veee beta çıktı yükleniyor son 1 saat...
veee beta çıktı yükleniyor son 1 saat...
Playstore bugün yollar mı acaba?
Beyler kodu çabuk gönderen neresi var? Ona göre alıcam da şuan erişenler cevap verebilir mi?
Hadi be Playstore.
Enpara olayını bilen anlatabilir mi biraz ??
Oyun çıktığına göre yükleyelim değil miSteamden alan biri olarak evet direk olarak indirmeye başladı ..
En para hesabın var ise eğer bu ay bitmeden 50 lira yolla hesabına. Daha sonra gene bu ay bitmeden yolladğın 50 lirayı steam cüzdanına aktar. Gelecek ayın 5. iş gününde 25 lira en para hesabına geri dönecek. Gelecek ay ( yani 1 kasım 2015 itibari ile ) aynı işlemi tekrar yap gene 25 gelecek. Böylelikle toplamda steam cüzdana 100 lira atmış oluyorsun fakat 50 lirası tekrar en para hesabına geri dönmüş oluyorBen bu şekilde aldım. Bu ay yatırdığım 50 liranın 25 lirası kasım ayının 5. iş günü hesabıma gönderilecek.Yanlız en para hesabın ile steamde alışveriş yaparken hangi visa yönetimi kullancağını enpara kendi sitesinde belirtmiş steam cüzdana para atarken ona dikkat et yeter. Bu arada şunu da diyeyim steam cüzdanda 100 lira olduktan sonra oyunu hemen alabilirsin . Yani enpraya 25 liranın geri gelmesini beklemeye gerek yok. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur
steam : aytekin79
Bu sene ucuz satan bir yer yok mu? 90 lira nedir yahu!
FM Gazetesi
steam : aytekin79
Kod bugün gelmeyecek galiba. Yarın gelse bari.
75 liraya satilan site var su an bilmem isim vermem dogru olur mu..
100 tl verip alsam mı hiç uğraşmadan acayip kararsız kaldım yahu
Betayı deneyenler genel görüşlerini yazabilir mi ??
Steamdaki başlıklara bakıyordumda, yorumlar olumlu ya. İnsanlar beğenmiş beta olmasına rağmen. Şimdilik böyle görünüyor bakalım 1-2 gün geçsin iyice anlarız.
acele etmeyin beyler profiller de çok garip değerlendirmeler var...tam sürümü bekleyin derim ben...
aral dan alanlar kod geldimi oyuna erişebildinizmi acaba?
Edit......
Last edited by OrcunFB : 29.Ekim.2015 at 03:27
Voidu adlı siteden alan var mı? Kod geldi mi?
Football is simple,but Football Manager is not
Biraz araştırdım ve kötü birşey yazanı bulamadığım için dayanamayıp oyunu satın aldım. Kredi kartı ile aldığım için ödemenin doğrulanması yaklaşık 30 dakika sürdü. Ancak doğrulama geldikten hemen sonra aktivasyon kodu, "siparişlerim" bölümüne geldi. Şuan oyunu indiriyorum. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Reklam gibi olacak ancak yardımcı olmak adına fiyatı da belirteyim. Oyun Voidu.com sitesinde 75 TL ' den satışta.
not: Oyun 20-25 dakikaya inmiş olacak. Oyunu sağ salim açtıktan sonra bir onaylama daha yazarım buraya
not2: Sorunsuz şekilde oyunu oynamaya başladım.
Last edited by Corpus : 29.Ekim.2015 at 03:52
Voidu üzerinden oyun alınca steam kütüphanesine eklenmiyor diye birşey okumuştum. Oyun steamden indiriliyor dimi?
Oyun steamden indiriliyor evet. Aktivasyon kodunu steam e girip yüklüyorsunuz.
Voidu´da 75 lira 2 kasima kadar.. guzel bir firsat bence daha siparis vermeyenler icin