-
Suç Vitor'da olsa Hollanda da santraforsuzluktan çekmezdi 2 maçı peşi peşine kaybedip gol dahi atamadan şansı ayağımıza kadar getirmezlerdi..
4 maç peş peşe oynadı bu adam 11 de.. Rize hadi saha kötüydü.. Antalya hadi asist yaptı 90 dk oyun oynamasada.. Kasımpaşa ? Hele ki Molde ? Islıklanmadı mı adam ? Yine Celtic'de 11 çıktı ama 90 dk tek işe yarar işi yok.. Herşeyi Diego Fernandao flan yürüttü.. Zaten Rvp tek santrafor olarak oynayamaz Süper Lig'de alışana kadar.. Anadolu kulüplerinin savunma anlayışında iyi pas atsın kafaya sağlam çıksın diye birşey yok.. Vursun indirsin genel olarak.. Premier Ligden sonra adam şok yaşıyordur teknik futboldan fizik futbola geçiyor Drogba doğru seçimdi lig için Rvp uyum süreci yaşıyacaktır daha.. Nani Portekiz'den geçişle geldiği için daha kolay alıştı diye düünüyorum..
Molde ve Rize maçları hariç.. Oyun da iyi tarafın biz olmadığı hiç bir maç hatırlamıyorum.. Golleri tamamen bireysel hatalarla attırıyoruz..
M. Topal kafayı toplayamamış daha belli.. Sene başında silahlı saldırıya uğradı adam.. Josefin yokluğunu dolduramıyor.. Beşiktaş maçı 2.gol kjaeri aşan topa vuramadı Gomez tamamladı, Akhisar maçı 2.gol topu Volkan'a bırakmak istesede adam araya girdi.. Celtic maçı 2.gol defans çizgisinin önünde olup o vuruşu yaptırmaması gerekiyordu.. Shaktar maçlarında ki gibi..
Akhisar'ın ilk golü tamamen bizim sayemizde 3-4 oyuncu toplandı kimse yok penaltı yapıyor..
Bursa Beşiktaş maçlarında yenen hakem hatalı kararlara değinmiyorum bile..
Ama hedef bu kadar büyük, oyun bu kadar iyi giderken inanılmaz bireysel hatalar yapılıyor.. Rakip takımın kendi hazırladığı pozisyonlar olmuyor goller.. Alper bi ara pas atıyor Rize gol buluyor.. Kendileri oyunu sahamıza yıkıp attırmıyorlar.. Shaktar maçında ki gibi organize hücumlara yenilmiyoruz.. Bir gol yiyorsak genelde en az 1-2 bariz suçlu oluyor takımda..
Takım ligin en iyi takımı.. En iyi oynayan takımı.. Beşiktaş diyenlere hiç katılmıyorum.. Öyle oyun olmaz.. Mersin'e Antep'e fark atmakla iyi oyun olmaz.. Mersin bile defalarca pozisyon buldu.. Sporting Ts Fener maçlarına değinmiyorum çok kötü oynadılar..
Bireysel hatalar azalıp.. Bulunan pozisyonlar gole daha çok dönüştürülürse rahat edilir.. Ligde en çok pozisyona giren 2. takımdık 1.si gs..
Oyun bu kadar iyiken futbolcuların sayesinde oluyorsa.. Bu kadar çok gol kaçırılıp bireysel hataların bu kadar anlamsız şekilde yapılması Vitor'un olduğuna katılmıyorum..
FM oynayan insanlarız genel olarak.. Oyun da çok gol kaçıran forvetlerinizin suçu yok.. Geri pasla rakibe gol attıran oyuncunuzun suçu yok.. Kilit oyuncularınız sakatlanmış.. Hanginiz suçlu benim diyor.. Hanginiz ekran başında çıldırmıyor yani ?
Birde gerçek hayata vurunca düşünün.. Dünya'nın en iyi golcülerinden RvP'yi almışsınız.. Molde'ye bulduğu bütün fırsatları kaçırmış ama suçlu değil.. Avrupa çapında ki Sol Bek Caner ve ManU'nun eski yıldızlarından Nani iyi olduğunuz 5-10 dk oyundan düşüp 2 gol yedirtmiş suçlu değil.. Siz suçlusunuz olacak iş değil.. Madem dünya çapında bu adamlar.. Markovic - Şener - Diego - Kjaer - Volkan - Josef - Hasan Ali - Fernandao - Ba Meireless bile bi mücadele ortaya koyarken Nani bazı maçlarda farkını ortaya koysa da RvP maksimum bir maçta 2 dk koyabiliyor farkını..
Bu arada Celtic ve Molde ilk golleri de Ozan'ın hatasıyla geldi.. Yanında ki adam kafaya çıkıyorsa sende çık rahat vuruş yaptırma en azından.. Ayağı yerde rakibi izliyor mücadeleye girmiyor adam.. Oyuncular bu kadar hatalıyken Vitor gider demek çok ağır kaçıyor..
Kadroya bakıyorsun harika hatalara bakıyorsun profillerine hiç yakışmıyor.. Gerçi bizim Milli takımın da hali ortada..
Mesaj Yetkileri