1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    Benim şuana kadar şikayetçi olduğum konular;

Maçlar fazla gollü geçiyor.
    Sakatlıklar çok oluyor.

Birincisini birçok kariyer açarak test ettim, cidden farklı mağlubiyetler alıyor takım hazırlık kampında. Daha ilk maçtan bile olabiliyor bu. Biraz mantıksız olmuş.
    Kaç yıllık FM oyuncusuyum fakat şu sakatlık konusundan çok az çektim. Hata yapılıyor gibi geliyor bana oynayanların hatası yani.
    Sezon başı hazırlık maçlarını kendiniz oynayın. Girin maça asistana bırakmayın. Oyuncular belli bir kondisyon kazanana kadar 45 dakikalık yarılar olarak oynatın. 12 hazırlık maçı ayarlıyorsam sanırım ilk 10 maçta böyle yapıyorum.
    Doktorlar önemli. Ayrıca rotasyon yapın. 3 günde bir maç oluyor yoğunluk olduğunda. 3 maçın 1'inde yedek kadronuz oynasın. Takımı çok zorlamayın. Yedek oyuncuların maç kondisyonunu hep en üst seviyede tutun. Sezon içerisinde hazırlık maçı ayarlayın ki kondisyonları düşmesin. Sakatlanan adamı çok çok çok önemli bir maç değilse hemen çıkarın. Tam iyileşmeyen adamı oynatmayın.
    Antremanlar orta seviyede olsun. Oyuncu ağır antreman yapmasın. Oyuncunuz sakatlığa meyilli ise veya vücut zindeliği düşük ise çok sakatlanır böyle adamları almayın. Şimdilik aklıma gelen bunlar.

Eğer bunları uygularsanız oyuncularınız sakatlanmaz fazla. Yani ne kadar herkes şikayetçi de olsa bence böyle bir sakatlık sorunu yok.
    Sadece bilinçsiz oyunu oynuyor çoğu arkadaş bu oyunu.

Quote Originally Posted by SahteFWRasit View Post
    Kaç yıllık FM oyuncusuyum fakat şu sakatlık konusundan çok az çektim. Hata yapılıyor gibi geliyor bana oynayanların hatası yani.
    Sezon başı hazırlık maçlarını kendiniz oynayın. Girin maça asistana bırakmayın. Oyuncular belli bir kondisyon kazanana kadar 45 dakikalık yarılar olarak oynatın. 12 hazırlık maçı ayarlıyorsam sanırım ilk 10 maçta böyle yapıyorum.
    Doktorlar önemli. Ayrıca rotasyon yapın. 3 günde bir maç oluyor yoğunluk olduğunda. 3 maçın 1'inde yedek kadronuz oynasın. Takımı çok zorlamayın. Yedek oyuncuların maç kondisyonunu hep en üst seviyede tutun. Sezon içerisinde hazırlık maçı ayarlayın ki kondisyonları düşmesin. Sakatlanan adamı çok çok çok önemli bir maç değilse hemen çıkarın. Tam iyileşmeyen adamı oynatmayın.
    Antremanlar orta seviyede olsun. Oyuncu ağır antreman yapmasın. Oyuncunuz sakatlığa meyilli ise veya vücut zindeliği düşük ise çok sakatlanır böyle adamları almayın. Şimdilik aklıma gelen bunlar.

Eğer bunları uygularsanız oyuncularınız sakatlanmaz fazla. Yani ne kadar herkes şikayetçi de olsa bence böyle bir sakatlık sorunu yok.

tavsiyelerin için teşekkür ederim dostum. tabiki haklısın, ben de çoğunu uygulamaya çalışıyorum fakat genelde uzun sürekli sakatlıklar oluyor şikayetim buydu.

fazla gol olmasının sebebi ise uyguladığım taktikten dolayı büyük ihtimal. her maç 3.5 üst bitiyor.

Quote Originally Posted by SahteFWRasit View Post

valla banada öyle geliyor açıkçası bende 01/02den beri oynuyorum bu oyunu ve öyle abartılacak boyutlarda sakatlıklar yaşamıyorum.

ben genelde sezon başı 8-10a yakın hazırlık maçı yapıyorum ve her maçta ilk 55 dk ana kadro daha sonrada 2.bir kadro çıkartarak hazırlık dönemini geçiriyorum.

maç içinde ufak bir sakatlık yaşayan oyuncuyu maç nekadar önemli olursa olsun anında çıkarıyorum
    bol bol rotasyon yapıyorum ve maç içinde 70in altına bir oyuncunun kondisyonu düştüğü an çıkarmaya gayret gösteriyorum.

tabiki arkadaşın dediği gibi takımın doktorları ve kondisyon antrenörleride oldukça önemli

bu şekilde yaparak çok aşırı sakatlık yaşadığımı pek hatırlamıyorum ben

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri