Sayfa 446 / 447 İlkİlk ... 346396436444445446447 SonSon
13,351 ile 13,380 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sow kilo vermiş, göbeği eritmiş. Temposundan belliydi.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hazırlık maçlarında ki performansına bakarsak daha farklı performans bekliyordum sow'dan. benim için dün gece hayal kırıklığıydı. 2 senedir kilo veriyor,alıyor,veriyor,alıyor. ilk geldiğinde hareketliyken kanat forvet oynamaya başladıktan sonra hantallaştı.

taraftar da bu adama inanılmaz sevgi gösterisinde bulunuyor anlamıyorum. emenike'ye sow kadar sabır gösterilseydi keşke.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kararı desteklemiyorum ama çok ta saçma olduğunu düşünmüyorum. Caner sezon sonu sakatlandı ve ameliyat oldu fizik olarak yeterli seviyede olmayabilir. Diğer konu ise Caner'in defansif olarak yetersizliği, Türkiye liginde bile tuttuğu kanat otoban oluyor Avrupa'da ne olur Allah bilir. Ayrıca sürekli faul yapması, kart görmek için kaşınması ve hakeme sürekli el kol hareketi yapması da cabası. Birçok insanın aksine ben Caner'in oynadığı futbolu genel olarak beğenmiyorum, evet harika orta yapıyor ama başka da bir şey yapmıyor. Hasan Ali mi Caner mi desen formdaysa tabi ki Caner derim ama şuan öyle değil büyük ihtimalle. Daha önce de buna benzer bir şey söylemiştim, birisi Caner'in artılarını sıralasın ben de eksilerini. İddia ediyorum en azından 2 katı yazı yazarım.
    Caner'in tuttuğu kanat otaban mı oluyor ben niye hiç görmedim.. 2 yıl önce evet ama 2 yıldır defansif anlamda çok agresif
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe 7-8. haftalara kadar ligi çok kötü götürmez normal düzeyde oynarsa eğer kalan sezonu domine eder. Vitor' un ne oynatmak istediğini hepimiz görüyoruz. Ancak bu taktik futbolcular açısından biraz fazla pozisyon bilgisi gerektiriyor. Fenerbahçeli her oyuncu ne zaman nerede bulunması gerektiğini çok iyi bilmek zorunda. Zaten bunu bilmedikleri zaman dün akşamki gibi açıklar vereceklerdir. (Tabii ki dün akşam rakibin shakhtar olmasının da etkileri göz ardı edilemez. ) 7-8. haftalara kadar bu açıklar minimum verildiği taktirde sezonun geri kalanında rakipleri darmadağın eden bir fenerbahçe izleyeceğimizden eminim ben.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2014

Sahte Kabadayı'ya bakın hele daha ne hünerleri var mış acıyorum artık şu TS'ye hergün bir malzeme veriyolar bize

Last edited by Barak : 30.Temmuz.2015 at 13:52
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Fener ilk maçtan havlu atmadıysa bu Kjaer'in sayesinde. Bi stoperde bulunması gereken tüm özellikler var adamda.
    Steam ID : byildirim04

fbyandex'i kurmayan kalmasın

Nesil
    2014

Çifte standartın böylesi, Doping yapan Fred'e ceza yok, Pereira 2 maç ceza almış.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fenerbahçe olarak böyle durumlara alıştık artık hep aynı hikaye..o dopingli oyuncuyu fenerbahçe oynatsa tedbir cart curt deyip direk men ederler zaten pusuda bekliyorlar 1 tane çakmak yansa avrupadan men etmek için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sow gitmiş diyorlar. Hadi inşallah.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sow'u ne kadar sevsem de satma konusunda geç bile kaldık. Söylenen rakamlara inanmıyorum ama umarım iyi bir fiyata satarız ve genç bir forvet alırız, hatta forvet/kanat oynayan genç bir oyuncu kiralanabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fenerbahçe Yöneticisi Ömer Temelli, FB TV'nin HD yayına geçeceğini açıkladı

Nesil
    2014

Kjaer 1 ay yokmuş
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

3 stoperimiz de sakat ve çok önemli maçlar yapıcaz. Kjaer'in olmaması büyük sıkıntı, umarım diri bir orta saha oynatır ve stoperlere iş kalmaz.

Nesil
    2014

Stoper muhtemeln Topal- Kadlec olur. Alves ne durumda bilmiyorum ama umarım sakattır.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ba dönüyor. 2. derece kas yırtığı tedavisi 10 gün dürüyormuş. Lige yetişecek.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alves yetişmesin de, ben Ba'yı son 2 maçta çok beğendim. Hadi Atromitos'a karşı rakip zayıf dedik ama Antalya maçında da çok iyiydi. Türkiye'de futbol zaten genellikle bu şekilde oynanıyor, rakip yaslanıyor ve sizin savunmayı öne çıkartmanız gerekli. Kjaer ve Ba bu konuda başarılı, Kadlec ve Alves ise tam tersi sürekli geri kaçıyor ve bizi sıkıntıya düşürüyor. Umarım bu ikili çabuk iyileşir ve diğer savunmacılara muhtaç kalmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Alves yetişmesin de, ben Ba'yı son 2 maçta çok beğendim. Hadi Atromitos'a karşı rakip zayıf dedik ama Antalya maçında da çok iyiydi. Türkiye'de futbol zaten genellikle bu şekilde oynanıyor, rakip yaslanıyor ve sizin savunmayı öne çıkartmanız gerekli. Kjaer ve Ba bu konuda başarılı, Kadlec ve Alves ise tam tersi sürekli geri kaçıyor ve bizi sıkıntıya düşürüyor. Umarım bu ikili çabuk iyileşir ve diğer savunmacılara muhtaç kalmayız.

