hırsı vardı. Bunda yok paramı alim alemlere akayim derdinde bu herif. Ayrıca cantona futbol zekası > balotelli futbol zekası gerçi benim futbol zekamda daha fazladır bu adamdan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2014-2015 sampiyonlar ligi takim kosulari

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

@byariff

GS'ı ha gördüm ha görecem derken listenin sonuna geldim, maalesef ligimizin gerçeği.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takım bence şu an 4-3-1-2 içi için çok ama çok uygun.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bende sahsen boyle oynatirdim eldeki kadroya gore "ama" saglam bir melo olmasi sartiyla...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rodriguez ile Emre'nin yeri değişirse Oğuzhan'dan farklı performans vermeyecektir Emre. Bu şekilde oynamaliyiz 2'li orta saha oynayacak lüksümüz kalmadı artık. Fizik gücümüz yok. Chedjou oynasa önliberoda stoperde oynayacak adam yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tam Mancini'lik bir kadromuz oldu aslında. O olsa bu şekilde oynatırdı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke olsaydı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İddaalara göre Sneijder ile 2018'e kadar uzatmışız,yıllık 4,5 milyon euro,maç başı 30 bin euro alacakmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok para yillik 4.5 m euro

3.750 den fazla verilmemelidir... hakkini verirmi verir ama gereksiz bu kadar paralar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok para değil,zaten aldığı paranın aynısını alacak.

Geçen seneler 3.2 milyon euro sabit ücret 1.3 milyon euro imza parası aldı her yıl.Maç maçı 25 bin euro alıyordu şimdi 30 alacak,her sene 40 maça çıktığını düşünürsek 40*5 ten 200 bin euro daha fazla alacak geçtiğimiz 2,5 yıla nazaran.

Zaten Sabri Sarıoğlu'nun aldığı maaş ortadayken çıkıp bu nedir diye soramam,sorarsam ayıp olur.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bizim bu Dursun Başkan sebepsiz yere getirilmedi GS nin başına. Lise tayfası düşündü kim para harcamaz ,kim denge denge diye bir yol tutturur diye. Bunun sonucunda geldi .Forumda galiba bir fotoğraf görmüştüm adam daha kendine oturan takım bile alıp da giymemiş seneye giyerim diye bu adam mı elini cebine atıp da transfer yapacaktı. Ben eminim GS nin kasasında para olsa da kolay kolay harcamazdı
    He bir de şu var ,sen bu sene denge diyosun az para harcayayım diyosun madem ama işe bak ki formanda reklam yok ! Bu tam bir komedi. Çok para istiyorsun da senin hiç paran yok bunu diyen de sensin ,ee her milyon değerli senin için. 10 kazanma 5 kazan. Bir şampiyonlar ligi kulübünün sponsorda sınıfta kalması büyük becerisizliktir.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bizim bu Dursun Başkan sebepsiz yere getirilmedi GS nin başına. Lise tayfası düşündü kim para harcamaz ,kim denge denge diye bir yol tutturur diye. Bunun sonucunda geldi .Forumda galiba bir fotoğraf görmüştüm adam daha kendine oturan takım bile alıp da giymemiş seneye giyerim diye bu adam mı elini cebine atıp da transfer yapacaktı. Ben eminim GS nin kasasında para olsa da kolay kolay harcamazdı
    He bir de şu var ,sen bu sene denge diyosun az para harcayayım diyosun madem ama işe bak ki formanda reklam yok ! Bu tam bir komedi. Çok para istiyorsun da senin hiç paran yok bunu diyen de sensin ,ee her milyon değerli senin için. 10 kazanma 5 kazan. Bir şampiyonlar ligi kulübünün sponsorda sınıfta kalması büyük becerisizliktir.
    Evet ben paylaştım o fotoyu Bak yeni bombasını söylüyorum... Denayer için ligin en pahalı transferini yaptık dedi 30 milyon paund değeri var dedi. Sonra programa mesajler geldi. Sunucu düzeltti. Diliniz sürçmüş olabilir mi çünkü Daneyer'in değeri 3 milyon diye, sonra sizin Başkan öyle bir kıvırdıki arkadaşlar öyle söylemişti sanırım satın alma opsiyonu 30 milyon paund dedi

Siz hangi garibanın canını yaktınız da Allah size Dursunu musallat etti
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Evet ben paylaştım o fotoyu Bak yeni bombasını söylüyorum... Denayer için ligin en pahalı transferini yaptık dedi 30 milyon paund değeri var dedi. Sonra programa mesajler geldi. Sunucu düzeltti. Diliniz sürçmüş olabilir mi çünkü Daneyer'in değeri 3 milyon diye, sonra sizin Başkan öyle bir kıvırdıki arkadaşlar öyle söylemişti sanırım satın alma opsiyonu 30 milyon paund dedi

Siz hangi garibanın canını yaktınız da Allah size Dursunu musallat etti
    4.Yıldızı Takarak Fenerbahçe'nin Canını Yakmış Olmasın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    4.Yıldızı Takarak Fenerbahçe'nin Canını Yakmış Olmasın
    Olabilir
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet şu an kadromuz sıkıntılı ama Türkiye Ligi için geçerli değil bu,her şeyin bir çaresi vardır,bizim ligimizde oyuncun eksik olur ama sen yerini tamamlarsın doldurursun.

Selçuk yok mesela Trabzon maçında ama Chedjou var,herhalde iyileşir o maça.

Bana kalsa Sinan Gümüş oynar ama valla bıktım artık onun adını da yazmaktan,adam aylardır atama bekleyen öğretmen gibi duruyor kadroda,verilen şanslar o kadar absürt ki dalga geçiliyor Sinan'la.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

podolski gs topcusu degil demistim bir kac kisi yuklenmisti bana su adamdan ne bekliyordunuz ki ? ha daha erken umarim yaniltir beni ama ruh gibi bir adam...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak Yılmaz ve Umut Bulut gibi iki sorun varken Lukas Podolski gibi formu geçici klası kalıcı bir adamı tartışmam dahi.Gerçi Podolski'nin de etkinliğini arttıracak çözüm yolu,Podolski'yi forvet olarak sahaya sürüp Burak'tan kurtulmak olacaktır.Kanatları da Sinan ve Yasin'e verdin mi Sneijder o üçlüyü istatistik delisine çevirecektir.Şimdi böyle bir dizilim ile oynamamız Antep maçında olası gözüküyor ama olmayacak.Yasin ve Podolski kanat oynayacak,Umut forvet olacak.

Podolski'nin şu an yetersiz olduğuna bende katılıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umut'ta çok formsuz bence Sinan'ı kanata çekip Poldi'yi forvete koyabilir. Duruma göre ikinci yarı Umut'u sokar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    06

Podolski'nin yedek kulübesine çekilmesi lazım 1-2 maç , dökülüyor adam .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Çok güzel kadroda Semih&Denayer yer değiştirse bence daha sağlam olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

h.balta kesilmez kesilmemeli... buda benim kadrom olurdu..

Muslera
    Denayer-Chedjou-Balta-Carole
    Selcuk-Jose
    Sinan-Sneijder-Yasin
    Burak(Podolski)

Mesaj Yetkileri