şimdi burada Podolski olayını ben ortaya attım.Bunca yıldır oynarım bu oyunu bir kere bile araştımacılara ''şu niye böyle,bu niye böyle'' dediğim görülmemiştir. Burada garibime giden şey sadece Podolski değil. Nasıl anlatayım şimdi bazı konularda oyuncunun profilini dengelemek için bazı özelliklerinin arttırılıp-düşürülmesi desem doğru bir yorum olacak sanırım. Hiç araştırma yapmadım ama anladığım kadarıyla bir oyuncunun bazı özelliklerinin azaltılıp-çoğaltılması diğer özelliklerinde de değişikliğe sebep oluyor. Eğer yanlışsam düzeltin ama anladığım bu. Örneğin Oğuzhan Özyakup'un markaj 5 ama Cenk Tosun'un 6. Anlamaya çalıştığım nokta ise değerlerin arasında ki dengenin nasıl kurulduğu. Yoksa Burak Yılmaz'ın gol kaçırma rekorları ile hala bitiricilik nasıl 18 isyanlarını hep duyduk. Volkan'ın çeviklik ve refleks neden düşük diye sorduğum da buna yakın bir açıklama olmuştu. Bir örnekte şu Zlatan İbrahimoviç,Edinson Cavani,Aguero,Tevez,Diego Costa gibi dünya çapındaki adamların bitiricilğinin daha düşük olması. Profil dengelemek için yüksek rakamlar yazılıyorsa lütfen bilgilendirin :-D