Originally Posted by
aytekin79
Sezon öncesi dediğim noktaya geliyor Fenerbahçe. Tam olarak şöyle demiştim "Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım." İlk 7 haftadaki futbola göre ve harcanan 75 milyon euro da göz önünde bulundurulursa önceki sezonlarda olduğu gibi Aziz Yıldırım gereksiz yere inat da etmeyecektir. Yani edemeyecektir. 3 hafta içinde maksimum 4 puanda V.Perreira gider. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk ŞART oğlu ŞART .Sonuçta züğürt olmak da güzel be , hiç böyle zorunluluk yok

değil mi @
Barak
Fakir fukarının gözü kaldı da diyebiliriz
Şaka bir yana ben Aziz Yıldırımın sene sonunu göreceğini düşünmüyorum. Çok sözünün arkasında olan bir değil ama son zamanlarda söylediği mahkeme şike hakkında verdiği her kararda gidicem dedi. Artık kalacağını düşünmüyorum. Yakındır yani Pereira+Aziz gider. ama Pereira'nın gitmesi doğru olur mu olmaz mı bilemiyorum. Yep yeni bir takım yep yeni bir ülke alışma süreci v.s v.s çok önemli kavramlar var.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: