Staff komple çöp olduğundan, alayını kovup revizyon yaptım. Buraya koymuş olduğum personel listesi hakkında bikaç şey söyleyeyim;
* Fizyoterapistleri şiddetle tavsiye ederim. Hepsi alanında uzman adamlar. Sırtınız yere gelmez.
* Eski FM serilerinden de bilen bilir, Phil Cannon efsane bi adam. Hiç düşünmeden altyapı sorumlusu yapın.
* Gözlemcileri alırken genelde 2 özelliğe önem gösterdim. Tahmin edbileceğiniz gibi potansiyel ve şimdiki yetenekleri yargılama konusunda. 1-2 tanesinin ise taktiksel bilgisinin iyi olmasına önem gösterdim rakip analizi açısından. Birkaçı iyi ama hepsi mükemmel değil. Bakıp karar verebilirsiniz.
*Asistan menajer baya iyi. Antreman kısmında kondisyonla alakalı görev verirseniz 4.5 yıldızla görev yapıyor aynı zamanda. Yani bi tane kondisyon antrenörü ve asistan menajerle kondisyon kısmını halledebilirsiniz. Ben 2 tane ek kondisyon antrenörü almıştım başta.
*Maksimum limite gelince yönetimden ek antrenör sayısı istedim, hemen kabul ediyorlar. O yüzden sıkıntı çıkmadı.
*Resimde görünen antrenörler ile, as takım ve genç takım antremanında alacağınız en düşük yıldız 4'tür. Zaten kondisyon ve kaleci kısmından 4.5 yıldız alıyorsunuz. Hatta kondisyon antrenörleri sayesinde aerobik sanırsam 5 yıldız oluyor. Ama şut,savunma,top kontrol,taktik gibi özelliklerde 4.5 yıldızlı nadir bulunuyor en azından ben bulamadım. Fakat kendi menajer profilinizi oluştururken lisans ve tecrübe ayarını en yüksekte seçerseniz, bu saydığım özelliklerden birini 4.5 yıldızla çalıştırabilirsiniz.
*Daha iyi antrenörler bulursanız tavsiyelerinize açığım.