1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sezon öncesi dediğim noktaya geliyor Fenerbahçe. Tam olarak şöyle demiştim "Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım." İlk 7 haftadaki futbola göre ve harcanan 75 milyon euro da göz önünde bulundurulursa önceki sezonlarda olduğu gibi Aziz Yıldırım gereksiz yere inat da etmeyecektir. Yani edemeyecektir. 3 hafta içinde maksimum 4 puanda V.Perreira gider. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk ŞART oğlu ŞART .Sonuçta züğürt olmak da güzel be , hiç böyle zorunluluk yok değil mi [MENTION=297426]Barak[/MENTION]

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sezon öncesi dediğim noktaya geliyor Fenerbahçe. Tam olarak şöyle demiştim "Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım." İlk 7 haftadaki futbola göre ve harcanan 75 milyon euro da göz önünde bulundurulursa önceki sezonlarda olduğu gibi Aziz Yıldırım gereksiz yere inat da etmeyecektir. Yani edemeyecektir. 3 hafta içinde maksimum 4 puanda V.Perreira gider. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk ŞART oğlu ŞART .Sonuçta züğürt olmak da güzel be , hiç böyle zorunluluk yok değil mi @Barak

Fakir fukarının gözü kaldı da diyebiliriz Şaka bir yana ben Aziz Yıldırımın sene sonunu göreceğini düşünmüyorum. Çok sözünün arkasında olan bir değil ama son zamanlarda söylediği mahkeme şike hakkında verdiği her kararda gidicem dedi. Artık kalacağını düşünmüyorum. Yakındır yani Pereira+Aziz gider. ama Pereira'nın gitmesi doğru olur mu olmaz mı bilemiyorum. Yep yeni bir takım yep yeni bir ülke alışma süreci v.s v.s çok önemli kavramlar var.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Fakir fukarının gözü kaldı da diyebiliriz Şaka bir yana ben Aziz Yıldırımın sene sonunu göreceğini düşünmüyorum. Çok sözünün arkasında olan bir değil ama son zamanlarda söylediği mahkeme şike hakkında verdiği her kararda gidicem dedi. Artık kalacağını düşünmüyorum. Yakındır yani Pereira+Aziz gider. ama Pereira'nın gitmesi doğru olur mu olmaz mı bilemiyorum. Yep yeni bir takım yep yeni bir ülke alışma süreci v.s v.s çok önemli kavramlar var.
    Kolay olmaz tabi teknik direktör değişikliği ama gidişat onu gösteriyor .

Mesaj Yetkileri