Yaklaşık 20 saat oldu. Hiç deneyimleyen var mı?
Yazmamışım. Taktiğe alışması çok zor. Çok uzun zaman alabilir. Antrenmanları komple taktik yapın. Bir an evvel taktiğe alışssınlar.
Yaklaşık 20 saat oldu. Hiç deneyimleyen var mı?
Yazmamışım. Taktiğe alışması çok zor. Çok uzun zaman alabilir. Antrenmanları komple taktik yapın. Bir an evvel taktiğe alışssınlar.
Last edited by Cengo : 03.Kasım.2015 at 02:36
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ellerine sağlık hocam. Çok güzel bir taktik yapmışın. Senin taktiği kullandım hocam ve bi yorum yapmim hemen.
Talimatlarda ve dizilişde hiç bir değişiklik yapmadım ama Demirspor'un kadro yapısından dolayı 3 4 değişiklik yaptım. Orta saha ve forvet oyuncularının rollerini değiştirdim aşağıdaki resimde olduğu gibi. Korner talimetı yaptım extra olarak başka da bir şey ellemedim.
Artılarına gelirsek çok sık orta açılıyor ve isabetli orta yapma yüzdesi %35 buldu 8 maçta. Kafa gölü muazzam.
Bekler ileri olduğundan kanat oyuncuları ve bekler gol sayısı forvetimden fazla
Gizli ön libero sayesinde korner serbest vuruş ve kontra atak yemedim.
Orta Saha oyuncularım çok güzel asist yapmakta beklerle beraber.
Kanat oyuncuları en çok onlar önemli çünkü takımın gol kralı onlar.
Ligde en fazla gol atan, en az yiyen, isabetli orta açan, gol pozisyonuna giren en fazla takım biziz.
Eksilerine gelirsek daha doğrusu şut sevenlere bu taktik uymaya bilir şut çekmek binde bir gibi birşey ama benim için pek önemi yok
Diğer bir eksisi seninde bahsettiğin gibi sakatlıklar. Kadro sayım 25. ve sadece sakatlanmayan oyuncu sayısı 7 gerisinin hepsi sakatlandı. Ama ben bu taktiği göztepe maçından sonra kullandım bunuda belirtmek isterim. Taktik olarak 3 4 hafta sonra alıştılar. Kadro derinliği sıkıntı çekenlerde kullansın ama biraz zorlanacaksınız ama gülen taraf siz olacaksınız.
Not: ZTK maçlarında u21 takımını çıkardım.
![]()
ADANA DEMİRSPOR