Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Celtic kazanır

2 33.33%
  • Berabere biter

1 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

3 50.00%
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Celtic 2-2 Fenerbahçe | UAL A Grubu 2.Maç

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Hasan ve Şener kanat oynadığı orta aradığımız 3-5-2'ye döndük. Ve bursa maçıyla başlayan Şener'e özel markaj olayı bu maçtada devam ettiği için adam orta açacak alan bulamadı. 40-75 arası tamamen hücuma dayalı hırslı oyun ortaya koyup gayet güzel top oynadık. Rvp oynatma zorundalığımız olmasaydı herkesin eleştirdiği, maç başından beri istediğimiz oyunu oynardık.

FENERBAHÇE'nin iyi oynadığı göze hoş gelen futbolun hiç bir anında Bursa, Beşiktaş, Celtic hiç bir an rvp ortada yok Fernandao doğru al verleriyle yürüyor.

Hocanın oyunu iyi olsada rvp baskısı takımı geriye götürüyor. Gelen 2. Golde savunma top çizgisinde arkadan gelenleri tutmak M.Topal ve Ozan yani Ön Liberoların işi ceza sahasında ki bi topu her alanıyla 2 stoper savunamaz. Kendi alanlarını doğru aldılar. Özellikle Kjaer ön direği savunması gerekti tam olması gereken yerdeydi.

Eleştirilerin baştan sona alakasız geliyor. Savunma katkısından öte defansta kalabalık duruyoruz o kadar herhangi bi yararı ordada yok. Sneijder gibi ilk yılı zulüm olacak. Takımı bu kadar geriye götüren bi adam için Formda Fernandao ve Takımı geriye götürmeye anlam veremiyorum. Hele ki takımla bu kadar uyumsuz bir RvP'yi.. Nani Volkan ilede bi uyumu yok.. Herkes ona uysun istiyor. Fernandao herkese uyduğu için çok daha iyi hücum ediyoruz.

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Ve galibiyet harici hiç bi skorun kabul edimemesi de ekstra saçma karşımızda Avrupa kupaları kazanmış defalarca final oynamış bi takım var. Dün gece bizim taraftar kafasıyla Fenerbahçe Dortmund Liverpool vs vs.. bir çok teknik direktör kovulur yönetim istifa eder. Her hafta bi istifa gelir. Niye? Galibiyet harici en ufak bi şey kabul edilemez. SAÇMALIK.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Ve galibiyet harici hiç bi skorun kabul edimemesi de ekstra saçma karşımızda Avrupa kupaları kazanmış defalarca final oynamış bi takım var. Dün gece bizim taraftar kafasıyla Fenerbahçe Dortmund Liverpool vs vs.. bir çok teknik direktör kovulur yönetim istifa eder. Her hafta bi istifa gelir. Niye? Galibiyet harici en ufak bi şey kabul edilemez. SAÇMALIK.
    +1907 haklısın dostum. Takımın tamamı yeni biraz daha zamana ihtiyaç var. Hoca'nın kararlılığını da ayrıca sevdim. Fabiano ilk maç yuhalanmıştı. Adam yine de bildiğinden vazgeçmedi.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hasan ve Şener kanat oynadığı orta aradığımız 3-5-2'ye döndük. Ve bursa maçıyla başlayan Şener'e özel markaj olayı bu maçtada devam ettiği için adam orta açacak alan bulamadı. 40-75 arası tamamen hücuma dayalı hırslı oyun ortaya koyup gayet güzel top oynadık. Rvp oynatma zorundalığımız olmasaydı herkesin eleştirdiği, maç başından beri istediğimiz oyunu oynardık.

FENERBAHÇE'nin iyi oynadığı göze hoş gelen futbolun hiç bir anında Bursa, Beşiktaş, Celtic hiç bir an rvp ortada yok Fernandao doğru al verleriyle yürüyor.

Hocanın oyunu iyi olsada rvp baskısı takımı geriye götürüyor. Gelen 2. Golde savunma top çizgisinde arkadan gelenleri tutmak M.Topal ve Ozan yani Ön Liberoların işi ceza sahasında ki bi topu her alanıyla 2 stoper savunamaz. Kendi alanlarını doğru aldılar. Özellikle Kjaer ön direği savunması gerekti tam olması gereken yerdeydi.

