Quote Originally Posted by perpetua View Post
Tolga'nin cok hoplayip, ziplamadigina bakmayin. Basitmis gibi gorunen sutlari gayet guzel kurtariyor. Benzer pozisyonda Gunay'in o topu rakip forvetin ayagina tokatlamasi daha buyuk tehlike. Gunay'in bunu yapma ihtimali savunmayi daha da tedirgin eder, savunma ve orta sahalar aman kalemize uzaktan sut gelmesin de Gunay tokatlamasin diye pozisyon kaybedip daha buyuk acik verir.

Tolga en azindan sadece yenilecek golleri yiyor.
Ben hoplayıp zıplayan kaleci sevmem zaten. Bi kaleci çok hoplayıp zıplıyorsa yer tutmayı bilmiyordur ve sezgileri zayıftır. cenk gönen gibi. insanlar yıllarca cenk'in gelişmesini bekledi ancak ben cenk'ten kaleci falan olmayacağına adım gibi emindim. şu an kariyerinin zirvesinde bence. muslera'nın yedeği olmaktan öteye gidemez. tolga yenecek golleri yiyen vasat bi kaleci. büyük takıma fazlası şart. günay'dan iyidir değildir ayrı konu ancak tolga'nın kredisi yok. tepkinin sebebi de bu. günay oynasın diyenler de tolga'nın her hatadan sonra yüzünü ekşitmesine, omzunu tutup yere yatmasına tahammül edemeyenler. kendilerini anlıyorum ve haklılar bence.