Kjaer - Ba daha dengeli bir ikili oluşturdular bence de. Kjaer ve Alves iki yavaş stoper olunca Kjaer hamleli bir oyuncu ve o ilk hamleyi yapınca ıskalarsa Alves çok uzakta geride oluyordu. Ba ise yanyana oynayabiliyor atletizmi sayesinde. Havadan da iyi. Alves'ten eksiği belki biraz teknik falandır ki cokta gerekli degil o mevkii için. Alves'in yaşı da ilerledi artık 3. stoper olması lazım zaten.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira stoper kararını verdi. Portekizli Teknik Adam kamp döneminde yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken Hakan Çinemre'ye hazır ol talimatı verdi.

Bruno Alves, Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba'nın yokluğunda stoper pozisyonunda Kadlec'in yanında kime forma şansı vereceği merak konusu olan Pereira'nın Mehmet Topal'ı o bölgeye çekmekten vazgeçtiği ve tercihini Hakan'dan yana kullanacağı öğrenildi.

Portekizli Teknik Adamın Mehmet Topal'ı kullanarak günü kurtarmak yerine gelişim gösteren Hakan Çinemre'ye bir şans vererek genç oyuncuyu kazanmak için böyle bir karar aldığı gelen haberler arasında.

Hakan'ın fiziksel gelişimi ve futbol mentalitesinin ilerisi için umut verici olduğu kanısına varan Pereira'nın, Fenerbahçe Takımına uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncu kazandırmak niyetinde olduğu ifade edildi.

Kasımpaşa karşısında savunma göbeğini Kadlec-Hakan ikilisinden oluşturacak olan sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezondan kalan cezası biten Caner Erkin'de ilk onbire geri dönüyor. Bu sezon hiçbir lig müsabakasında forma giyemeyen milli futbolcunun takıma dönüyor olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Savunma hattının önüne çift yönlü oynayabilen iki önlibero düşünen Vitor Pereira'nın Josef De Souza'nın yanına milli maçlardaki performansı ile göze batan Ozan Tufan'ı monte etme kararı aldığı da gelen haberler arasında.

Kanatlarda Nani-Diego ikilisini de bozmayacak olan Pereira'nın yeni transfer Lazar Markovic ve Volkan Şen'i de karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında hamle gücü olarak kullanmayı planlıyor.

Pereira'nın çift forvet sisteminde bu maçta da bir değişiklik yapmayacağı ve Robin Van Persie-Fernandao ikilisi ile rakip kalede gol arayacağı ifade ediliyor.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2014

Buna çok yakın bir şeyi bende yazabilirdim açıkçası Fanatik mi fotomaç mı yazmış masa başı habercilik işleri çünkü. Kadlec ve Hakan Çinemre tam bir katliam olur. Kadlec başlı başına saatli bomba 2 metre ilerisine pas atamıyor. Ben hala Kadlec- Topal olacak kanısındayım. Hakan Çinemre'yi bu şekilde riske sokup çocuğun hayatını bitirirler.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Artık bu takımdan ve teknik direktör ile bu yönetimden hiç bir beklentim yok..Bu seneyi de çöpe attık..Hata yapmazsa GS büyük ihtimalle şampiyon olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aranilan kan pereira degil gibi hatanin neresinden donulursa kardir hemen yollanmali bence..

Nesil
    2014

Şu şike muhabbeti sonuçlansında Aziz Yıldırım gitsin takımın önü açık.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Aziz Yıldırım gerçekten kabak tadı vermeye başladı.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pereira gönderilebilirmiş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Biraz kolay harcıyorlar sanki.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sezon öncesi dediğim noktaya geliyor Fenerbahçe. Tam olarak şöyle demiştim "Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım." İlk 7 haftadaki futbola göre ve harcanan 75 milyon euro da göz önünde bulundurulursa önceki sezonlarda olduğu gibi Aziz Yıldırım gereksiz yere inat da etmeyecektir. Yani edemeyecektir. 3 hafta içinde maksimum 4 puanda V.Perreira gider. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk ŞART oğlu ŞART .Sonuçta züğürt olmak da güzel be , hiç böyle zorunluluk yok değil mi [MENTION=297426]Barak[/MENTION]

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sezon öncesi dediğim noktaya geliyor Fenerbahçe. Tam olarak şöyle demiştim "Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım." İlk 7 haftadaki futbola göre ve harcanan 75 milyon euro da göz önünde bulundurulursa önceki sezonlarda olduğu gibi Aziz Yıldırım gereksiz yere inat da etmeyecektir. Yani edemeyecektir. 3 hafta içinde maksimum 4 puanda V.Perreira gider. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk ŞART oğlu ŞART .Sonuçta züğürt olmak da güzel be , hiç böyle zorunluluk yok değil mi @Barak

Fakir fukarının gözü kaldı da diyebiliriz Şaka bir yana ben Aziz Yıldırımın sene sonunu göreceğini düşünmüyorum. Çok sözünün arkasında olan bir değil ama son zamanlarda söylediği mahkeme şike hakkında verdiği her kararda gidicem dedi. Artık kalacağını düşünmüyorum. Yakındır yani Pereira+Aziz gider. ama Pereira'nın gitmesi doğru olur mu olmaz mı bilemiyorum. Yep yeni bir takım yep yeni bir ülke alışma süreci v.s v.s çok önemli kavramlar var.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    sezon sonuna kadar kolay kolay gönderilmez gibi... avrupa liginden elenirse orasi ayri...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kayseri-Ajax-GS maçlarında 7 puandan az alırsa gönderilir.

Mesaj Yetkileri