-
Hakkımız yendi tribin haksız.. Hakan da kesin kırmızı Burakta hem yere atlayıp hem artık Ba ile olan ikili mücadeleden mi sarı gösterirsin yoksa Kjaere olan topu ıskalayıp ayağına vurduğu için mi sen bilirsin.. Hatta senin dediğin gibi olsa Chedjou ve Sneijderde tam kurala uygun bi maçta kırmızı görmüştü..
Daha da ileri götürmek gerekirse "Sulu derbi"yi hatırlarmısın? Tümer Metin taraftarı alkışladı diye ceza alıp oynayamadı bi kaç hafta.. Taraftara 4 işareti yapip doğrudan tahrik eden Burak'a ceza verilmelidir..
Hırsız mahalleye girmiş tüm evleri soymuş.. Sen diyorsun yetişin komşular hırsız var..
İki taraflı bi olay var hangisi daha ağır basar onu bilmen imkansız.. Bana masal anlatma.. Maçı hakem katletti demek yerine hakkımız yendi yazıyorsan buraya boş konuşuyorsun..
Fikrini paylaşıyorsan cevap alırsın ha cevap almak istemiyorsan sadece sayfayı kaydır başka bişey oku..
Bu sitede yıllardır olsan ne.. Olmasan ne.. Kökte salsan farkeder mi?
İstediğin yakıştırmayı yap farketmez.. Ortak bi platformdaysak her sözüne cevabım var merak etme.. Haksızsam haksızımda derim..
Galatasaray için değil bu konu.. Alakası olmayan penaltı naraları atacağın yer burası değil.. Karşılıklı haklar gaspedilmiştir.. İhtimaller bu kadar bol ken burda rakip taraftar sayısıda kucumsenmeyecek derecedeyse alacağın cevabı düşünüp at..
Ben herşeyi objektif yorumladım bi kere tutup bak bizim için de şunu yaptı dedin mi yok..
Kıvırma yani..
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri