Quote Originally Posted by MasALP View Post

Hakan Balta'ya o yüzden mi kırmızı vermedi o kadar faulün üstüne ?

Burda menajerlik oyunu oynuyoruz.. Hiç değilse sadece konuşmak için konuşandan bi farkımız olmalı..

Savunma maç boyu iyi oynuyor bir iki kritik hatayla puan gidebiliyor.

Taktik gayet iyi kontraya dönüp pozisyon vermeden fazlasıyla pozisyon bulduk. Diğer maçlardada gayet iyi oynuyoruz genel oyun iyi.

Şimdi RvP Nani Markovic var nasıl maçı koparamıyoruz? Gol pozisyonu her maç defalarca kez net pozisyonlarımız var orta sahada ve beklerde de o yüzden sorun olduğuna katılmıyorum pozisyona sokuyorlar üstüne düşeni yapıyorlar.. Rakip hücum hattından mutlak daha çok pozisyonumuz var Rize Kayseri maçını geçersek.. Bu 3 lü yüzünden takım ve teknik heyete baskı kuruluyor.. Ama bu 3 lü hariç herkes üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.. Bruno'yu saymazsak.. Süreklilikleri yok.. Bitirme ve son paslarda çok kötüler.. Mehmet Topal eksta olarak bomboş koşu yapıyor Markovic hiç olmayacak bi şekilde ona atmıyor bıraksa önüne Muslera'yla karşı karşıya.. Kaçan golleri demiyorum bile..

Eğer bu 3 lü tüm takıma ve hocayı istifaya çağırtacak kadar iyise kendi üstüne düşeni nasıl yapamıyor hayret ediyorum..

Elimizde Rvp var nasıl olmaz demekle olmuyor.. Önce RvP adına yakışır ekstra işleri yapacak.. Yoksa normal bir forvetten farkıı göstermiyor..

Eleştirecek bir şey var(sa) doğru kişiye doğru cümlelerle söylemek lazım..

Ha bende RvP Nani'yi eleştirecek güven özveri tecrübe ve objektiflik yok diyen varsa buyursun sıksın burda..

Haklarını vereyim hiç olmayacak anda hiç olmayacak işleri yapıyorlar.. Çok farklı işleri var.. Ama en basit olanı yapmak yerine en farklı, özel birşey yapalım diye olanıda bitiriyorlar.. Vitor Reyiz'in işi zor.. Ama doğru yolda gidiyor oynanan oyun harikulade.. 80 Dk mükemmel oynuyoruz deyip. 1-1 olunca takım berbat diyecek kadar kıvıramıyorum..

souzanin snaijdere yaptiklarini izle once bence...

+ buragin kjaer le pozisyona itirazim yok olsada olur olmasada olur ama ba kesinlikle buraga kasten diz atiyor bu kirmizi kartdir tartismasiz.... bugun galatasaray oyun olarak birsey oynamasada hakki gasp edilmistir galatasarayin.