Eleştirilerin baştan sona alakasız geliyor. Savunma katkısından öte defansta kalabalık duruyoruz o kadar herhangi bi yararı ordada yok. Sneijder gibi ilk yılı zulüm olacak. Takımı bu kadar geriye götüren bi adam için Formda Fernandao ve Takımı geriye götürmeye anlam veremiyorum. Hele ki takımla bu kadar uyumsuz bir RvP'yi.. Nani Volkan ilede bi uyumu yok.. Herkes ona uysun istiyor. Fernandao herkese uyduğu için çok daha iyi hücum ediyoruz.
    Öncelikle o kısacık bölümde oynanan oyuna 3-5-2 diyebiliyorsa çoğu kişi sanırım benim bahsettiğim şey daha farklıydı. Çünkü o bölümde ben tamamen savunma kafasında bir takım gördüğüm için olsa gerek defansı 5 olarak gördüm.

Her neyse bunu geçiyorum direk. Aşağıda da Sneijder ile Van Persie'yi kıyaslamaya benzer bir durum yapmışsın bu kafadan yanlış. Sneijder ile Van Persie çok başka oyuncular özellikle mevki, devamlılık bakımından farklılar.

Sneijder takımının 5 fark yediği bir mücadelede bile oyunun içinde kalabilir ya da maç sonu eğer kazanan senin takımınsa şu cümleyi sana kurdurtabilir; ''Rakip kötü ama Sneijder diye bi adam var...'' işte fark tam olarak burada.

Sneijder orta alandan oyunun her bölgesine etki yapabildiği için daha şanslı durumda topla oynama konusunda ama Van Persie böyle değil. Ya birisi o topu ileriye getirecek ya da uzun atılan topları alma çabası içinde olup, şapkadan tavşan çıkaracak.

Bi forvet oyuncusunun sen topu kendi yarı sahadan oyun kurarak çıkarmadığın sürece dikkat çekme şansı çok az. ''Geriye gelse yardım etse ileride dursana ne işin var!'' derler, hücumda kalıp oradan savunmaya çalışsa takımda iş olmadığı sürece göze hep bitkin gözükürsün.

Van Persie - Sneijder'e göre daha devamlılığı olan bir oyuncu zaten ikilinin yaş/oynadığı takım kıyasını yapınca bunu net biçimde görüyoruz. Teknik açıdan bana göre ikiside dünya klası ama birisinde süreklilik çok ağır basıyor.

Öncelikle şunu söyleyeyim bu takım kesinlikle Van Persie'ye göre bi oyun sergilemiyor. Van Persie oyunda tek forvet oynadığı süre boyunca sanki ileride Fernandao varmış gibi bir hal vardı oyuncularda. Kanatlara oynayalım, yüksek ortayı açalım ne de olsa vururlar....

Sen ayak klası böylesine yüksek bi adamı yukardan beslemeye çalışırsan kaybedersin. Takımda orta alanda fark yaratacak teknikte oyuncu zaten yok geriye kalan tek şey kanattan gelip açılacak ortalar bu oyun da Fernandao'nun oyunu. Ancak şu hatanı düzeltmek gereği duyuyorum ortada bir zorunluluk hissi var ise bunun sebebi Fenerbahçe'nin transfer yaparken plansız oluşudur.

Hoca nasıl bir oyun yapısı ile oynar? Ne tipte golcü sever? soruları hocaya soruldu mu? gerçekten buna emin değilim ancak karşımızda ne yaptığını bilen bi hoca olduğu konusunda da emin olamıyorum. Van Persie gibi bir yıldızı takıma getirebiliyorsan onu oynatacaksın, bu yaşta bi adam yatarak da parasını kazanabilir. Oynamak istemesi, çok güzel birşey.

Fenerbahçe'nin bu kötü orta alanında oyun sistemini bir türlü ona kuramadığımızdan eldeki sisteme en uygun forvet Fernandao kalıyor geriye. Kısacası ortada bir zorunluluk var ise bu Van Persie'nin suçu değil, sistemsiz bir şekilde; ''bunu da alalım lazım olur'' mantığı ile taraftarı transfer gazına getirmekten geliyor.

Şuna da bi parantez açmak istiyorum, aşağıda da akıllıca olan 1 puan yazdım sadece sitem ettiğim konu ''neden herkes akıllıca olanı yapıyor'' idi. Sen konuyu çok başka anlamışsın, o yüzden sadece bunu söylemem sanırım yeterli olacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri